![]() |
|
Masz 6k - kupujesz coś za 6k. Na pewno nie twitch. Polecam malza i irelie. Ezreal tez jest spoko. Ew. jarvana możesz, też zajebisty.
|
Kup Garena, wbij pentę, napisz na forum lola, że jest OP i wróci do łask.
Trochę mi brakuje tego kręcącego się maniaka. |
Nigdy nie widziałem co w Nunu ciekawego. A tu się okazuje że to zajebisty czamp. Rylai + E +(exhaustd) = slooooooooooooooołłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłłł
Ulti z czapką sorc butami i rylaiem po 1,9k :D Ciekawie się nim gra ;) |
Slow E stackuje się z Rylai? Nie wiedziałem :(
|
Z tego co wiem kazdy bijacy spell sie stackuje
|
To czemu ja nie kupuję Rylai na Anivię? Ale jestem głupi.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Prosiłbym was o zakończenie tego offtopicu, bo posypią się warny.
Możesz kupić Nocturna, fajna postać. Twicha odradzam, kupiłem i stwierdziłem, że w sumie wywaliłem 6k ip. Za mało hp to ma jak dla mnie. Zakochałem się z kolei w Mordekaiserze. Fajny tank i jeszcze idzie nim zabijać mało kto. A jak już dorwie kogoś ze swojego ulti to w ogolę miazga :D |
Przyleci ci taki fanboy rapu polskiego i twierdzić będzie, że z Mordekaisera jest tank...
|
Bo rap sux, a Morde to TRÓ METAL, a nie tank.
<3 |
Build mam na tanka na Morde i gra się naprawdę całkiem przyjemnie więc nie widzę sensu się kłócić czy to tank czy nie tank. ;)
|
Powodzenia w robieniu tego, co ma robić tank, czyli:
1) Inicjowaniu 2) Ratowaniu sojuszników 3) Zmuszaniu rywali, żeby atakowali ciebie Będzie ci łatwo, Mordekaiser ma full skilli stworzonych do tego! Nie to co Shen, który ma AoE taunta i świetne ulti, nie to co Malph ze slowem i świetną inicjacją, nie to co Rammus z powerballem i dwugodzinnym tauntem... |
Aha? ; o dzięki, teraz będę mógł już spokojnie zasnąć...
@ http://wstaw.org/w/tOi/ godzinna gra, gdzie brand wyszedł gdzieś w 10 minucie, a wcześniej tylko padal bo jak twierdził miał ping 2400. Dis is hał łi plej biczyz. A, i od razu uprzedzając wasze posty odnośnie tego jakim jestem debilem bo mam taki a nie inny build na jannie przeciwko takiemu teamowi to od razu napiszę (_._) < tu proszę całować. |
Wrzuciło mnie do gry z Athene'm i Kezem, fajnie było się widzieć na streamie.
|
Cytuj:
|
Sprawdź sobie na Solomid AtheneWins.
|
Hehe juz mialem kupic ezreala a tu rotacja ^^ Jak polecalibyscie go budowac? Robie tak Doran blade - Sheen - Ioniany - Brutalizer - BF.Sword - Trinity Force - Black Cleaver dalej jeszcze nie doszedlem. Wczesniej robilem jeszcze manamune ale w sumie mana z sheena starczala mi do gry. Da sie cos lepszego zrobic?
|
Doran blade (ew cloth armor i potki potem zmieniasz w latarnie), berserki, black cleaver, bt/ie. Ew możesz se dać jakiegoś yoummu. Takim buildem zawsze ja grałem i było ok.
|
Zerki na Ezrealu to głupi pomysł, albo 3 albo na CDR.
|
Bez Triforca? Wydaje mi sie byc swietnym itemem dla kazdego ad czempa ktory uzywa jeszcze jakis atak, a w szczegolnosci dla ezreala ktorego Q procuje zarowno 150% ad jak i slow. Co o tym myslicie? Do tego hp,ad,as,ap,ms,crit,mana.... Warto poswiecac dla troche ad?
Co do berkow to sie zgadzam, ale swiftnessow tez nie uzywam wydaje mi sie ze nie potrzenme mi, mam flasha,ghosta,E i masteries na ms. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:51. |
|