![]() |
|
Eos_Rododaktilos:
Niektórzy finlandzcy gracze zazdroszczą Acr'owi wszystkiego co ma .. np. jego najwyższe skile na Obsidi .. Stąd Red Skull Acr'a wbity na low lvl'ach. Obecna wojna w prowadzona ze zdrajcami (seth , boki , xenook ) spowodowana jest wielokrotnym złamaniem podstawowych zasad gildi. EoD traci reputacja na takich niekompetentnych ludziach . W obecnej wojnie mamy wsparcie niektórych graczy z NG... nie jesteśmy sami =] SuV : Co w tym śmiesznego ? |
nie nic :p nie bede mowil kto sie z tego smieje bo wszyscy sie smieja :D
|
Troche offtopic, ale mam pytanie - czy ma ktos internet z Netii? Jezeli tak to chcialbym wysluchac opinii o tym necie, bo planuje wymienic moja ukonachana neo (<333) na wlasnie netie. Ale zanim to zrobie wolabym sie dowiedziec jak to lacze wyglada w praktyce. Prosze wiec o wasze opinie na temat tego lacza.
|
Moim zdaniem lepiej jeszcze troche pcozekac pod koniec lutego czy na poczatku marca po udostepnieniu laczy przez tepse pozostalym firmom ( gts energis dialog itp.) Net jeszcze bardziej stanieje, rowniez netia.
Chyba ze masz podpisana umowe z tepsa np. do przyszlego roku to Cie to nie urzadza bo tylko teraz mozesz im wypowiedziec umowe. Ale mysle ze netia to i tak lepsze wyjscie teraz bo po 1 taniej, po 2 nie ma tych smiesznych limitow ;) P.S nie traktowac tego jako pseudo reklame xD |
Cytuj:
|
Jestes w bledzie - lubie go. Poprostu mowie jak jest - dla wiekszosci ludzi ktorych znam on poprostu przesadza.
@ Don~ ale wez cos szybkiego zebys mi mogl udostepnic :D |
ja osobiscie bardzo lubie acra !! jest spoko i jego gildii ta gra przynosi przyjemnosc jak mi juz pare lat nie przynosi oprocz wojen :/ i za to EOD szanuje !!
Netia jest wypas nie pamietam ktory z moich znajomych to ma ale pelen wypasior :D |
Cytuj:
|
Jan 21 2007, 20:17:48 CET Killed at Level 87 by Alith Takilbya :(
15 frag NG gogogo ET! :) |
Cytuj:
|
Widze ze dajecie sobie rade bezemnie xD
Ale wroce jak mi red zejdzie i znowu powybijam pol ng ;] (ahh tylko wbije 40 lvl huahuahua xD) Pozdro dla starych obsidianskich wyjadaczy i tych ktorzy nei sellneli charow innym noobkom ;] Signed Elder Nagan |
Cytuj:
HAIL DANCING SHADOWS!!!XD |
pozdrawiam Finge i Elderka Nagana :D taa to byly czasy :D wojna z erusem itd :D pozdrawiam :D wracam do nauki bo System Eliminacji Studenta Jest Aktywny :D
|
Cytuj:
Moze kiedys wroce na obsidie..o ile znajdzie sie dla mnei miejsce ;] btw.pacc mi sie konczy;( Cytuj:
|
ehh no coz :( na kazdego przychodzi pora :P
Banished: until deletion because of excessive unjustified player killing bawilem sie na Nebuli tak z nudow i ehhh no coz : ) juz neiebde wam mogl nic wyslac na wojne szkoda :( powodznia ET :D:D:D |
napisz ze te fragi to miss clicki byly xD
albo napsiz odwolanie <to jest uwaga "żart" *żart «wypowiedź lub zachowanie mające kogoś rozśmieszyć» |
Banished: until deletion
To troche jak hak bo tez traci sie dorobek postaci, ale na wlasna prosbe :P Ile trzeba zabic zeby miec deleta ? ile ponad standard czyli 10 miesiecznie ? Sp Polecam TDS-3 - wykryl jeszcze z 4 mozliwe keylogery ! |
Cytuj:
np. 1 raz za macr jak cie zlapia masz 30 dni nastepny masz delete |
;)
Dodi, planujesz zaszalec?:D
nie wiecie moze co wyprawia Casspari?.. wypisywal juz do mnie ze 3 razy z propozycja sprzedania mi pacca :D (mam nadzieje ze kolejna odmowa nie skloni go do hunta na mnie, co sie czasem zdaza) ;) /Rafard |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |
|