![]() |
|
03:01 Vasilies [117]: macie wielkie pyski
03:01 Vasilies [117]: na forum 03:01 Vasilies [117]: to chodzcie 03:01 Vasilies [117]: :-] "O-K" kozacz jak cepow z lunary nie ma, a nie o 3 w nocy jak bylo was 16 (!) a nas raptem 7, a i tak nie ogarneliscie sie zeby zajebac nas z pz wynik: 1:0 + wbite like 6-8 unj na noobach |
Z reguly sie tu nie wypowiadam... ale
po 1 Jaka Lunara gdzie ty to wymysliles?... po 2 Nie bylo nas 16 jak juz jestes tak dokladny po 3 Was rowniez nie bylo 7 tylko wiecej po 4 Zabic was w Kazz no nie rosmieszaj mnie jak wy tam macie niewiadomo ile Noobkow co zreszta widac po ilosci unj z naszej strony, zreszta Kazz to wasze miasto i tak sie zakampiliscie ze zabicie was tam graniczylo z cudem A co do ilosci fragow owszem Welzu padl troche z pospiechu i glupoty ale szacunek dla niego a wam gratulacje Regards |
ad 1 jesli nie wiesz o co chodzi to widac ekipa cie olewa, lub po prostu jestes niedoinformowany
ad 2 bylo was 15 i dologowal zyphya w trakcie = 16 ad 3 6-7 magow + 1 knight ad 4 masslog lecial jak bilismy ciebie caly czas, mieliscie ponad 20sekund zeby do nas dobiec i wtedy bylibysmy zamknieci kolo ab, trzeba bylo nas nie dopuscic do kazo szacunek? za to ze jest kretynem i na ukos nie przeszedl? btw macie cama? ; o |
Zyphya sie tam nawet nie pokazal natomiast was na mojej VIP liscie nie liczac Hugo w pewnym momencie widzialem 10, mowisz ponad 20 sekund to nie jest tak duzo zwlaszcza ze ta akcja to zupelny przypadek z inicjatywy Raje, ja zreszta i Raje bylismy jedynymi czlonkami OA online i wsumie mielismy juz zawijac spac tylko ze potem trafiliscie na mnie no a uwierzysz lub nie ludzie z naszej gildi nie siedza 24 godziny na dobe na msn czy vencie wiec zwolanie ludzi troche czasu zabralo, apropo cama to raczej nie ma przynajmniej mi nic o tym nie wiadomo bo tak jak mowilem wczesniej to nie byla planowana akcja.
I wracajac do tematu Kazz to znacie to miasto duzo duzo lepiej niz my i bronic sie jest tam latwiej niz atakowac zwlaszcza wam <ilosc noobkow ktore tam macie, znajomosc wszystkich "szpar" :D > Dla Welzu szacunek z innego powodu, a jesli ty chcesz nazywac kretynem kazdego kolesia ktory padnie to wy macie ich az 11? Tak czy siak cos sie wkoncu ruszylo ja i tak czekam na kolejne OB Pozdrawiam |
"ahah a ja Ci powiem tylko tyle ze kazdy pisze jak chce wole juz czytac te przeklenstwa badz ******* niz wyrazy w stylu "ktury" "muwi" itp.
i dla mnie to co oni pisza jest normalne chociaz zadko przeklinam ;p" Rzeczywiście rekinek bez błędów ortograficznych :) |
Co do tematu...
Nie wiem czemu Wy tak na Gonzo wyjeżdżacie jeżeli on napisał tylko swoje zdanie co myśli o wojnie i jak narazie ma racje a Wy na Niego najeżdżacie jak na LovePa.. Co on Wam zrobił lol? Jako jeden z nielicznych wie co pisze... @Sieje Wyjdzcie na openke jak wygracie to pogratuluje jak narazie dostajecie... Pierw coś wygrajcie później zacznijcie cfaniakować bo jak narazie to jesteście tylko mądrzy w "gębie"... Zresztą tak samo było na poprzednich openkach mądrzy w gadce a na openkach nic :) |
ahaha ;d no to popelnilem bad (ale nigdzie nie napisalem ze tego nei robie) ;p i nie byl on az tak razacy jak te w stylu ktore wyminilem.
A Ty co kolega gonzo jestes? ^^ On wyrazil swoje zdanie oni wyrazili swoje i tyle. Jesli grasz na elysi to sei ujawnij, bo widze ze w sumie to Twoj 3 post na tych forum i zapewne tez nie wiesz co i jak a domyslasz sei rzeczy tylko czytajac fora :D i nie mow o poprzednich openkach bo tez gownie wiesz ;p a tych openek bylo ile? 3? ^^ Edit: Btw. Fizol i Vasillies wy w ogole jestescie na bierzaco ze wszystkim? Informuja was tam jakos czy tak nie za abrdzo? ;) |
Cytuj:
no jak to kurwa dlaczego, bo jest noobem poczuwajacy sie w ekipie. Cytuj:
|
@ Dyklo
Jeżeli Vasilles jest noobem to w takim razie kim ty jesteś? Debilem? :) Nie jestem żadnym kumplem Vasillesa a na Elysia gram już któryś rok ale z tego co widze co tu piszecie to ujawnienie sie jest zbędne... On tylko powiedzial kto wedlug Niego wygra wara, nie powiedzial ze wygra bo sieje to nooby czy cos poprostu wyrazil swoje zdanie i już "gang" Siejów jedzie z Nim, bluzga i h... wie co jeszcze... Dla Mnie to idiotyczne :) @rekinek odnosiłem sie do openek przeciwko Elitism... Oni Was poprostu miażdżyli.. A Wy uciekaliście może tak nie bylo? Wystarczy filmiki zobaczyć i już mozną wywnioskować że to Wy powinniście być okrzyknięci noobami a nie Vasilles czy kogo tam jedziecie... |
Cytuj:
|
Cytuj:
tak jak napisalem walilismy 3 openki 1 z OA i 2 z elitism pierwsza openka z eli~ byla miazdzaca w drugiej juz bylo inaczej tyle tylko ze elitism kupowali blessy w doslownie 1 minute i wracali do walki i wcale nie miazdzyli ans az tak wtedy dopoki nie ucieklismy na stacka. dlaczego ujawnianie sie jest zbedne? @Gonzo przeklnales....................................... .......................... shit edytuj fastem swojego posta bo Cie ktos nakrzyczy.... |
Ja polecam rozładować atmosferę, bo widzę na Vencie, że jakieś tutaj potajemne liderowskie spiski są. ;)
|
@rekinek
jeżeli porażka 29-9 jest według Ciebie dobrym wynikiem to gratuluje :) Tak samo Elitism jak i Wy lataliście po kilka razy na openke (patrz Elivines, Guardalion etc) i popadali więc nie ma o czym rozmawiać wygrajcie wkońcu jakąś openke wtedy powiem że jesteście dobrzy jak narazie nie moge tego powiedzieć... I nie mam zamiaru tu nikomu lizać dupy poprostu źle podchodzicie do sprawy jeżeli ktoś wyrazi jakieś swoje zdanie (tzn bluzganie)... |
Przypominam, że w Polsce mamy wolność słowa i każdy może mieć swój pkt. widzenia na dany temat, ale dyrektywą jest nie obrażanie innych podczas odsłony swojego zdania wzg. danego tematu :)
|
@OldWerladyn
O to Mi właśnie chodzi :) Pięknie to ująłeś :P |
Kupie TibicamTV za gp na elysi... pw
|
Hej! w Polsce jest wolnosc slovva! zatrzymajcie ta nienawisc do eachother ;/
|
Cytuj:
Cytuj:
@werladyn offer?? |
Cytuj:
Hmm... gdybym tak miala ze 180lvl+ mysle ze moglabym sie poscigac z Nimi w kupowaniu blessow xD |
czy ja wiem oni maja all w 1 miejscu a ty nie
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:12. |
|