![]() |
|
lavore tak przy okazji moze bys swoj nick ujawnil? bo kozak jestes wyjebany w kosmos
|
Dobra chłopaki poddajemy się :( RISE THE END.
GZ wygraliście kolejną słabą wojne na morganie :( Teraz Mozecie isc expic i cieszyc sie z zwyciestwa... |
a kim ty jestes zeby decydowac xd?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
jak nie chca podawac nickow to nie ich sprawa
szkoda ze wczoraj nie wyszliscie liczebnie bylo tyle samo osob z tego co wiem tylko ze my mamy przewage lvlowa /roni |
Troche nie czaję. Przeciez wiadomo, ze przez sytuację ekhm ekonomiczną, że to tak ładnie nazwę, wiadomo, ze Rise całkiem rozsądnie się nie spieszy na OB, więc na co wy w ogóle czekaliście? No nic, moze czegos nie wiem.
|
Nareszcie ktos zrozumial!!!!!!! IMPEREK zawsze w Ciebie wierzylem Dzieki :*********
Chlopaki nikt wam nie broni isc expic :) :evul: |
Cytuj:
GRATULACJE.:cup: |
Z tego co wiem to chyba ktos pzeta zrobil a ze bylo troche gotowych Rise to najbezpieczniejsyzm miejscem do schronienia sie byl srodek pustyni bo od dawna wiadomo ze rise na open nie wyjdzie.
A to ze nie wyjdziecie to bylo oczywiste, i nie widze zeby ktos sie na tym forum z tego wysmiewal oporcz lavore( czego nie pochwalam) macie swoja taktyke na wojnei sie jej trzymajcie, a czy dobra czy nie to sie okaze :) |
Szacunek do przeciwnika najwazniejszy :)
Komisarzyk zyskujesz w moich oczach :) |
sry za post xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
To jest forum i każdy masię tu prawo wypowiadać. |
Cytuj:
To jest forum każdy się może tu wypowiadać hahahahaahahah koles rozjebałes mnie tym postem (czyt. ze zrozumieniem) nie dość ze masz problem z matma to z polskim tez u Ciebie nie najlepiej :confused: ogarnij sie sam sobie przeczysz :< |
Zwidek on to pol biedy, bo chociaz z Morgany a Ty co tu robisz? Zdaje mi sie ze Ty tu nie grasz...no chyba ze pomagasz na ob...~ :)
|
Btw, który owner Zwidka? Ten 13latek ze śmiesznym, piskliwym głosikiem? ;p
|
Czy to wazne ktory? Czemu do Armana nie czepisz sie ze jest goraca 40 czy ile tam lat ma ?
|
A czy ja się go czepiam? Jak grałem na Antice, to przyjaźniłem się z 120ms, która miała 55 lat, więc czemu miałbym czepiać się Armana, lub Zwidka? Po prostu się pytam, bo kiedyś grałem na furorze.
|
Cytuj:
:topic: Powodzenia na egzaminie gimnazjalnym... chyba tam jest coś do przeczytania ze zrozumieniem? (jeżeli już za Tobą to wybacz... widać kiepsko z Twoją edukacją) Zresztą po co Ci zdawać ten egzamin... w końcu jesteś z ulicy. SZACUNEK. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:46. |
|