![]() |
|
Temat zazka zamkniety... Gm napisal, ze zawsze keidy pudjzie sprawdzic zazka, tot en z nim normlanie gada..:P Mi tez zawsze zazek dopsize, wiec bot jest wykluczony... co do account sharingu nie ejstem pewny ale jak to powiedzial Zazek: "My rl life is mine problem":P
Ps. All czekalsicie na nowy server.. to amcie nawet dwa:P TTeraz juz nie musicie narzekac na Galane, iz e nie am nowych servow... Pss.Sell Medusa SHield, Fire axe, behe claw~~Buy RH and 26 hardnded bones<<<MSg Me Fast>>~~Ankrahmun~~ |
Cytuj:
galana i tak juz jest na samym dnie behe clawa wezme za 50k, bedzie 1st galanian full assassin |
Znowu -.-
Cytuj:
A wiec moj drogi nalesniku czy tam placku ziemniaczany. Po pierwsze nie zwineła tylko zabrał. Po drugie gdyby nasza kochana Magda(tak Ona miała czy tam ma na imie?)tzn.Lady Głupiutka była osobą zrównowazona i czasami zamkneła mordke w niektorych sytuacjach to by do tego nie doszło że wszyscy teraz mają coś do catri. Wasza Idolka poprostu jest tak głupia że nie wzieła tego pod uwage iż gdy kogoś obrazi bardzo mocno ,druga osoba może sie odegrac nie koniecznie tym samym. Catri właśnie tak zrobił i go popieram zrobił bym tak samo. Nikt nie ma prawa bluzgac kogos za to że podjął decyzje swojej daleszej drogi gry (w tym wypadku było to dołączenie moje i Catri do HWL) Jaki z tego morał?? Uważaj co mowisz(Zreszta Ona i tak nie jest aż taka mądra żeby przewidziec :P) THE END |
Cytuj:
Pisz do tom-rek o Behe clawa... i Gz full assasina^^ Mi tlyko 25 hardended do full warriora, mzoe nei bede jako 1 ale pewnie ejden z najnizyszch lvli w tibi;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
pozdro kuczer :* |
Cytuj:
|
Lady Slodziutka zachowala sie zle, ale Catrishia jeszcze gozej.
Znajac Lady napewno by przeprosila Catrishie a Catri i tak by jej udupil tego Demon Arma tylko ze nierozumiem co jej przyszlo do glowy zeby dac Catri do rąk tego arma.Po cichu mysle ze jednak Catri zastosowal wobec niej jakis podstęp np: durne "daj na chwile demon arma zrobie se screena" (oczywiscie nie mowie ze tak bylo) Ale w sumie tez mam troche zalu do Catri Ciebie kuczer Blooca Parencikosa i wszystkich polaków z HWl:/ Mysle ze Galana schodzi na psy a razem z nia my(gracze Galany) Nie sadze zeby byl jakis serv na ktorym znalazl by sie drugi Rica Thim czy keekz.Wczoraj weszly 2 nowe swiaty.. szkoda ze non-pvp:/ EDIT: To jest jedyny Demon Arm na Galanie? |
a ja mysle ze ten demon arm poprostu sobie lezal w domku catri, wiec niawet nie musial sie za bardzo fatygowac by go podpierdolic.
|
Cytuj:
z tego co slyszlam to jakos tak bylo ;p |
Cytuj:
|
Catrishia GZ 140lvl :)
Ale moim zdaniem kradniecie takiej drogiej zeczy to nie dobre ojj ojjj zmien zachowanie xD :) |
Cytuj:
pewni ludzie sie nie zmieniaja a pewne wspomnienia na zawsze zostaja :) ps. ale sie podlizujesz 8o |
Cytuj:
|
@Catrishia
Nie Ty tylko poprzedni owner Catrishi tak? Rozumiem. B) |
Niewieem czy wiecie ale postac Egeenetoo juz nieistnieje:/ Ktos wie cos wiecej na ten temat?;(
|
Cytuj:
|
Boltina tez cos ostatnio nie gra.... nie wiem czy to rpzez algi, czy rpzez to ze wisi 50k Xulorionowi i ma hunta od toxa...
|
Z tego co wiem to boltina poszla na nowy serv;)
|
w jaki sposób malakas padł od 15 lvla ? :)
|
Cytuj:
|
Chyba 50k dla boltini to nie dużo?
|
Cytuj:
Co do dlugu Boltiny... Pieniadze moze i komus "wisze", jednak nie jest to zaden Xulo~... Poza tym, gdy ktos rzeczywiscie potrzebuje to pozyczam lub splacam dlug(Zimpus poczekaj :D) Jesli chodzi o moja osobe. Galana wymaga duzej cierpliwosci. W sytuacji, gdzie all dobre expa sa zajete mi pozostawalo okupowywac Dp. Postanowilem isc na nowo powstaly serv. Narazie idzie dobrze.Moze dam znac tu jak lvl itd :) Pozdrawiam All =* |
,...
@Malakas
Stary owner byl bardzo w porzadku. Ten ktory gra teraz to noob, pa i w ogole cielak ^^ dobrze ze padl bo byl irytujacy ^^ Hakerzy ktorzy deletuja konto sa niezle powaleni, nie wystarcza im itemy itp... |
@Boltina
Ege to twoj Rl Bro? ;o Btw co stracil?:confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Signed/ Adelao |
Offtopic ale mam nadzieje ze uda nam sie szczegolnie to moje :
Pomóż zrobić lepszych knightów! http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1280141 Moja propozycja na next update! http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1521891 Pomóżcie może cipsoft zrobi to co chce w następnym update i zgódźcie się z moimi pomysłami. |
Witam!
A kto sprzedaje na allegro 100+ EK z SoVem, MPA itd?? Czy to był Egee~? |
Cytuj:
|
Pytanko
Zna ktoś typa: Thork the Hunter ?
|
wy mowicie o tym typie co sprzedaje 100+ ek z boots of hastLe?? jak na moj gust taki chat nie istnial bo egee nie ejst takim noobem zeby pisac cos takiego hybrid tym bardziej
btw. hybrid wraca do gry niedlugo a ja moze pozniej bede miec zdjecia jak padl zazek<przypadkowo ktos w gildii ma ponoc> |
Cytuj:
Po tym jak mnie wychu***** na G Legi stracilem (resztka) szacunek do Twojej osoby(Postaci, Chara) Egeenetoo jest Deleted, wiec wystawianie go na allegro bylo by czyms smiesznym ;) Jednak uwazam, ze jest to ... Na pewno EK ;) (Albi,Ancha??) Ja, jako owner Boltiny nadal pozostaje w stanie ReTiReD. Swiat ten zszedl na psy. Mniejsze Levki nie sa w stanie tego tak bardzo odczuc(co najwyzej przypadkowe paymenty). Miejsca, gdzie dobrze expi sie takim Pallkiem sa okupywane przez caly dzien(Wiemy Kto Co Jak :)) Postanowilem wbic na serwa, ktory dopiero co powstal ;) Przyjemnie, Non-Pvp,10 osob na jednej Tombie, jednak gdy zdobedziesz wyzszy lvl ludzie Cie szanuja. Rook to byl meczarnia(8GoDz???8o ) Teraz idzie dobrze, stamina w polowie, a bedzie duzo lepiej :) Pozdrawiam Wszystkich tych, ktorych lubie, ktorzy lubia mnie i z ktorymi sie nie lubimy ;) |
offtopic
Chcesz zarobic kase w tibii? To moze byc twoja szansa Kupie pacc za tibia cash . Wiecej info na pm Tylko powazne oferty bez zadnych przekretow. |
Kupno pacc'a 90 dniowego jest rentowne przy kwocie 200k dopiero...mało kto da tyle.. nie liczyłbym na zbyt wielkie sukcesy. Sam kiedyś próbowałem ale to nie ma sensu. Nawet jeśli byłbyś w jakiś sposób wiarygodny itd. to wątpie czy ludzie kupowali by częsciej niż 1 osoba/2 tygodnie...po prostu ludzi nie stać..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
@boltina Mi tak mowili twoj brat ze wyslal linka, na postaci mnial jakies smieci bs itp. Wiec czyzby twoj brat klamal ? :( |
Cytuj:
Osobiście jeśli ktoś chce to za 200k mógłbym sprzedać pacc'a oczywiście 90 dniowego... |
Cytuj:
oferty mam ( i pewniaki ) |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:56. |
|