![]() |
|
Cytuj:
Wielka Wielka Wielka Niebieska eRka |
Ebi walczył, walczył i wywalczył.
Ebi, Sobolewski > reszta do wymiany. |
Youhooooooooooooooooooooo1:0 Dla
Nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kto wygra mecz:: Cytuj:
|
@up
Orgazm? Fajne że jest 1:0 ale nie ma co się tak cieszyć. Jeszcze mogą nam 2 szczelic i co będzie ? Nie mów hop zanim nie podskoczysz. Jak na razie fajne, miejmy nadzieje że szczelimy jeszcze jeden. |
@up : pierdol , pierdol
2:0 jupi |
2:0 lalalalalalalala 10 znaków
|
E tam i tak będzie 3:2 dla Belgów.
|
Leo, Leo, Leo, Leo, Leo, Leo! _/_/_/_/_/_/_/_/
|
Cytuj:
@Up Debil @ We Are The Champions !!!!!! :D:D:D:D:D Jedziemy na Mistrzostwa Europy~!!! Sram na wszystkich którzy w nas nie wierzyli!!!! Ps. Tak dostałem orgazm!!!!! YOUHOOOOOOO ;D;:D:D:D:D:D:D:D:D:DD:D::D:D |
Ale jaki spokój Ebiego przy tej drugiej bramce ; )
Ogólnie to hepi. : P |
Mam łzy w oczach, ze szczęścia oczywiście
|
Ale jestem szczęśliwy! Brawo reprezentacja!
Tylko żebyśmy w grupy wyszli :pr |
Zajebista atmosfera na stadionie była xd Szczególnie przy drugiej bramce kiedy Ebi podbiegł koło trybun ciesząc się. Jestem z siebie zadowolony, bo stojąc w kolejce na stadion dostałem ofertę bym sprzedał mój bilet (nominalnie 40 zł) za 330 zł, ale nie uległem ^^" Dla takiej atmosfery warto było.
|
@up: wziales laptopa na stadion czy jak ?
|
heh :D www.wirtualnystadion.pl
|
Cytuj:
|
Mecz przypominał walkę bokserską. Ciągła wymiana ciosów, a Polacy (Ebi) wypunktowali ich. Martwi słaba gra Błaszczykowskiego, ale to narazie najmniejszy problem ^^
|
ZajEBIście
Oglądając highlightsy na trzeźwo z meczu to niektóre akcję widzę pierwszy raz, i na trzeźwo to tak naprawdę Belgia nie chciała nam przeszkadzać w tym historycznym awansie. |
Miłość dwóch holendrów: http://sport.onet.pl/0,1248713,73451...oreportaz.html
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:39. |
|