![]() |
|
HAHAHAHHAA Fifi _/////
|
Wróciłem z nart wła¶nie. Nie wypaliło, bo niestety Wierchomla wczoraj spłynęła w strugach deszczu... ;/ Widzę, że tu się dzieje dużo ;p Heh Doneq i Jego nowy char. No nie spodziewałem się, nie powiem. xD
|
Doneq resect dla Ciebie !!
Trzeba jescze bylo oprocz Lagurusa wziac ze soba Zevsa i Qwenballa bo pewnie sam bys nie dal rady hauhauhauah. Pozdro |
To mozna poczuc w moczu
[CHAR]Kidlex[/CHAR] = [CHAR]Themen[/CHAR] |
Cytuj:
@Doneq Nie chce mieć w Tobie wroga ale co to za wyczyn zabić takiego 40+ lvla ? By¶ sie sprobował zmierzyć z równymi sobie a nie sie bierzesz za słabszych. I tak btw. podobno na ghoustlandzie jakis 25 lvl expi samemu 8o zbieraj ekipe i jedziecie go B) dobra taki tam żarcik ;) Miałem nie pisać ale pisze bo nie bede nic sobie robił z jakiegos Poznanskiego czegos :) Hero i Raga~ przykro mi z powodu hacka :(:(:( gl w dalszym życiu |
nie placz juz bo wiesz sam ze to byla osobista zemsta;)
|
Cytuj:
|
Skoro osobista to dlaczego z Lagurusem musiales leciec??
A pamietasz jak przybiegliscie we 3 mi na tomba ?? Ty , lagurus i malathore kiedys jak gralem Datinem? Tez bys nie dal rady no nie?? Iron dzieki ^.^ Tobie tez zycze powodzenia Doneq jescze raz big gratz dla Ciebie, ja nie placze :> bo to tylko gra. Widzisz jescze Cie kolega up zgnebil,. _/ PVP |
@up2
cfelu gdzie jestes @up tam bylo nas duzoo:D wpadlismy dla sportu kolega up to lagurus hahahaha |
Mmm masz sie czym chwalic.
Dla sportu to chyba zostales poczety. Pozdro |
Cytuj:
HAHHAAAHHAHAHA :) GZ Doneq noob z ciebie jak chuj..... ZALLLLLLLLLLLLLLLLLLLL |
Nawet nie wiedzialem ze Kidlex to taki pro ze sie az na bugach wy*******a _/
Jan 31 2007, 21:58:12 CET Died at Level 53 by a bug Chyba poszedl w slady Sarandiego : O |
Cytuj:
http://img368.imageshack.us/my.php?i...jajebieod1.jpg to jest dobry link xD |
Przynajmniej nie chodzil na open battle noob charemOo
|
ToMuS_Aurea nie spamuj jak mozesz bo ile newbie sie wyklada na 40 lvl?? A ten twoj dead i tak prawie nikogo nie interesuje i nie rob z tego afery tutaj... bo juz kazdy zdazyl zauwazyc ze padles i idziesz z tego powodu na inny serv. I wlasnie taka postawa rozni graczy ktorzy potrafia cos osiagnac w tej grze od zwyklych noobow (nie bierz sobie tego do serca bo to nie ma sie tyczyc bezposrednio do ciebie). So plx nie placz juz tu o tym deadzie bo zdarzylbys juz to odrobic 20x.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co gral razem z toba na twoim sorcu? Ty trzymales za myszke on za klawiature?Oo |
a ja mam takie głupie pytanie .... ;o dlaczego Adde na ostatnich openach latał jakim¶ 50~rp zamiast swoim EK ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Zapytaj Adde. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:25. |
|