Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Jaki najcenniejszy przedmiot leżący na ziemi znaleźliście? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=658)

Tyrrael 21-02-2008 12:02

A ja miałem farta juz na samym początku przygody na mainie: wbijam się na mało uczeszczane wybrzeze, coby w spokoju magic trenowac i rybki łowic, spoglądam- a tu fioletowy plecaczek. Otwierami , ku mojemy zdziwieniu, był PEŁEN....Robali! Wystarczyły mi do 28lvl^^

A potem to regularnie na dc ktos dedził na DS albo assasinie, totez miłosiernie opiekowałem sie jego ekwipunkiem:evul:

3l3fant 21-02-2008 15:31

Pewnego pieknego dni ide w ank na poczke kupic list, podchodze na ziemi lezy list to biore go do bp zadowolony ze nie bede musil pisac, podchodze do dp - czas napisac list otwieram go a tam pisze "ty for items, u have luck i not rooker" (cos w tym stylu) i passy. Wbijam fast na ta postac, serce wali - ZONK 109 ms i z 7 innych postaci, brak eq, zmieniam passy. Ta postac miala 140lvl ale haker rookowal. Wysylam na kazda z postac po 2k na travel, zaczynam od 109 ms, latam po miastach ank, dara, thais, veno, carlin i nic ;/ Potem zagladam do kazz a tam z 60 iron ore i lot z guardow. Zadowolony wysyalam all na swoja postac i ide do ab - ZONK lot z wrl, kilkadzisiat bp pelnych skull staff-ow, b rob-ow, rots-ow, g arm-ow i masa wszystkiego innego co mozna zlocic na wrl na demonie. Czulem sie bogiem wszystko wyslalem na swoja postac, lece do liberty bay - pusto, port hope a tam lot z malp - z 30k w kasie, kilka bp plate armorow, z 70 ape fur-y, jakies wand of decay i small stonsy i food. Lece do Svenground (czy jakos tak) pochodze do depo a tam napisz ze w depo 1500~~ itemow otwieram, gdzebie - royal axe i lot z frostow, myslalem ze zawalu dostane kilka bp pelnych dsm, rh, tower shield, dragon slayer, ice cube itp. Do tego kilka bp run i mana potion, czyszcze depo. Szczesliwy sprawdzam inne postacie, 37 rp - wszystkie miasta puste, 40 ed tez all miasta puste, czas na 77 ek, polowa miast sprawdzonych, ide do port hope otwieram dp lot z malp, z 50k w kasie, ponad 100 ape fur kilka bp plate armor, wand of decay itp oraz prawie all itemy do assasian outfit (brakowalo z 5 fish fins i z 3 demon dusty). Tego dnia bylem najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie. Mijaly kolejne dni a postaci nikt nie odchakowal, ma ms robilem sobie sd, sprzedalem domek za 120k az pewnego dnia ktos uzyl rk i stracilem postac lecz bardzo duzo na niej zarobilem. Itemy w grze sprzedalem a Tibijskie pieniadze sprzedalem na allegro. zarobilem ponad 2tys zlotych. Tak to jest jak haker nie sprawdza wszystkich miast i wurzuca passy na ziemie :) Pozdrawiem.

boniu132 21-02-2008 15:51

a w tej bajce były smoki??
a później się obudziłeś bo trzeba było do roboty iść ;]

3l3fant 21-02-2008 15:56

@Up
Jego nick to Pezcri Dala < teraz ponad 120 ms mozesz do niego napisac i sie zapytac czy mial 140 lvl i czy go rookowali do 109.
Ps. to nie polak...

Taranka 22-02-2008 09:55

20 bp strong health potion :) i obsidian knife. :p

Xirgan 22-02-2008 10:10

Ja niedawno znalazlem 9,9k na ziemi;).

Salarigoth 22-02-2008 10:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez 3l3fant (Post 1913153)
Pewnego pieknego dni ide w ank na poczke kupic list, podchodze na ziemi lezy list to biore go do bp zadowolony ze nie bede musil pisac, podchodze do dp - czas napisac list otwieram go a tam pisze "ty for items, u have luck i not rooker" (cos w tym stylu) i passy. Wbijam fast na ta postac, serce wali - ZONK 109 ms i z 7 innych postaci, brak eq, zmieniam passy. Ta postac miala 140lvl ale haker rookowal. Wysylam na kazda z postac po 2k na travel, zaczynam od 109 ms, latam po miastach ank, dara, thais, veno, carlin i nic ;/ Potem zagladam do kazz a tam z 60 iron ore i lot z guardow. Zadowolony wysyalam all na swoja postac i ide do ab - ZONK lot z wrl, kilkadzisiat bp pelnych skull staff-ow, b rob-ow, rots-ow, g arm-ow i masa wszystkiego innego co mozna zlocic na wrl na demonie. Czulem sie bogiem wszystko wyslalem na swoja postac, lece do liberty bay - pusto, port hope a tam lot z malp - z 30k w kasie, kilka bp plate armorow, z 70 ape fur-y, jakies wand of decay i small stonsy i food. Lece do Svenground (czy jakos tak) pochodze do depo a tam napisz ze w depo 1500~~ itemow otwieram, gdzebie - royal axe i lot z frostow, myslalem ze zawalu dostane kilka bp pelnych dsm, rh, tower shield, dragon slayer, ice cube itp. Do tego kilka bp run i mana potion, czyszcze depo. Szczesliwy sprawdzam inne postacie, 37 rp - wszystkie miasta puste, 40 ed tez all miasta puste, czas na 77 ek, polowa miast sprawdzonych, ide do port hope otwieram dp lot z malp, z 50k w kasie, ponad 100 ape fur kilka bp plate armor, wand of decay itp oraz prawie all itemy do assasian outfit (brakowalo z 5 fish fins i z 3 demon dusty). Tego dnia bylem najszczesliwszym czlowiekiem na swiecie. Mijaly kolejne dni a postaci nikt nie odchakowal, ma ms robilem sobie sd, sprzedalem domek za 120k az pewnego dnia ktos uzyl rk i stracilem postac lecz bardzo duzo na niej zarobilem. Itemy w grze sprzedalem a Tibijskie pieniadze sprzedalem na allegro. zarobilem ponad 2tys zlotych. Tak to jest jak haker nie sprawdza wszystkich miast i wurzuca passy na ziemie :) Pozdrawiem.

Ta a pozniej wyszedl harry potter zabil cie i wszystko spadlo jaka szkoda = /

Ferbbi 22-02-2008 10:53

Ja na trollach obok carlin znalazłem w dedzie meduse shield :>

Snick 22-02-2008 13:34

@UP

A w czy tej bajce były smoki :baby::baby::baby::baby::baby::baby:

3l3fant 22-02-2008 14:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Salarigoth (Post 1914822)
Ta a pozniej wyszedl harry potter zabil cie i wszystko spadlo jaka szkoda = /

Sorry ja nie klamie, opowiedzialem swoja historie i tyle, mam wyjebane na to czy ktos wierzy czy nie...

Vadem 22-02-2008 14:41

@3l3fant
A świstak to tfui stary :baby:

Leo 22-02-2008 16:40

Worn softy. To było coś :D

Croucherek 23-02-2008 09:07

crusader helmet, dragon shield i c legi :)

wiewioreq 23-02-2008 09:55

Knigh legs ktoś w depo wyrzucil albo swojemu kumplowi dawal i se wziolem.:]:]:]:]:]

ProGejmer 23-02-2008 10:20

Ja kiedyś znalazłem na securze f axe, trapowali kolesia na mino magu, to on rzucil na ziemie i przykryl parcelem, ja wziąłem i se polazłem. Chciał odkupic za 2 k, ale ja jestem zuy i nie sprzedałem. xd

Brithwalker 23-02-2008 13:01

ja znalazłem plate legi,plate armor i Boots Of Haste!!!!! oczywiście na mainie
Na roku nic specjajnego tylko studded legi chain armor i brass shield:D

Neriis 24-02-2008 14:06

:p

Ja znalazłem na rooku bag a w nim 4 mace i 3 hatchety:p
a na mainie Dragon Scale Mail gosciu dal na depo ludzie zaczęli mu na to rzeczy rzucac nie wytrzymal i dał loga bo za chwile miał być restart ja tam weszłem i zaczołem rzeczy zciepywac ale niezdąrzyłem:(;(

Donner 24-02-2008 15:49

W deadzie znalazłem c helmet i 1.5k i bp explo ;)
a na ziemi c maceB)

telufos 24-02-2008 15:59

Ja raz, jak jeszce na zanerze gralem to na ziemi kolo cyklopow znalazlem bp w którymn byly 2 halabardy i kilka mięs.(chyba ktos capa nie miaal)

A teraz jak gram na honerze to w troll mountains kolo thais (na carrion wormach , orcach warriorach i scorpionach) znalazlem pod cialami potworkow(wszystkie lezaly w jednym miejscu wiec mnie to zaciekawilo)bag w ktorym bylo za 7 - 8 chain armorów---jakies 500 gp :)

Royalkowaty 27-02-2008 17:47

W dedzie rh i bohy, 51 pallek sie uparł, że fibula resp jest jego :<

Na ziemii: dragon shielda i c helm w fri itanx złapałem.

Kiedyś gość sie chwalił eq, walnełem fire fielda(na non-pvp szybko znika), qmpel podleciał i po 60k mieliśmy z jego mmsa.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:39.