![]() |
|
To jest właśnie to o czym mówiłem. Jedyne, co moze pocieszac,to to, ze do slow Lysego zawsze nalezy podchodzic z pewnym dystansem, bo on jest tylko pacyną, ktorą rzuca sie mediom i kibicom na pożarcie.
|
Tak sobie przeglądałem wp.pl i natrafiłem na pewno stwierdzenie zarządu klubu Zenita Sankt Petersburg:
Cytuj:
|
Raczej Rosjanom się w dupach poprzewracało ;]
|
impossible is nothing xxddddddd ja bym smial jakby przeszedl absuhaus
|
Żal 20mln za Messiego? Chyba 120...zresztą to 25mln za Arszawina to też moim zdaniem gruba przesada.
Z tych spekulacji idzie się pośmiać. Niedawno czytałem że Inter chce Xaviego, Milan Puyola, a do Barcy przejdzie Pirlo :D btw. Liliam Thuram zagrał ponad 140 meczy w reprezentacji, grał w takich klubach jak Monako, Parma, Juventus i Barcelona. Teraz wykryto u niego wadę serca. Szkoda go:( Ukryty tekst:
|
Cytuj:
Porownywanie kadry Sampdorii do kadry Milanu - rozumiem rozpacz po tym wyjatkowo nieudanym sezonie, ale nie popadajmy w skrajnosci : d |
Dla mnie zawsze:
Juventus Milan Roma Inter Lazio W Anglii też mam taką liste liderów xD @Gimlos Dobrze, że dałeś tego warna właśnie dziś =* Stare wygasło dopiero xD Swoją drogą co wy chcecie od ataku Milanu? Ronaldo, Inzaghi, Pato, Gillardino, a nawet Kaka jest ofensywnym pomocnikiem. Wiem, że dwóch pierwszych jest dość starych, ale mają młodych zmienników (chciałbym zauważyć, że pierwsza para to brazylijczyk i włoch, a druga tak samo :o). @down na wikipedii pisze ze lampard i quaresma graja w interze :< a no, fiorentina :<<<<<<< nubek z niego powinien zostac, bo pierwsza para konczy kariery |
A Gilardino przypadkiem nie został sprzedany ? Coś mi się jego transfer obił o uszy.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
no napisalem ze jednak do fiorentiny xddddddddd czytac posty wyzej ;[
|
Cytuj:
@Gimlos O Juve oczywiście zapomniałem. Kogoś mi faktycznie tam brakowało. Sampdoria nie jest tak słaba jak mogłoby się wydawać, o czym świadczą tylko 4 punkty straty do ACM. Ma dobrych zawodników, a sam zespół jest budowany z myślą o europejskich pucharach. Póki co, może nie CL, ale wydaje mi się, że w przyszłym sezonie Sampdoria namiesza. @Ditto Mam wrażenie, że już tylko najwięksi marzyciele wierzą w powrót Il Fenomeno. On się skończył, i albo będzie grał na słabiutkim poziomie niczym Arshavin w meczu z Hiszpanią (aczkolwiek ten chociaż spacerował) albo już nie wróci do gry. Pippo jak to Pippo, może mieć fenomenalną formę, co pokazał pod koniec sezonu, a może mieć kolejny dołek i nic nie strzelać. Dodatkowo latka lecą. Pato jest młody - nie można wywierać na nim za dużej presji, i pokładać w nim nadziei na uratowanie Milanu. Jest jeszcze Paloshi i Boriello. Paloshi jest młody, a przy ewentualnym transferze kolejnego napastnika wchodzi w gre sprzedanie go, co moim zdaniem jest decyzją po prostu debilną, bo imho stoi u progu kariery. Uważam, że Boriello się nie sprawdzi, i nie będzie strzelał tyle co w Genui - ja to czuję. |
Cytuj:
|
Cytuj:
ManU Arsenal Liverpool bo te druzyny zawsze byly swietne :P teraz doszla chelsea, ktora wpycha sie na 2 miejsce :<<<< |
Cytuj:
Arsenal Man. Utd. Everton Liverpool ----- 20. Tottenham ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Liverpoool United Arsenal |
Yoh,wepchnij tam do "jak powinno byc" na 5 Newcastle i na 6 Aston Villa i bedzie git.
|
A Theo Walcott bedzie od nastepnego sezonu gral z Nr. 14 nie wiem czy to nie wywrze na nim niepotrzbnej presji no i oczywiscie do konca nie jestem przekonany czy on na to zasluzyl
|
Cytuj:
|
Ciekawe co będzie z tym Adebayorem. Wczoraj gadał że zostaje, dzisiaj już się waha...
|
|
Cytuj:
I tyle w tym temacie. |
a i tak nikt nie odpisal mi co sadzi o lampardzie i quaresmie w interze : o
moim zdaniem to 2 transferowe hity, o quaresme walczyly najlepsze kluby europy, takie jak manchester, chelsea, zapewne takze arsenal, juventus, milan... a tu inter ich wyrolowal : o lampard byl wrecz ikona chelsea, nikt nawet nie myslal o jego odejsciu, a jose latwo go przekonal xd |
A do tego Barca zrezygnowała się ze starań o Trezeguet'a, skupiając się na... Adebayorze.
|
Cytuj:
|
|
Co wy macie do Fiorentiny? Klub z jedną z lepszych legend...
Do tego gra tam Mutu mój ulubiony piłkarz. ;D News: Według wp największymi przegranymi euro jest; 1. Luca Toni 2. Petr Cech 3. Eric Abidal Ranking można zobaczyć tu: http://www.euro2008.wp.pl/gid,101008...?T%5Bpage%5D=8 |
http://eurocc2008.com/
Jesteśmy w finale Euro, dokopmy Szwedom ! ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ahah raz kliklem i ubylo z 80 do gola :P no w takim klikaniu i wynajdywaniu roznych sond na stronach zagranicznych jestesmy nie do pobicia.
|
Dalczego zawsze polski klub odpuszcza Intertoto? Dziś: Cracovia;)
|
W rewanżowym spotkaniu pierwszej rundy Pucharu Intertoto Cracovia przegrała na wyjeździe z Szachtiorem Soligorsk 0:3 i odpadła z rozgrywek.
own3d ta cracovia to śmiech jakiś |
Cytuj:
|
SONDA
Która drużyna zostanie mistrzem Europy w piłce nożnej? Hiszpania 112284 głosów, 81% Niemcy 23864 głosów, 17% trudno powiedzieć 2556 głosów, 2% te 81% to optymiści (w tym ja), reszta to realiści. |
Emmanuel Adebayor postawił ultimatum włodarzom Arsenalu. Zapowiedział, że jeśli nie będzie zarabiał tyle, ile swego czasu Thierry Henry to odjedzie z klubu.
W ostatnim czasie klub zaproponował Togijczykowi podwyżkę. Obecnie Adebayor inkasuje 30 tysięcy funtów tygodniowo. Na nowych warunkach dostawałby 60 tysięcy. Jednak zawodnik odrzucił tą propozycje. - Ludzie pytaja mnie, czy chcę zarabiać tyle co Henry. To jest złe pytanie. Jestem przecież rozważany jako następca Henry'ego, ale jednocześnie nie zarabiam tyle co on. Jeśli Arsenal nie da mi tyle, ile chce to odejdę- powiedział Adebayor. Henry zarabiał w Arsenalu 120 tysięcy funtów tygodniowo, zatem Adebayor oczekuje 400 procent podwyżki. Togijczyk nie może narzekać na brak zainteresowania innych klubów. Ac Milan i Barcelona są skłonne wyłożyć za niego 30 milionów euro. - Milan to wielki klub, ale nie zagra w Lidze Mistrzów. Barcelona oferuje dobre warunki finansowe. Wciąż jestem w kontakcie z Arsenalem, ale teraz wszystko zależy od nich - dodał Adebayor. |
Cytuj:
|
W sumie to nie ten temat... Kasacja.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:10. |
|