Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   Wojna DICU, FS vs FTP, FTPA! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=158649)

Royal_Michael 24-12-2008 14:51

A ja zycze dobrze upitego sylwestra bo pewnie beda tacy ktorzy spedza go przed tibia xDDD

HellFrycek 24-12-2008 15:37

@up

masz na mysli siebie?:D

@all

wesolych

Mendolina 24-12-2008 16:09

Może wigilię w Tibii zrobimy?:D

AdarZevonto 27-12-2008 15:53

UHAUHAUHAUHA XD YOU FAAAAAAAAAAIL!

Niektorzy to mają nawalone w głowie ;<

HellFrycek 27-12-2008 16:41

wez ty sie kurwa pierdolnij w czolo bambusie.

holuu 27-12-2008 19:26

..................

HellFrycek 27-12-2008 20:31

@up

Do mnie mowisz?:o

holuu 27-12-2008 20:38

do Adara XDDDD

AdarZevonto 27-12-2008 20:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez holuu (Post 2396557)
Do Neo~ ......

FAIL AGAIN! Ja nie gram tutaj ^^, gram na Saphirze.

Galera_Warrior 28-12-2008 15:16

Uuu, widze ze chyba dziecinka Przemus sie wkurzyl, milo to widziec :)

Piesku

Mendolina 28-12-2008 18:17

Przecież to nie ty ;O

Co do psów, ja nie szczekam jak one :)

Galera_Warrior 28-12-2008 19:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2397854)
Przecież to nie ty ;O

Co do psów, ja nie szczekam jak one :)

Hahaha, no nienapisalem ze ja, napisalem ze przemus. Nie stressuj sie tak bo to zle ci wplywa na wzrok. :)

Mendolina 28-12-2008 19:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2397930)
Hahaha, no nienapisalem ze ja, napisalem ze przemus. Nie stressuj sie tak bo to zle ci wplywa na wzrok. :)

To po co się wpieprzasz w nie swoje sprawy frajerze. Pro fighterze z Iridii OOPEKAOSPAEKASPPSKE

Galera_Warrior 28-12-2008 22:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2397961)
To po co się wpieprzasz w nie swoje sprawy frajerze. Pro fighterze z Iridii OOPEKAOSPAEKASPPSKE

W nie swoje sprawy? W jak najbardziej swoje piesku ;*

Mendolina 28-12-2008 22:40

Widac, że robisz z siebie idiotę mówiąc, że Adar to nie ty ;D, jak tam Saphira? A może "otcher" serwer? 1000000000000x zownowałeś się tym charem OPKDSAPDPSADK

Galera_Warrior 29-12-2008 10:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2398329)
Widac, że robisz z siebie idiotę mówiąc, że Adar to nie ty ;D, jak tam Saphira? A może "otcher" serwer? 1000000000000x zownowałeś się tym charem OPKDSAPDPSADK

Nie misiaczku, niestety nie tym razem. :)

Myslisz ze jestes "cfany"? Mozesz mi jedynie naskoczyc i obciagnac bo to chyba twoje jedyne umiejetnosci, dziecko beztalencie.

Mendolina 29-12-2008 11:03

Przykro mi ale wszyscy to wiedzą pedałku. Twoje umiejętności? Płacz na forum ;(. Dziwne, że Adar jest tak bardzo zainteresowany Iridią i Berylią, gdzie grasz ;o, a na Saphirze jakoś nie :)

Galera_Warrior 29-12-2008 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2398776)
Przykro mi ale wszyscy to wiedzą pedałku. Twoje umiejętności? Płacz na forum ;(. Dziwne, że Adar jest tak bardzo zainteresowany Iridią i Berylią, gdzie grasz ;o, a na Saphirze jakoś nie :)

Haha przegladaj dokladniej inne fora takze ;)

Mendolina 29-12-2008 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2398816)
Haha przegladaj dokladniej inne fora takze ;)

A więc jednak też tam piszesz? Współczuję tym ludziom xD

@offtop
Mały battle przed ss w Thais był, już prawie Denix owned ;<, jak oni mnie nie nawidzą, zamiast magów to mnie XD
11:00 You lose 37 hitpoints due to an attack by Thandye.
11:00 You lose 171 hitpoints due to an attack by Hun Strong.
11:00 You lose 239 hitpoints due to an attack by Sirrjuan.
11:00 You lose 284 hitpoints due to an attack by Thandye.
11:00 You lose 120 hitpoints due to an attack by Lotrux Storm.

HellFrycek 29-12-2008 12:59

para para volta volta volta !

Galera_Warrior 29-12-2008 16:53

Najlepsze jest to ze nasz piesek ciezko postuje na forum Iridii a kazdy go zlewa totalnie... Poczuj sie jak u siebie w domu uhuSHUhsusHUshusH xDDD

Mendolina 29-12-2008 19:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2399392)
Najlepsze jest to ze nasz piesek ciezko postuje na forum Iridii a kazdy go zlewa totalnie... Poczuj sie jak u siebie w domu uhuSHUhsusHUshusH xDDD

Jakoś się już zaprzyjaźniłem z Bongo ;O, z tego co wiem to po tobie jeżdżą cały czas xD

Galera_Warrior 29-12-2008 19:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2399626)
Jakoś się już zaprzyjaźniłem z Bongo ;O, z tego co wiem to po tobie jeżdżą cały czas xD

Ta na forum, a znasz powod? :>

Przeczytaj kilka stron wstecz. Rozjebalismy ich to wylewaja swe zale USushuShuShs, polegles _/

Mendolina 29-12-2008 20:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2399704)
Ta na forum, a znasz powod? :>

Przeczytaj kilka stron wstecz. Rozjebalismy ich to wylewaja swe zale USushuShuShs, polegles _/

No wiesz, ty wcale lepszy nie jesteś, wylewałeś się pare miesięcy. \o/

Galera_Warrior 29-12-2008 20:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2399719)
No wiesz, ty wcale lepszy nie jesteś, wylewałeś się pare miesięcy. \o/

Użytkowników czytających ten temat: 2 (zarejestrowanych: 2, gości: 0)
Galera_Warrior, Mendolina

Czytaj czytaj kurwa, i znajdz odpowiedz bo slabo ci poszlo z tymi "wrzutami", zostales olany cieplym moczem UUHauHAUhaua

Mendolina 29-12-2008 20:19

Na forum może i tak, ale przynajmniej czytają i się smieją, na serwie gadałem z kilkoma z Bongo ;)
Nie potrzebuje ich odpowiedzi, ważne, że to widzą jakim idiotą jesteś robiąc go z siebie na każdym forum xD

Galera_Warrior 29-12-2008 21:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2399744)
Na forum może i tak, ale przynajmniej czytają i się smieją, na serwie gadałem z kilkoma z Bongo ;)
Nie potrzebuje ich odpowiedzi, ważne, że to widzą jakim idiotą jesteś robiąc go z siebie na każdym forum xD

Kazdym swoim kolejnym postem pokazujesz swoje frajerstwo i prawdziwa twarz = policyjnego pieska. Niestety nienarobisz mi lipy, bo z Bongosami i tak mam na pienku. Why? Bo ich rozjebalismy. :)

holuu 30-12-2008 00:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2399828)
Kazdym swoim kolejnym postem pokazujesz swoje frajerstwo i prawdziwa twarz = policyjnego pieska.

ten co sprzedawczykiem nie jest.

Mendolina 30-12-2008 09:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2399828)
Kazdym swoim kolejnym postem pokazujesz swoje frajerstwo i prawdziwa twarz = policyjnego pieska. Niestety nienarobisz mi lipy, bo z Bongosami i tak mam na pienku. Why? Bo ich rozjebalismy. :)

Tak jak ktoś z Bongo powiedział: "Myslisz ,ze siedzac non stop na forum i odpisujac na kazdego posta skierowanego do Ciebie w minute "swiecisz"?"

Swoje frajerstwo pokazujesz od momentu twojego wejścia do FTP w starej wojnie. I to ty pokazałeś swoją twarz - kut**a, traitora.

Każdy post skierowany do ciebie, mówiący prawdę zaprzeczasz, starając się oczerniac innych. Uważasz się za wielkiego pro, którego wszyscy powinni słuchac, a prawda jest taka, że większośc uważa ciebie za idiotę. Przekonali się o tym czytając twoje posty z Adara ;).

Galera_Warrior 30-12-2008 10:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2400531)
Tak jak ktoś z Bongo powiedział: "Myslisz ,ze siedzac non stop na forum i odpisujac na kazdego posta skierowanego do Ciebie w minute "swiecisz"?"

Swoje frajerstwo pokazujesz od momentu twojego wejścia do FTP w starej wojnie. I to ty pokazałeś swoją twarz - kut**a, traitora.

Każdy post skierowany do ciebie, mówiący prawdę zaprzeczasz, starając się oczerniac innych. Uważasz się za wielkiego pro, którego wszyscy powinni słuchac, a prawda jest taka, że większośc uważa ciebie za idiotę. Przekonali się o tym czytając twoje posty z Adara ;).

Jestem pro i dobrze o tym wiesz piesku, widocznie ci to przeszkadza wiec na sile probujesz mi utrudnic zycie, bezskutecznie robiac z siebie idiote xD

holuu 30-12-2008 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2400554)
Jestem pro i dobrze o tym wiesz

ROTLF! W czym kurwa? ahahaahhhaaha

Mendolina 30-12-2008 10:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2400554)
Jestem pro i dobrze o tym wiesz piesku, widocznie ci to przeszkadza wiec na sile probujesz mi utrudnic zycie, bezskutecznie robiac z siebie idiote xD

- prawie jak Bako Style \o/

Już nawet nie masz co sensownego odpowiedziec haha.

@up
W płakaniu na forum(We'll never give up!)

Galera_Warrior 30-12-2008 10:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2400560)
- prawie jak Bako Style \o/

Już nawet nie masz co sensownego odpowiedziec haha.

Mam wiele sensownych rzeczy do powiedzenia. :)

Chociazby to ze wciskasz jakies kity wiedzac o tym ze kupiles postac (tak o mnie tez rozpowiadasz ze kupilem, a sam co? :D), wbiles nia 3 lv (a reszte brazol). Mam jeszcze do powiedzenia ze jestes szmata i scierwem i *****sz sie wierzac kazdemu, bo wtedy gdy sie pogodzilismy ani jednego zlego slowa nie napisalem na ciebie z noob chara, zrobil to ktos inny (moze nawet holu?) a ty uwierzyles ze to ja, teraz moge ci to napisac bo i tak leje na ciebie i powiewasz mi pod jajami :)

holuu 30-12-2008 10:34

Tjaaaaa nigdy sie z shaką nie kłocilem chyba i mialem mu wrzuac z nb chara? :O ale nius! btw ja nie uzywam nb charow do wrzucania komuś jak ty. Tzn sorry ty kilku.

Mendolina 30-12-2008 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2400564)
Mam wiele sensownych rzeczy do powiedzenia. :)

Chociazby to ze wciskasz jakies kity wiedzac o tym ze kupiles postac (tak o mnie tez rozpowiadasz ze kupilem, a sam co? :D), wbiles nia 3 lv (a reszte brazol). Mam jeszcze do powiedzenia ze jestes szmata i scierwem i *****sz sie wierzac kazdemu, bo wtedy gdy sie pogodzilismy ani jednego zlego slowa nie napisalem na ciebie z noob chara, zrobil to ktos inny (moze nawet holu?) a ty uwierzyles ze to ja, teraz moge ci to napisac bo i tak leje na ciebie i powiewasz mi pod jajami :)

Lol, Ho'lu by na własny team szczekał eisoasoaos. Sorry, ale nie kupiłem postaci tylko ją dostałem :). Sam PIERWSZY zacząłeś wjeżdzac nie na mnie ale na mojego kumpla, więc nie toleruję tego i będę się wtrącał zawsze. Przypomnij sobie co było na początku jak powiedziałem ci, że Odim gra na Destro. Sam mówiłeś: "super, odim spoko ziomek", a co było potem jak zaczęła się wojna i poszedłeś do FTP, a ja zostałem z Aervanim? Zaczałeś wjeżdżac, że Renato gra itd. Przeważnie było to po każdej przegranej opence przez FTP.

Galera_Warrior 30-12-2008 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2400575)
Lol, Ho'lu by na własny team szczekał eisoasoaos. Sorry, ale nie kupiłem postaci tylko ją dostałem :). Sam PIERWSZY zacząłeś wjeżdzac nie na mnie ale na mojego kumpla, więc nie toleruję tego i będę się wtrącał zawsze. Przypomnij sobie co było na początku jak powiedziałem ci, że Odim gra na Destro. Sam mówiłeś: "super, odim spoko ziomek", a co było potem jak zaczęła się wojna i poszedłeś do FTP, a ja zostałem z Aervanim? Zaczałeś wjeżdżac, że Renato gra itd. Przeważnie było to po każdej przegranej opence przez FTP.

Bo wyniknely takie a nie inne relacje miedzy mna a Renatem :)

Mendolina 30-12-2008 10:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2400585)
Bo wyniknely takie a nie inne relacje miedzy mna a Renatem :)

Jak widac z każdym po kolei z dawnego SA, więc to twój problem, a trzeba było wjeżdzac na Master Odim, a nie Destroyer of Fury, skoro jeszcze nic do mnie nie miałeś ;].
Prawda jest taka, że nie umiesz przegrywac, a twoje problemy do mnie i Moradina, że stawiamy bota lub w moim przypadku sharowanie wynikały z twojej zazdrości, że HP wygrało.

Galera_Warrior 30-12-2008 10:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 2400593)
Jak widac z każdym po kolei z dawnego SA, więc to twój problem, a trzeba było wjeżdzac na Master Odim, a nie Destroyer of Fury, skoro jeszcze nic do mnie nie miałeś ;].
Prawda jest taka, że nie umiesz przegrywac, a twoje problemy do mnie i Moradina, że stawiamy bota lub w moim przypadku sharowanie wynikały z twojej zazdrości, że HP wygrało.

Nie z zazdrosci ze hp wygralo bo jestes w takiej samej sytuacji jak ja. Co do sa dobre kontakty utrzymuje z tymi co byli real friendami aztec, andrewski, hatred itd. Gdybym nie umial przegrywac niegralbym teraz na iridii, a o bota pisalem do hola tylko za to co pisal, ujawniajac kolejna prawda. prawda za prawde, proste.

holuu 30-12-2008 11:20

Shaka jest w takiej sytuacji jak ty z WYBORU a nie dlatego ze jego team przegral. Wcale nie musial odchodzic od HP do was.

Mendolina 30-12-2008 11:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 2400603)
Nie z zazdrosci ze hp wygralo bo jestes w takiej samej sytuacji jak ja. Co do sa dobre kontakty utrzymuje z tymi co byli real friendami aztec, andrewski, hatred itd. Gdybym nie umial przegrywac niegralbym teraz na iridii, a o bota pisalem do hola tylko za to co pisal, ujawniajac kolejna prawda. prawda za prawde, proste.

Jest wielka różnica między nami. Przed powstaniem HP wybrałem Aervaniego, wobec którego jestem zawsze lojalny bo mi wiele razy pomógł. DH było wtedy bez kasy, praktycznie zaczynaliśmy od 0. Na początku wiedziałem, że nie mamy szans, ale jakoś nie przejmowałem się tym. Gdy wygraliśmy wojnę mogłem normalnie zostac w DH i expic, ale znowu poszedłem tam gdzie mój team, wiedząc, że dojście starych ppl z SA do FTP nic nie zmieni.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:11.