Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Arcania (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=193)
-   -   Wydarzenia z Arcani (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=90115)

lukimuki 06-05-2007 22:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Arm (Post 1413884)
rofl, sram na dpft i sram na arcanie, to co sie dzieje na tym serverze przechodzi ludzkie pojecie... dochodze teraz do wniosku (ogolnie rzecz biorac juz dawno doszedlem) ze najgorsze posuniecie to bylo oddanie lidera Lukiemu i tyle... pozatym DPFT to juz nie jest DPFT ;] powinni zmienic nazwe na Cygan + jego przydupasy.. kto jest przeciw - ginie (Tiuso np.) mialbyc huntowany po wojnie przez lukiego ale naszczescie leszczu sie nie zgodzil(za co go popieram chociaz ogolnie jest kur**:P, 2 liga 2 liga arka!), zaraz tiuso bedzie miec duela z aata, aata juz go bil(luki na aacie) ale nie umial trafic ue.. (eizixa na lindlayu tez nie potrafil zabic rofl) w sumie to wszystko co mialem do napisania... podsumowujac:

DPFT sie skonczylo po tym jak Fosfik oddal lidera - tyle

Stary chyba ci sie cos pomylilo, po ktorej wojnie mial byc tiuso huntowany? ktos ci chyba jakies bajki naopowiadal a ty wszystko lykasz.

Jakbym nie byl liderem to bys tutaj juz dawno nie gral, co do twojego zgona to nie spinaj sie tak bo ten ziom co mu chara dales cyrki od*******al o ktorych tobie sie nawet nie snilo, a to juz nielada wyczyn. Tak przy okazji to padles bo ten kolo atakowal ich jak go zaczeli klepac, ja im pozwolilem twojego chara tylko postraszyc, a ze twoj ziom myslal ze niewiadomo kim wlasciciel chara jest albo nie orientowal sie w sytuacji na servie to padl.

Co do duela z Aata to Tiusa nikt nie atakowal ani teraz ani przedtem. Tiuso sam chcial duela tak na marginesie ale pozniej zaczal sie wymigiwac i nic z tego nie bedzie raczej.

Co do zabicia Lindlaya wtedy, nawet nie chcialem go zabijac, pobieglem zdjac z Gagana bohy zamiast twojego chara bic, nie wiem kto ci takie bajki naopowiadal ale chyba sam nie wierzysz w to co mowisz. Myslisz ze chetnych do zabicia twojego chara nie bylo? Jakbym chcial was pozabijac wtedy, to bym kogos wzial do pomocy rotfl.

Co do tego ze srasz na wszystko - kazdy o tym wiedzial dlatego nie miej nam za zle ze twoj char padl, wiedzielismy ze polewka jest z twojej strony, a jakis ziomal ktorego nawet nie znamy nie bedzie sie panoszyl na naszym servie. :]

Nuflon 06-05-2007 22:59

Ferumbras

Hehe czyli ferumbrasik bezie se biegal po Edron... Coś mi sie zdaje, że będzie ciężko z ubiciem tego Ferumbka ;]. Ten nowy owner bedka nie wiem czy da rade bloczyć ;/. No ale Aata, Medivh~ i reszta sorców naszykują sd'ki i bedzie hardcore :)

Amirez 06-05-2007 23:25

Ja sadze ze luki jest dobrym liderem dla serva i nie wiem, czemu lindlay sadzisz ze fosfik był lepszy, bo jakoś na forum nie mnożą się tematy typu LUKI AKA PA albo LUKI WHAJ JU HUND MI i prawda jest taka ze ma on swoje zasady, których się trzyma i nie pozwala na Sianie PA, jak kto chce
A i gdyby nie luki to by Arcania była espaniol servem

PS wypowiedzi typu ze jestem asslicker możecie se wsadzić w dupe

PS 2
1 Maly gruby Knight (*) Arcania Sorcerer 138 +2,540,831

Kolejny raz Arcania

Bartholomew 06-05-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuflon (Post 1415017)
Hehe czyli ferumbrasik bezie se biegal po Edron... Coś mi sie zdaje, że będzie ciężko z ubiciem tego Ferumbka ;]. Ten nowy owner bedka nie wiem czy da rade bloczyć ;/. No ale Aata, Medivh~ i reszta sorców naszykują sd'ki i bedzie hardcore :)

ferumba nie ma na edron, ferum siedzi se w cytadeli na kharos

Koszyk 06-05-2007 23:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nuflon (Post 1415017)

Naszykują sdki i nie pojda wiec nie bedzie hardcore :)

Poll 07-05-2007 00:00

ide spać,jutro matury,chciałem iśc na ferumbrasa nakupowałem sdków,uhów,manasów,mwalli.etc. i oczywiscie potężne dpft woli w/e co wolą robić,niż spróbowac zabić potwora który możliwe ze nie pojawi sie na Arcani przez najblizszy rok,a Orshabala do dzis nie mielismy,pozdro

moim zdaniem warto nawet paść,ale jakby się udało?skoro z Orsha thunder hammer,a Ferumbras jest dużo gorszy to czemu nie golden bootsy np.?A ile by to warte było?6kk?

Nacpany_Wlodek 07-05-2007 00:02

@Jones Xalin

Wyżelowanym pedziom mówimy stanowcze "nie" !

Cienki-Bolek 07-05-2007 01:53

A jednak!?
Ekipa na Feru~ zebrała sie w Liberty po czym ruszyla na Gorome ciekawe z jakim skutkiem...Trzymajmy kciuki

notop 07-05-2007 02:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cienki-Bolek (Post 1415545)
A jednak!?
Ekipa na Feru~ zebrała sie w Liberty po czym ruszyla na Gorome ciekawe z jakim skutkiem...Trzymajmy kciuki

poszedla...i wrocila:D

skarabeusz323 07-05-2007 11:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1415623)
poszedla...i wrocila:D

jak to ????
jednak cykora miała cała drużyna

Eti 07-05-2007 12:55

czemu pod moja nie obcnosc denerwojecie mi pomaranczke !!

Sir Stas 07-05-2007 14:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Poll (Post 1415236)
ide spać,jutro matury,chciałem iśc na ferumbrasa nakupowałem sdków,uhów,manasów,mwalli.etc. i oczywiscie potężne dpft woli w/e co wolą robić,niż spróbowac zabić potwora który możliwe ze nie pojawi sie na Arcani przez najblizszy rok,a Orshabala do dzis nie mielismy,pozdro

moim zdaniem warto nawet paść,ale jakby się udało?skoro z Orsha thunder hammer,a Ferumbras jest dużo gorszy to czemu nie golden bootsy np.?A ile by to warte było?6kk?

Chyba Ferb~ przerosl DPFT x] To juz byl chyba 2 od kad wrocilem na server

Co do Orsha~ to chyba on jest latwiejszy od Ferb~

Ka$z3r 07-05-2007 15:23

to troche przesadzone... niedziela koniec dlugiego weekendu wiekszosc ludzi nie mogla wejsc... poza tym zwolywanie trwaloby conajmniej 2-3h ;/ A 1 ferumbras byl w czasie wojny kiedy wszyscy polacy mieli lagi w okresie wojny z beach :(

Koszyk 07-05-2007 19:12

Hmm poprostu Cipsoft lubi wkur***ć Arcanijczyków ;) (? tak sie odmienia?:D) i wie ze najlepiej dac Ferumbrasa w najmniej odpowiednim momencie :)

Ciacho1920 07-05-2007 21:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Stas (Post 1416239)
Chyba Ferb~ przerosl DPFT x] To juz byl chyba 2 od kad wrocilem na server

Co do Orsha~ to chyba on jest latwiejszy od Ferb~

Pewnie w wykonaniu arcani samo dojscie do ferb~ bylo by ciezkie...

a tak to wydaje mi sie tez ferb~ jest troszke trudniejszy zni orsha~ bo dojsc maly room i ciezko sie szybko ustawic!!

Wydaje mi sie ze gdyby dpft sie wybralo to lekko by to zrobili(oczywiscie z full team)

milano8 07-05-2007 23:01

ja juz cieszylem sie turtle pokarza swoja moc sile no ale sie zawiodlem szkoda ze nie zabiliscie feru~, z orsha nie mielibyscie szans wedlug mnie chyba zebyscie sie ustawili w "legendarnym" miejsciu kolo cyklopolis w edron... no ale wtedy by musial byc dobry bloker moze leszczu........

Juz widze ile by noobkow padlo tylko zeby miec Killed by Orshabaal

Eti 08-05-2007 04:35

a nie myslicie ze jak w zamknietym pomieszczeniu jest wiecej demonow i malo miejsca do tego nie da sie zrobic aby blockera bil jeden potworek to chyba jest trudniejsze niz orchabala
o arcani nikt nie pamieta bo niby trzemu graja tu tylko nic nie znaczacy polacy i doniedawna hiszpanie wcale nie lepsi wiec po co tutaj cos robic

bossy i funkcja raport dziala tam gdzie gmowie graja :D

Dewyth 08-05-2007 08:48

acroma~~

May 07 2007, 23:46:12 CEST Killed at Level 139 by Aata Arhari
and by Rexsi

CO SIE STAO? ;|

Koszyk 08-05-2007 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez notop (Post 1418233)
a ja mysle ze zamalo za bota placisz;]

gtz new lvl i zastanow sie nad soba,bociarstwo jest lipne

w temacie 'Wywiad o 120 rp Immortal~' miales odpowiedz.

Poll 08-05-2007 12:42

za bota,żenada,ile wbiłeś expa na tym bocie?5kk?no respect for u

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:44.