Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aurea (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=184)
-   -   Wojna (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126668)

NaTA90 28-07-2007 16:10

Tak Mark pokazales jakim jestes frajerem. Myslalem ze jestes troche madrzejszy . Nie dosc ze bales sie wyjsc z dp to jescze ze swoim "uposledzonym" kolega wyzywaliscie kogo badz. Nie wiem co chciales pokazac robiac jakiegos pojebanego spama to ze nie mozecie wyjsc z dp ?......
W dp to kazdy jest mocny trzeba bylo wyjsc i walczyc....
I wiecej nie pier*** takich glupot bo kiedys z tego dp wyjdziecie

Chomski_1991 28-07-2007 18:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Govu (Post 1563877)
23:57 Endrox [126]: jestes hunted by Dynow Team

Rozjebałe¶ mnie tym tekstem "dynów team" haha
szkoda że wszystkie postacie s± kupine przez sponsora Matuta
only kojak zostal stworzony w dynowie ale mial w chuj ownerów

postanowiłem wypisać pare postaci które kupił matut (dopisze wiecej bo nie da sie zliczyc)

Axe Blocker, Thalvion, vandal dusk, Endrox, Vladislavus Dragulia ,maxflimon(czy cos takiego jakis 50 ek chyba) więcej niepamieta albo po prostu niewiem także dopisz cos od siebie ty russel tez cos mozesz podpowiedziec nie obrazimy sie

Pozdro.

Kojak mial tylko hmm... 3 ownerow ? a aktualnie ma 2 :)

Raga 28-07-2007 18:49

Posiadam list rasistowskie , na temat sharowania , o kupieniu bota ( ng i proxy do wyboru ) oraz insulty czy jest ktos zainteresowany? : D

duuKi 28-07-2007 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Raga (Post 1574148)
Posiadam list rasistowskie , na temat sharowania , o kupieniu bota ( ng i proxy do wyboru ) oraz insulty czy jest ktos zainteresowany? : D

Na kogo...!?

kidler 28-07-2007 20:10

Cytuj:

Zrobił sam na siebie listy, sprzedał chara i teraz szuka jelenia żeby je sprzedać. ¦miech...

Hanys777 29-07-2007 00:37

Cytuj:

Za brak mozgu tez mozesz dostac bana??

Go'tic 29-07-2007 12:14

@UP
A Ty za robienie mi laski za itemy <3 mmm :* :D

duuKi 29-07-2007 12:21

raga~
kiedy sprzedales chara???

Character Information
Name: Ragafewee
Sex: male
Profession: Elite Knight
Level: 77

ale z Ciebie kutas nawet chlopakowi pograc nie dales...:]

Hanys777 29-07-2007 12:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Go'tic (Post 1575196)
@UP
A Ty za robienie mi laski za itemy <3 mmm :* :D

A nie za darmo?? :)

shaiboos 29-07-2007 12:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Chomski_1991 (Post 1574112)
Kojak mial tylko hmm... 3 ownerow ? a aktualnie ma 2 :)

A ja znam tego prawdziwego KoJaKa z Dynowa - który stworzył tego chara. =)

NaTA90 29-07-2007 15:04

@up
O Prosze z kad go znasz ?! I tak nie wierze zebys znal tego co zrobil kojaka :>

Sesef 29-07-2007 17:09

co tam u was słychać na tym syfie??

Frixar 29-07-2007 17:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sesef (Post 1575688)
co tam u was słychać na tym syfie??

Hmm.. Syf to malo powiedziane.. Teraz rom rzadzi. WIec 40+ levele zacznijscie szukac nowego servera, bo to juz bez sensu tutaj grac Kidlex, Evil Dyon, i tam jakies~~ Zabili mnie za nic w 6.Szkoda mowic. ZAl na to patrzec, juz jest po aurerze teraz beda expic 10~+ i 70+ tylko z romu. 1 guildia teraz mowi ci co i jak jesli sie sluchasz to "See you". Placilem Kidlex 20k i dziesiaj zabil mnie :mowiac 'armor'! Hmm lazi p setem d lance. I tylko zabija i kaze placic ja pierdole taki server gdzie nie mozna normalnie poexpic tylko Kurwa zabija cie odrazu jakies kurwy!! Bo zabilem 21 palla z rs ktory chcial mnie zabic na afk! Nie oplacalo im sie bo poszlo im z 10 uhow i 10 sd. Dostali 2 ihy 5 hmm i z 7 pustych bp. Uzylem z 80 uhow, ale im to nie robi robia to co lubia. No, ale co my na to mozemy jedynie sprzedac konto i kupic pacc i isc na inny server, albo sobie odpoczac. MAm jeszcze male pytanie gdzie poszli ludzie z Fag'u?

Kidlex pokazales teraz jakim jestes noobem i teraz napewno, ci nie zaplace mozesz mnie bic. Skonczylem z Aure±. To server dla takich idiotow jak ty!
Zal mi ciebie jak, wiedze cię koles idz sobie lepiej na Ots'a Aurea war i se jebal!

SORRY ZA BLEDY ORTOGRAFICZNE! JAK BY BYLY..

duuKi 29-07-2007 17:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar; [B
MAm jeszcze male pytanie gdzie poszli ludzie z Fag'u?[/b]

Server dla idiotow...?
Niewieze ze Tibia zrobila z Ciebie takiego idiote jakim jestes...
Lepiej dla servera byloby jezeli takie nooby ktore niedosc, ze maja iloraz inteligencji rowny zeru, to jeszcze żal± się na forum publicznym, co oznacza słabo¶ć...
Opu¶ć ten ¶wiat, może wtedy nie bedziesz mial pretekstu aby wyrazac tutaj swoja opinie, a swoimi postami bedziesz razil w oczy innych forumowiczów..:]

Edit:
A co Ci biedacy zrobili ze chcesz ich skazac na katorge jaka bedzie rozmowa z toba:]
PS. Dalej masz hunta...:P

kidler 29-07-2007 18:01

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Frixar (Post 1575722)
Hmm.. Syf to malo powiedziane.. Teraz rom rzadzi. WIec 40+ levele zacznijscie szukac nowego servera, bo to juz bez sensu tutaj grac Kidlex, Evil Dyon, i tam jakies~~ Zabili mnie za nic w 6.Szkoda mowic. ZAl na to patrzec, juz jest po aurerze teraz beda expic 10~+ i 70+ tylko z romu. 1 guildia teraz mowi ci co i jak jesli sie sluchasz to "See you". Placilem Kidlex 20k i dziesiaj zabil mnie :mowiac 'armor'! Hmm lazi p setem d lance. I tylko zabija i kaze placic ja pierdole taki server gdzie nie mozna normalnie poexpic tylko Kurwa zabija cie odrazu jakies kurwy!! Bo zabilem 21 palla z rs ktory chcial mnie zabic na afk! Nie oplacalo im sie bo poszlo im z 10 uhow i 10 sd. Dostali 2 ihy 5 hmm i z 7 pustych bp. Uzylem z 80 uhow, ale im to nie robi robia to co lubia. No, ale co my na to mozemy jedynie sprzedac konto i kupic pacc i isc na inny server, albo sobie odpoczac. MAm jeszcze male pytanie gdzie poszli ludzie z Fag'u?

Kidlex pokazales teraz jakim jestes noobem i teraz napewno, ci nie zaplace mozesz mnie bic. Skonczylem z Aure±. To server dla takich idiotow jak ty!
Zal mi ciebie jak, wiedze cię koles idz sobie lepiej na Ots'a Aurea war i se jebal!

O kurde, serio mówisz czy se jaja robisz? ;)

Sesef 29-07-2007 18:28

Cytuj:

Hmm idz na non pvp

Cytuj:

MAm jeszcze male pytanie gdzie poszli ludzie z Fag'u?

Ja gram w lineage, cze¶ć fagu codziennie sapie mi na GG o otsa. Jak mi się kiedy¶ zachce to zrobię Aurea War 1.3 pod Tibie 8.0

Cytuj:

Zainstaluj firefoxa

PS. Oczekiwałem na bardziej inteligenta odpowiedĽ. :/

Kurde serwa nam wył±czyli bo dropa nie chleli¶my zbierać:/

Iron'knight 29-07-2007 19:19

@Frixar
Zacznij traktowac gre jako gre a nie jako zycie...
To ze ktos Cie zabil to nie oznacza ze jest idiota debilem etc.
Zamiast zalic sie na forum zacznij odrabiac lvl, graj na npvp albo nie graj. Czy ktos Cie zmusza? Po to gildie sie meczyly w wojnie zeby teraz mogly rzadzic serwerem.

PS. Jezeli grasz na Aurea jak Ty to mowisz od 7.4 to powinienes wiedziec zeby nikogo nie zabijac, bez wzgledu na lvl/rs'a. Ja nikogo nie zabilem odkad gram i nikt mnie nie zabil odkad gram na aurea. Nie szukaj zaczepki, a bedzie dobrze.

PS2. Dla fanow klimatycznych RPGów - www.gildwars.pl (nie mylic z GUILD wars)

Hanys777 29-07-2007 19:32

@Frixar
Kumpel z Fag-u mowil ze na Thorie sie przeniesli.

shaiboos 29-07-2007 19:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NaTA90 (Post 1575487)
@up
O Prosze z kad go znasz ?! I tak nie wierze zebys znal tego co zrobil kojaka :>

Ano znam, znam :) Niestety nie osobi¶cie - tzn. niespotkali¶my w rl nigdy, ale tu i tam w necie :]

NaTA90 29-07-2007 20:04

@up
I tak Ci nie wierze :D no to moze napiszesz mi wiecej szczegolow o nim ?!
@Sesef
Nic sie nie dzieje expimy pkujemy i tak dalej :D Takie nudy jak zawsze :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:28.