![]() |
|
Cytuj:
@down (żeby nie zaśmiecać) nie musiał mieć, żeby gwizdnąć 11. I trudno, będę kibicował Rumunom, tacy nasi bracia. |
Cytuj:
|
Nie to, że mi szkoda Tany lub darzę go jakąś sympatią, wręcz przeciwnie, ale kurde wy jesteście naprawdę frajerami...
19:12 Asanil [170]: ja pierdziele nigdy wiecej rozmow z toba 19:13 Fajny Ludek [97]: dlaczego ? 19:13 Asanil [170]: dzieciak jednak jestes z ilorazem inteligencji na poziomie tany albo i mniejszym 19:13 Fajny Ludek [97]: dlaczego obrazasz mnie i bylego kolege tane 19:14 Fajny Ludek [97]: tana to gupi sqrwiel Ciekawy jestem czy jak kolejną osobę finix wyjebie to w ten sam sposób będziecie się zachowywać... |
no cham co>? zabiłbym go ale mam banicje za bycie patriotom ;///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
|
Cytuj:
|
ch*j wam do tego co my robimy u siebie
|
Cytuj:
o ty acc buyerze je**ny, jestes falszywy jak tana :| a juz cie zaczynalem lubiec czaisz, mialbys maly payment u wolglera-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.-.-.-.-.--.- |
Cytuj:
Wszystko co mozesz zrobic, bo w koncu nigdy na akcje dobiec nie mozesz albo masz lagi itp. Btw w 'funny messages' dlugo zajelo ci wyszukiwanie byle posta aby sprobowac mnie zbanowac? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Btw. Ty jako wielki friend Tany co zrobiłeś w jego obronie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale po tym co Tana zrobił, to wyjebane w niego mam. |
Cytuj:
|
Hmmm z tego ci wiem to mial od dawna hunta od finixa a czemu wczesniej go finix nie dojebal to nie wiem....
Ejjjj HHHHyba macie spaja w gildi xDDDDDDDDDDDDDDD |
Cytuj:
HAHAHAHA raz ci sie udalo i juz kisiel? Wyjebane moge miec i 10 takich pozycji, nie zmienia faktu ze jestes obsraniec Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
ty a tak apropo to ja cie nie rozumiem, próbujesz być fajny mówiąc "Mozesz mi podziekowac" kiedy ja pisałem te linki z jakiegos nieznanego noob chara. tera myslisz ze komus zaimponwolaes tym fakiem ze mnie zbanowales i ostry jestes na forum. A prawda taka ze chu*ja a nie przyczyniles sie do mojego bana. Over and out, Wolgler. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |
|