Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Lukas XD 04-11-2006 08:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lukas XD (Post 1062168)
malej? ja tam planuje do "Was" niedlugo podbic ;P

Jesli My sie niepotrafimy zebrac do Ldz to chociaz ty wpadnij do nas jestes mily widziany XD

sry za double

Rumcio 04-11-2006 10:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Motirox (Post 1060603)
Rumcio pamietasz te czasy kiedy za c arma jakas kase i protekcje w tibi dawales mi 50 zł jak grałem bubkezem, a potem jak kupowałeś za rl kase od świerszcza dsma i te sprawy?? :D To było całkiem niedawno jak pamiętam :p

hmmm zazdroscisz? Wiem ze tak no ale nie moja wina ze grasz na tym servie od początku i dorobiles sie 78 lvla (3 lata gry) No widocznie tak lubiasz na ale to nie moja sprawa... i nie pisze ci tego zeby Cie wkurzyc bo znam cie z rl i nic do ciebie niemialem no ale sam to zaczoles ... ale ja to skoncze...

Colrion
Zabiles mnie 2x na afku i co fajnie bylo? jak dla mnie waste 2x frag jezeli chcecie jakas "wojne" noob charow robic <rofl>

Pozdrooo

Arkuss 04-11-2006 10:55

Legła Warszawa 3-2 Lech Poznań :( pech totalny ale zwyciestwo Legły nie zasluzone...

btw. wszyscy chca buntu a z tego co wiem to malo osob zglosilo sie do Komandosa....

Colorion 04-11-2006 12:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galanijczyk (Post 1062147)
A dlaczego nie użyjecie mainów? myślicie, że ile razy uda wam sie użyć nobów? Jak dla mnie bezsens, padną 1-2 może i nie to, i co wam to da jak w odwecie padną wasze main chary? Co drugi z was to knight, nie wiem na co czekacie. Róbcie noobchary a oni przez ten czas wbiją lvle. Tylko zobaczymy co z tego wyjdzie.

lol o czym ty mowisz koles o to wlasnie chodzi zeby ich zabic a potem kto ma pz na noobie moze pasc, oni wiecej traca a main i tak jest huntowany. Noobow sie "uda uzyc" tyle razy ile bede chcial nie wiem co masz na mysli wogole jesli myslisz o czymkolwiek

Rumcio za 2gim razem nie byles afk, ruszyles sie 1 kratke w bok zamiast do chaty. Mowisz waste frag ale czy kiedykolwiek mialem ich za duzo zeby oszczedzac? A jakbys sie nie przejmowal to by nie bylo tej litanii wyzwisk :P

Motirox 04-11-2006 12:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 1062346)
hmmm zazdroscisz? Wiem ze tak no ale nie moja wina ze grasz na tym servie od początku i dorobiles sie 78 lvla (3 lata gry) No widocznie tak lubiasz na ale to nie moja sprawa... i nie pisze ci tego zeby Cie wkurzyc bo znam cie z rl i nic do ciebie niemialem no ale sam to zaczoles ... ale ja to skoncze...

Hmm ja tez nie napisalem ci tego zeby cie wqrzyc bo nic do ciebie nie mam to raz, a dwa wqrza mnie troche to ze zamiast po stronie polaków stoisz po stronie HWL'i -a to ze napisalem o tej protekcji w tibi za kase rl itp to nie ze złośliwości, źle to zrozumiałeś. BTW gram na tym serwie 3 lata ale mi nie zależy aż tak na wysokim lvlu. Ja gram bardziej żeby mieć przyjemność z tej gry, czyli wjebałem m.in. 52lvl na sorcu, 78 lvl na Somarosie (co wcześniej wymieniłeś), 80lvl na Motiraxie i z 2 mln expa na bubkezie. Jakby to dać w 1 chara wszystko (pominąłem inne chary 20-30 lvle) miałbym taki lvl jak ty masz ;]. Taka moja przyjemność z gry, a gra się po to żeby był fun co nie?? To że gram na galanie 3 lata to prawda jak już wspomniałem, ale z tego 2 lata nie miałem internetu w domu i grywałem 4fun w kafejce. GL Rumcio

Adelao 04-11-2006 12:27

Cytuj:

Colrion
Zabiles mnie 2x na afku i co fajnie bylo? jak dla mnie waste 2x frag jezeli chcecie jakas "wojne" noob charow robic <rofl>

Pozdrooo

ROMCIÓ nie podniecaj się ze wbiłeś 116 lvl w trzech :D I w dodatku najmłodzsy kupował wszystko co chciałeś, czyli mogłeś expić duże waste :baby:

Erasmus 04-11-2006 15:31

Hmm.. jednak nie mam czaus dolaczyc do calego tego przedsiewziecia.. zycie rl malo kiedy jestem online na main charze a co dopiero robic noobka:)

Co do Rumcia.. ciekaw jestem twocih powod czemu jestes po stronie hwl (moze byc z bledami:D ) co do kupowania eq kasy w tibi itd. za kase rl hmm to juz jest indywidualny wybor mi osobiscie jest szkoda wkoncu tibia to zabawa:)

Zycze powodzenia w walce z "mapetami" dla mnie to nie jest istotne czy hwl czy jakas inna gildia ma tam chary do pkowania... Random pk jest jedna z najgorszych rzeczy jakich nie strawie u graczy.. Nie wiem niektorych to kreci.. mnie nie.. nic zabawnego w psuciu zabawy innym..

sliver 04-11-2006 15:52

Cytuj:

Pozdrooo

chlopie smiech na sali... ;d wypominasz komus ze wbil przez 3 lata 78 level a sam jak grasz na tej postaci pewnie wbiles z 70 lub troszeczke wiecej bo reszte wbili Twoi koledzy lub bracia rotfl..

Rybzor 04-11-2006 17:54

Wtrącajac sie do gildii pk charow, jak ktos sie tym zajął to prosze pm, tez mam nob chara chcącego pozabijać;p

ToksycznyBalwanek 04-11-2006 19:39

Stworzenie noobcharów to dla większości przecież żaden problem :/ Sam mało gram w Tibię [ piątek i sobota, a i to nie zawsze ] z powodu szkoły, nie mam w niej żadnych znajomych :D Ot tak sobie wyskocze czasem na roty, cyce sorkiem i sądze, że dla was [ czyt. osób mających dostęp do kompa+net 24/h - sql ] wbicie tego 28 sorkiem to niewielki wysiłek... Już nawet nie wspomnę o tym, że gralibyście od razu z przyzwoitym ekwipunkiem i runami. Imo po prostu się wam nie chce [ sporo osób olewa sprawę ] , co więcej z tego, co zdążyłem zaobserwować ostatnimi czasy to nie jesteście w stanie się zgrać [ oprócz paru osób ]. Jakoś Polacy wolą sobie pk'ować tymi swoimi 2x lvl sorcami inne niewinne osoby [ dziś mnie 3 sorków plus pal napadło; wszyscy są polakami ].

sliver 04-11-2006 19:57

nie powiem, ze sie z Toba nie zgadzam ;d

Goshnar 04-11-2006 21:00

Wchodze w to ; )

Signed,
Goshnar

Arkuss 04-11-2006 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ryba (Post 1063143)
Wtrącajac sie do gildii pk charow, jak ktos sie tym zajął to prosze pm, tez mam nob chara chcącego pozabijać;p

to zgłoś sie do Komandosa on narazie jest glowa tej operacji. :)

Dalej ludzie bo malo nas jest, a kazdy podobno chce walczyc...

Colorion 04-11-2006 21:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arkuss (Post 1063491)
to zgłoś sie do Komandosa on narazie jest glowa tej operacji. :)

Dalej ludzie bo malo nas jest, a kazdy podobno chce walczyc...

Dajcie mi jakies info zebym moglk sie skontaktowac jak mi bedzie 1-2 noobkow potrzebne do combo

Robienie noobka to strasznie zmudna robota, 19lv dopiero /;

Rybzor 04-11-2006 22:40

W takim razie niech mi komandos da info na pm co i jak, zeby wszystko uzgodnić.

sliver 04-11-2006 22:46

mnie rowniez

Ceapoznan 04-11-2006 22:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sliver (Post 1063651)
mnie rowniez

Jak ktoś chce mogę mu udostepnić noob chara, a raczej go dac. Jest to chyba prawie 12 sork. Zawsz elatwiej takim zaczac bic niz od zera jechac. MOiwe oczywiscie o tych, ktorzy nie posiadaja pacca:D Jakby co msg na priv. Jednak nie myslcie ze dam go byle komu, tylko sprawdzonym osobka:D

pawlon 05-11-2006 01:59

Exinaz

Nov 05 2006, 01:37:22 CET Killed at Level 50 by Tharrin
and by Xalade Shielyna

lepsze to niz nic ;)

02:08 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Donzey. She was killed by Tharrin.

co 2 to nie 1 ;D

Dubo 05-11-2006 02:28

I'll join... just msg me in game if i'm online xD

yours Dubo

Dragon86 05-11-2006 09:43

hahaha
to wszytko wyglada jak przygotowania do "krucjaty" :p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21.