![]() |
Dla mnie Shen był spoko i przed patchem, dzięki systemowi energii w early jest bardzo łatwo, ale fakt faktem amumu, czy singed w late są przydatniejsi. Oczywiście na moją ocene wpływa fakt, że jestem jeszcze dość nowy i gram z mniej doświadczonymi graczami, nie mniej jednak nie ma nic prostszego niż tankowanie 5 ad carry w enemy teamie :P
|
Akurat u Shena system energii jest największa bolączką ;o
|
Cytuj:
|
Derp. Prosi mowia ze shen = insta ban w hanoverze.
|
Też nie bardzo rozumiem czym sie ludzie podniecają. Bierzesz takiego gp, troche lifesteala na poczatek i Shen ci może skoczyć...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No akurat Shen to dużo więcej, szczególnie w kwestii zarządzania energią.
|
Cytuj:
Skill order chyba jednak jest ważny u Shena. A w late game, jeśli ktoś umie grać to może zmienić bieg team fighta diametralnie. |
Wot, nie byłem, nie widziałem.
|
Apropo shen vs gp top, właśnie sobie tak grałem (jako gp) i skończyłem jakoś z 4/1/4 w okolicach 20 minuty (zabijając go 3:0 1v1) + double his CS. Nie mówiąc o tym, że sobie pushnąłem 2 towery jak musiał ulti używać.
Stronk. |
Zaczynam myslec ze w normalu tez jest elo hell. Ostatnio trafiam na zupelnych idiotow. Ostatnio gralem panthem top przeciwko Morde, gosc bal sie podejsc i creepy farmic po tym jak to nasz jungler nautilus raz ganknal. Nawet go zownilem kilka razy 1v1...
A spodziewalem sie ze on mnie zniszczy. Ludzie jakos traca skilla z kazda gra. |
Ryba i jego przygody na 1200 elo :D
Shen jest perma banem, bo jest strasznie irytujący i silny, w late game nie ma takiego dmgu jak np. Irelia, ale ma mocne CC + swoje ulti i jego Q z regenem HP też nie należy lekceważyć. AoE taunt na 1.5 sekundy jest bardzo mocny. Shen jest jak Trundle - to świetna defensywna postać. Btw, Ashe chyba jakieś secret buffy dostaje, bo mi się teraz niesamowicie mocna wydaje, na jakieś 10 gier nią przegrałem raptem 1 i to tylko i wyłącznie przez to, że vlad i lee sin po prostu przestali grać ;o |
Największym minusem tej gry jest fakt, że trzeba polegać na swoim teamie. Oczywiście jest to plus, kiedy grasz ze znajomymi, zaufanymi osobami, ale przy losowym doborze graczy jest po prostu masakra. Wczoraj Morgana grająca na midzie, napisała, że jak wtopimy firstblood to idzie afk, zgineła - wtopiła fb i uciekła z gry. Dzisiaj, koleś przed pojawieniem się stworów zostawił mnie na lane, bo jestem Polakiem. Kiedy turret padł - a padł dość szybko bo sam Soną bota nie utrzymam, zwyzywali mnie ; O
I tu się pojawia pytanie, do was - czy na tych wyższych elo, też są takie tardy? Generalnie nie gram rankigowych, ale myślę że jeśli będę miał opcję gry z ludźmi poważniejszymi, to chyba czas zacząć. |
Na wyższym elo nie ma takich terrorystów "i go mid or afk". Są po prostu debile, którzy ciągle nie potrafią grać.
No i na eaście jest melody, który jest debilem do kwadratu |
Nie, na wyższym elo ludzie są mili, gra się 500x lepiej, przynajmniej na west. Skąd wiem? Duo rankedy z kolegami. Jakie to piękne, gdy nie musisz latać na 2 linie z topa, bo feedują wszędzie <3
|
Ruszek, 1300 to nie jest wyższe elo :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak btw. to chodziło mi o coś koło 1500 elo, no ale cóż. |
No ale 1500 to ciągle area mega idiotów
|
Cytuj:
|
Z przykroscia stwierdzam ze Naut jest op jak cholera...
http://i41.photobucket.com/albums/e2...coatl/lol5.jpg Dlatego go kupilem. |
co do ludzi na poszczególnym elo:
1100 - 1300 - ludzie biorą to co jest potrzebne 1301 - 1500 - połowa to debile bez mózgu, weszli na to elo przypadkowo lub kupili service 1501 - 1653 - ludzie normalni wyżej/niżej nie wiem jak jest, słyszałem że na 700 elo można evelynn solo gre wycarować |
HEHE
1500 normalni ludzie HEHE wczoraj w nocy dostałem z 5 razy ludzi z tego przedziału i to są takie noskille, że ręce opadają zresztą, większość z 1600 to też bolki |
Cytuj:
|
Guardsman król reportów : D
http://www.youtube.com/watch?feature...v=5u5W9c_VdtU#! I Taric champion spotlight: http://www.youtube.com/watch?v=h-GZ5...S7OPpkwydYWlQ= |
Nowa postać, jest małą , przeurocza i będzie moja!!!
|
Może w końcu jakiś nowy support.
|
Cytuj:
|
Jestem tak zajebisty, że Ocelote przeczytal mój koment na youtube, joł!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Strzepałeś już? |
Cytuj:
Lolol te moderatory to jakieś z rynsztoka? : / |
No, zero kultury maja chamy jedne. ;/
|
|
I tak śmierdzisz i to bardzo!
|
Aniołeczki nie smierdzom.
|
Po różnych ap mordkach przyszedł czas na kolejny hicior: ad soraka. Miut, cut, i ozeszki.
|
Tons of kupa
http://www.youtube.com/watch?feature...&v=3T2-_rEew0A Better nerf irelia. Każdy to pisał i stało się hahaha. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:31. |