![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
Btw Ale mi z ciebie legenda pierwszy raz o tobie slysze... Chociaz moze... mnie nieobchodzi byle co... Ehh niemam zamiaru się z tobą kłucic bo cza sie znizyc do twojego poziomu a w tym poscie sie juz wystarczajonco znizylem... Więc jesli niechce ci sie czytac w skrócie Won!! |
Cytuj:
TIBIA.ORG.PL ROX, HAIL TIBIA.ORG.PL, HAIL ME!!! |
bubu?? nie
bubu ładnie bił lvl i wiem że miał kilku ownerów dobrzy koledzy razem robiliśmy dwarf hell qest i crus helm, nie jestem bubu. Może przesadziłem z tym założeniem konta no ale zanim on założył postać to ja miałem z 60 lvl na pewno
a to prawda nie lvl świadczy o sile postaci ... noob jak widac od razu od demonie wyjeżdża, jego sprawa. Mając knight moża wytrenić skile to na przykład ale tego gsa mozna wysolować na 10 lvl bez problemu także się nie czepiaj... i nie ja zaczołem sie kłócić tylko zbych bo powiedziałem kolesiowi że bicie potwora góra dół to nie żadne solowanie, czytałeś bomaw thris? a ty thris nie jesteś lepszy w jednej rzeczy chcesz więcej to napisze jak solujesz wrl bo tak się cieszysz.... |
@up up
Po 1. Zdjęć się nie cytuje Po 2. Daj raport zobaczsz co ci odpisza :evul: |
A pisz Sobie co chcesz mi to LOttO..
pozatym niech Cie to nie interesi jak soluje wrl, i kto co jak robi, czy sra czy drobi.. Nagram specialnie dla ciebie filmik jak soluje wrl bo widze masz kompleksy |
nie musisz!!
ja wiem że tylko solujesz jednego przy schodkach i sobie mykasz up down jak gorąco jest...hehehe ciekawe z kąd wiem ;p;p także się nie wysilaj z filmem :D
|
Co za syf!Dajcie spokój!
Jeśli znowu przwloką się tu jakieś ciecie (tak, ciecie bo inaczej nazwac tych ludzi sie nie da) i zaczna po was jezdzic z bog wie jakiego powodu to poprostu ich olejcie....Takich to najbardziej boli bo takim zachowaniem chcą zwrócić na siebie uwage :S |
To jak bije jest moją technika i ciebie powinno to gowno obchodzic..
pozatym nie bije up down up down... Tylko luruje wrl srodkowego respu oraz z pod wejscia na wrl quest w kąt obok schodow i stoje i leje a jak czasem mam exhoused to normalne ze zejde na dol i sie uhne, nie? Po co mam ryzykowac dedem lub 2 wrl na plecach, kiedy moge spokojnie sobie bic te warlocki bez zadnych problemów, pzoatym sam widzisz ze mi sie zwraca takie bicie z nie duzym wastem.. Nie wiem po co sie czepiasz głupot, ale prosze Cie nie wypowiadaj sie w tym temacie bo az mi Cie zal. ja juz skonczyłem z toba dyskusje Cya" a film i tak ci nagram niedowiarku |
ah tris;p
ja wiem jak lejesz bo jest taki BOT za który się płaci... ja ci nawet moge respa bloczyć na tej demoni stojąc całkiem gdzie indziej już wiesz?
|
Cytuj:
Plx go to hell. Zrobienie 60 lvl'a na non pvp to zadna sztuka. Ciekawe co ty myslisz :D @Thristen chyba sobie nie pohuntujesz warlockow :( |
Cytuj:
@Anatol Gratuluje wiedzy i twojego lvla, ale swoim zachowaniem przedstawiasz tylko to, że jesteś noobkiem (jak niewiesz co to noob to poszukaj w poradnikach lmao). A teraz ładnie pokiwaj na dobranoc i idz spać, bo po dobranocce. rotfl |
Oto moja droga do 100lvl :D
You recognize Ciabar Di'Vaio. He was killed by a dragon lord. PoZdRo FoR AlL |
do usuniencia...
|
Cytuj:
Gratz :D:D,wbij ten 100lv+...dla mnie to żadna szutaka jechać low lvs na Tescie :D Będzie lepiej ,Hia :p PS.Przestancie nabijać posty na ble czym...SS dawajcie... |
Post jest nieaktualny i nie ma co tu oglądać.
|
doktorek będzie tracił tyle czasu ile trzeba...
nie moja wina że tylu niedoświadczonych graczy tu jest a to że mówię prawde was boli... a ty tris to nawet bubu nieznałeś dobrze także się nie udzielaj... |
|
Huh.. Faucoltt ;p nice loocik gratz ;P
Sir Legend~ Też gratz ;p jexzcze 7 i next 100 lvl na celescie ! |
@ Anatol wy*******aj z tego forum-jesteś zagłupi na to.
Zachowujesz sie jak *******ony małolat, który nie umie nawet sobie dupy podetrzeć. Opanuj się i nie zaśmiecaj forum bo i tak do niczego nie dojdziesz. Chcesz się wyżyć- proszę bardzo, idz z kumplami na dyske, lodowisko itp. -może nie masz z kim pójśc bo nikt cię nie znosi?- pewnie tak bo tylko "zwierzęta" się tak zachowują i nie dziwie się że nie masz kumpli. Kto by chciał by mieć takiego kumpla/przyjaciela jak ty-nikt. Robisz "szum" po co? dlaczego? Powiem jedno. WY*******AJ!!!!!!!!!!!!!! Prosze o wyrozumienie-moje nerwy już nie wytrzymały @ Gz All. Cya And Pozdro. |
Cytuj:
----------------------------------------------------------------------------------- Żeby nie było bardzo dawny atak orków na thais (z kwietnia albo maja 2005 :P Ładna sieka była). http://i8.photobucket.com/albums/a5/...a/aefewqef.jpg |
Ale qrwa nOObów sie narobilo rosna jak grzyby po deszczu czy jak? :D
wpadam tu rzadko ale jak juz to nieod*******ajcie qrwa gówna i prosil bym modkow o usuwanie postow z glupotami bo next debile sie beda robic :P Yours Solmyr Gz GL and Pozdro szczególnie dla Tigerki |
eh te klotnie ;s;s;s;s;s
http://i6.photobucket.com/albums/y21...nce/UO0489.jpg |
Adv
|
Dzisiaj z Yoozkiem poszliśmy na Behe- powoli to wchodzi w tradycje :P
Niestety loot dziś nie dopisał :( Tu znalazłem się w śmiesznej jak i tragicznej sytuacji xD... http://i50.photobucket.com/albums/f3...xy/fajnehp.jpg Pozdro and Gz All. :) |
Upragniona 100 ss'a zrypalem co wynikało z pośpiechu,ale i tak najwazniejszy jest tutaj dla mnie ten lvl :P
http://i13.photobucket.com/albums/a2...ree/100lvl.jpg Dzienki Cletti za pomoc :P xD |
Level :)
|
Ema go go go 100 lvl ;]
Looz i ty go kiedyś wbijesz :) Trzymam za ciebie kciuki xD |
@antol89
przystopuj troche, bo tym do niczego niedojdziesz =] P.S.- Myśle o dwóch charach kim możesz grac w tibi P.S.2 - nielootnołeś zemną czasem bohów sorcem na 45 lvlu??;) |
Cytuj:
;) Hejka Siostrzyczko brakuje mi rodzinki...Wróć :P Gratki Visqn :) wal 80 i solo behe queści :] Magda równiez gratki śmigasz mała to nie to co Eternia :D Mam nadzieje że szybko walniesz ten lvl który tam miałaś no i oczywiście że nie zaliczysz kolejnego rooka :] Pozdrówki |
Adik ^^ heheh expresowa reakcja B)
|
Cytuj:
|
G~~r~~a~~t~~z
Siema jestem nowy na tym forum ;) .Gratujuje Adik pięknie wbitej ,,stówy".
B) Name.Zolty-Sorcek Sever.Celesta. lvl.15 Mlvl.22 Miasto.Carlin/Ab Best solo.Demon Skeleton Best in Team. GS <dziex Wladek Slawek :*> KoRn /,,/ |
Wladek Slawek Roox /,,/ (^.-)
GZ za zabicie GS,a.Pięknie go uwaliłeś choć lootu praktycznie nie było -.-.
No i dziex że pozwoliłeś mi też go troche pobić :D. ~~HARDCORE~~4~~EVER Peace |
Gz All Advence =)
|
Tooshu tooshu, z kim ty tam stoisz na gsach? :P heheh, stare dzieje i gratz dla Ciebie Adik, i dzieki ze uniemozliwiles mi gre tutaj, naprawde jest za co dziekowac...
|
@Toosh
Wywalone loociki :) , fajne ssy ;p @Mastereczkka All niemieckie servery byly offline |
@ toshe zajefiste archiwum looty nice nice ;)
@ adik gratz next 100 lv on celesta :p |
|
Kier jeszcze jeden lvlik i B)
Gani, Uparty welcom back :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:09. |
|