![]() |
|
G. prawda.. osobiscie zostalem wyrzucony przez takich jak Belandy czy Aristoss z guardow lizardow czy vampow.
|
Walić tą wojne, szczerze mówiąc ( chorągiewka rlz ) to jestem od tej wypowiedzi neutralny i mnie to gówno obchodzi czy Visiony wygrają tą wojne czy Triada, byleby nikt nic do mnie nie miał.
elo ! @up ta ? Ja biegałem na małpach tombach to jakoś dziwne, że jak jakiś vision wchodził to się mnie pytał kiedy kończe @edit I co im z tego że zrobią sobie sorców skoro nie mają dobrego battle commandera ? Mieli pastucha = zwycięstwo - stracili - po 11:0 na opence. I nie wyjeżdżajcie mi tu że Ymy był na jednym battle commanderem, bo gdyby nie Xentexis i Pastuch nie zgarneli by tych fragów |
Slovik ty ruda kur...wo. Zdecyduj sie czego ty chcesz w zyciu xD.
|
@up
Ciężkie dzieciństwo ? Cytuj:
|
Vision jest ogarnieta gildia , poprostu nei ma comba :)
|
Cytuj:
Pozdro ;) @Lav~ Hehe nawet ich combo im nie pomaga... Combo mają, zgranie też, poparcie Furory ? Małe ;) @down Pall-Bone - to ja ;p Nie nie zabili mnie, ale doszedłem do wniosku, że bycie albo za triada albo za Vision jest bez sensu ;) |
@slovik
zabili Cie?? na wygrywanie battlków przez Triadę składa sie wiele czynników ;-) a nie tylko Past~ ( choć jak jest to idzie lepiej ;-) ) |
[quote=Khazul;1755603]Madsto, pozdrów Kayaana przez którego padłeś :>
Moze jasniej, dlaczego on polegl dzieki Kayaanowi? p.s. Jest film? |
Nov 20 2007, 20:43:28 CET Killed at Level 105 by Seeliene and by fire
[CHAR]Seeliene[/CHAR]wróciła na rook:( |
Sorry zmyłka
Pasterzem nie zawsze gra pastuch ;))) Obecnie gra kto inny bo Pastuch ma lagi ;P dlatego ma w opisie retired... Na wojnach Pastuch też walczy rzadziej.. |
Cytuj:
@Kasi'yaa Zostawil kolege bez pomocy na zamku :( |
Dzięki chłopaki za zabicie mnie wczoraj nub charami..
Nov 20 2007, 21:07:02 CET Killed at Level 59 by Ulrena Clanon and by Mallenstwo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Wiem co mówie, mówie dużo i dobrze mówie więc mówie ;) Nie bój się nie będe gadał chociaż jaki strach przed tym ? |
@Youen
Nov 21 2007, 02:43:33 CET Died at Level 118 by a demon Lepiej ci idzie w pz :/ Bocik sie zjebal troszke? |
Cytuj:
a z tym mowieniem to szlo tak : lubie mowic , mowie co wiem , wiec duzo mowie |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Nie zauważyłem cytatu myślalem że chodzi o to kto gra obecnie Pasterzem. A tam wymyślałem przy tym "Mówie" |
"week of double experience"
Ojj bedzie sie dzialo ;] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:49. |
|