![]() |
50 palek, 77 +2 dist
Eq : dh, pall arm, b legi, demonka, rs/e spears, bohy/softy... Czy dam rade zabic bk ? Z jakim waste? Z gory dziekuje... Mandy Quick... |
Dasz radę zabić BK. Weź sobie jakieś 2bp smp, nie powinno być żadnych niepowodzeń. Ale nawet, BK quest jest zawsze oblegany i raczej nie spotkasz się z czarnym rycerzem :]
moje pytanie - czy pokonam w pojedynkę Demona na Edron? Przygotowuje się do ungreeza :] postać opisana pod nickiem, 86 lvl. |
Cytuj:
Dobiłbym 90 zanim bym się odważył ;] |
56 Paladyn, 81 dista, 16 mlvl. Eq : boh i inne. Facc. Czy dam radę bez żadnego problemu zabijać Giant Spidery? (tzn. loozem uciekać przed ich najlepszym haste) na PoH? ~100 fps w depo mam, nie wiem ile mniej będzie na PoH. Btw. ile trzeba mieć tych fpsów żeby nie ścinało w ogóle? (gdzieś wyczytałem że GS biega tylko jak 65-70lv, ja z bohami biegam jak 76, ale lagi to skutecznie zmniejszają.)
|
Na luzie dasz radę. Weź sobie pb i jazda z koksem. :]
|
169 ek, skille 96(+2=98)/90, solo warlocki? Nie chodzi o to, czy dam radę, tylko czy jest szansa na zwrot? Widziałem ostatnio, że sporo knightów expi samemu na demonie i też bym się w sumie przeszedł, ale nie będę leciał godzinę, żeby się okazało, że po dwóch warlockach stwierdzę, że tego bić się po prostu nie da. Więc jeśli jest tutaj jakiś ek, który tam expi(ł), to proszę o kilka rad, dzięki;d
|
Ja, paladin na 13 lvlu, skille 41/24 zsolowalem draga - zeszło mi 15 health potków:]
|
Cytuj:
|
po to pytam - jak je bić? gadałem ostatnio z kolegą i mówił, że jego znajomy bije warlocki na 230 levelu i czasem wychodzi na 0, a często ma całkiem spory profit, więc pytam, czy dam radę na tym levelu, bo zwykłe expowiska (nighty, frosty, dle, wyrmy) już mi się przejadły
|
Knight 34lvl skile 59/57 eq : g arm knight legsy crown helmet vamp shield bright sword oplaca sie bic dragi ? jakie bede mial waste na potach poradzi ktos?
|
Cytuj:
|
Czy 14 lvl drud Mlvl 7 poradzę sobie na 3 lvlu w kopalni kazoo? Chodzi o grupy Dwarfow soldierow. eq:
http://img692.imageshack.us/img692/1989/beztytuu1pe.jpg |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Druid facc
21lvl 22mlvl Eq: Hotm Focus Cape Vamp Shield bohy blue legi necro/ew. po chwili northwing rod... dam rade na magician tower bez runek itp. wezme 5bp mana potionow i chce wiedziec ile max tam wytrzymam, jak duze bedzie waste. sorry ze brak polskich znakow, ale klawiatura sie zepsula. |
Cytuj:
|
knight:
40 lv 70/70, assassin dagger lub bright sword, vamp shield, k-set, crus helmet, bohy, platinum amulet sorc: 40 lv 44 mlvl (z itemami), focus, blue legs, boh, hat of the mad, spellbook of enlightement, woi damy rade ancient scarabom w takim party? bedzie waste? walic full attack i assassin dagger czy blokowac na defie i niech sorc tylko wali? sorc bedzie mnie leczyl ihami (leczy okolo 160% tego co mana potion w tej samej cenie) |
Knight, 20 lvl, 75/75, Crimson sword, plate arm legi i jakis dark helm i ancient shield. Dam rade na cycach albo cyc drone ?
|
Cytuj:
do pana up: bez problemu sobie poradzisz |
75 ms dam rade expic na hellspawnach solo albo wyrmy na drefi ?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:36. |