![]() |
|
@Zielaq
ja nie chcę explocka, ja chcę żeby mi bylo za dobrze! :p btw. i tak expię jakbym go miała :D @Arha zgadzam się z Tobą :> @Romas wytłumacz mi, w czym takim avatar Arhy jest propagandowy? oO :S @Patryk oo taaak, dla mnie napewno jest bardziej sexowny :cup: :cup: :cup: joke ofc, dziewczyny bardziej mnie kręcą niz Orshabaal :confused: :D |
Niby zakryte, niby odkryte ale przyciaga wzrok : P
|
hahaahhaah Romas, typowy facet :p
|
Nati wybacz , nie robie dobrze pierwszej lepszej jak wiekszosc :D
Cg powstalo w akcie desperacji przeciwko update ;( |
^ up :D:D:D
|
Sell 4x 4th Verse of Hymn, 2x Death Rings, Platinum Amulet, 8x Voodoo Dolls Pirate ofc.
Kto mi pomoze ?? :X B) |
Ale update zrobi dobrze a ty mi to chcesz zabrac ;<
Nov 20 2007, 22:26:25 CET Killed at Level 177 by Saaik and by Tamous biednyy Dorpiiii :( |
nie tylko dorpi
|
ping - pong
|
Cytuj:
|
Oj teraz arha to sobie dales xD
Ja mam dopiero 15lat to jescze nie facet jestem : P |
Double XP Week jaka beka
|
paranoja a nie beka xD
|
Kurde juz niewiem co robić.
Przeczytałem przed chwila coś co mnom naprawdę wstrząsnelo, aż mi sie rece trzzzzzzęęessssą i glos drżżyyy (mimo wszystko używam znaków ż, ź, ą i ę itepe itede - jak Finer se chciał). Weźcie powiedzcie co mam robić bo ja chyba mam taki sam problem jak ten o kim czytam :( Siostra dzisiaj musiala siaść do kompa i jak siadłla to myślalem ze oszaleje - bo mialem w planach tyle rzeczy do zrobienia - przede wszytkim bp run !!!!!!! Z kumplami umówilem sie na hunta, dwa dni w depod robiliśmy strategię (gdzie napotkać gsa i jak go osaczyć, juz nawet lota dzieliliśmy...) i kurde lipa - siora siadla i zaczeła pisać z jakimś fagasem przez gg o pierdołach. Myślałem ze ją zdziele klawiaturą........ HELPPPPPP!!!!! ;( Zobaczcie se sami: http://www.nastolatek.pl/pokaz.php?a=art&ida=3250 Ey plissssss powiedzcie że wy tez tak macie. Bo ja chyba z Tibia nie skończe Przybity Ben :(:(:(;( |
ty to sie musisz zajebiscie nudzic
|
|
Gratulacje :)
|
O zielaq gratuluje, tylko wez znow sie nie rokuj jak to zwykle bywalo.
|
Misiaq Zielaq : gratuluję przyjacielu !! Polish Power ROX !!
|
Gz pephy, a dawno na forum pyro nie bylo, czyzby nas opuscil =(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:57. |
|