![]() |
|
Cytuj:
sry za double |
Cytuj:
hmmm zazdroscisz? Wiem ze tak no ale nie moja wina ze grasz na tym servie od początku i dorobiles sie 78 lvla (3 lata gry) No widocznie tak lubiasz na ale to nie moja sprawa... i nie pisze ci tego zeby Cie wkurzyc bo znam cie z rl i nic do ciebie niemialem no ale sam to zaczoles ... ale ja to skoncze... Colrion Zabiles mnie 2x na afku i co fajnie bylo? jak dla mnie waste 2x frag jezeli chcecie jakas "wojne" noob charow robic <rofl> Pozdrooo |
Legła Warszawa 3-2 Lech Poznań :( pech totalny ale zwyciestwo Legły nie zasluzone...
btw. wszyscy chca buntu a z tego co wiem to malo osob zglosilo sie do Komandosa.... |
Cytuj:
Rumcio za 2gim razem nie byles afk, ruszyles sie 1 kratke w bok zamiast do chaty. Mowisz waste frag ale czy kiedykolwiek mialem ich za duzo zeby oszczedzac? A jakbys sie nie przejmowal to by nie bylo tej litanii wyzwisk :P |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Hmm.. jednak nie mam czaus dolaczyc do calego tego przedsiewziecia.. zycie rl malo kiedy jestem online na main charze a co dopiero robic noobka:)
Co do Rumcia.. ciekaw jestem twocih powod czemu jestes po stronie hwl (moze byc z bledami:D ) co do kupowania eq kasy w tibi itd. za kase rl hmm to juz jest indywidualny wybor mi osobiscie jest szkoda wkoncu tibia to zabawa:) Zycze powodzenia w walce z "mapetami" dla mnie to nie jest istotne czy hwl czy jakas inna gildia ma tam chary do pkowania... Random pk jest jedna z najgorszych rzeczy jakich nie strawie u graczy.. Nie wiem niektorych to kreci.. mnie nie.. nic zabawnego w psuciu zabawy innym.. |
Cytuj:
|
Wtrącajac sie do gildii pk charow, jak ktos sie tym zajął to prosze pm, tez mam nob chara chcącego pozabijać;p
|
Stworzenie noobcharów to dla większości przecież żaden problem :/ Sam mało gram w Tibię [ piątek i sobota, a i to nie zawsze ] z powodu szkoły, nie mam w niej żadnych znajomych :D Ot tak sobie wyskocze czasem na roty, cyce sorkiem i sądze, że dla was [ czyt. osób mających dostęp do kompa+net 24/h - sql ] wbicie tego 28 sorkiem to niewielki wysiłek... Już nawet nie wspomnę o tym, że gralibyście od razu z przyzwoitym ekwipunkiem i runami. Imo po prostu się wam nie chce [ sporo osób olewa sprawę ] , co więcej z tego, co zdążyłem zaobserwować ostatnimi czasy to nie jesteście w stanie się zgrać [ oprócz paru osób ]. Jakoś Polacy wolą sobie pk'ować tymi swoimi 2x lvl sorcami inne niewinne osoby [ dziś mnie 3 sorków plus pal napadło; wszyscy są polakami ].
|
nie powiem, ze sie z Toba nie zgadzam ;d
|
Wchodze w to ; )
Signed, Goshnar |
Cytuj:
Dalej ludzie bo malo nas jest, a kazdy podobno chce walczyc... |
Cytuj:
Robienie noobka to strasznie zmudna robota, 19lv dopiero /; |
W takim razie niech mi komandos da info na pm co i jak, zeby wszystko uzgodnić.
|
mnie rowniez
|
Cytuj:
|
Exinaz
Nov 05 2006, 01:37:22 CET Killed at Level 50 by Tharrin and by Xalade Shielyna lepsze to niz nic ;) 02:08 You see a dead human (Vol:10). You recognize Donzey. She was killed by Tharrin. co 2 to nie 1 ;D |
I'll join... just msg me in game if i'm online xD
yours Dubo |
hahaha
to wszytko wyglada jak przygotowania do "krucjaty" :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:21. |
|