![]() |
|
20:07 Mewtu [179]: 100k shud be fair price
20:07 Dax'Rider [77]: should but its not, for me; 20:10 Mewtu [179]: so 20:10 Mewtu [179]: ur choice 20:10 Mewtu [179]: pay or not ema ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdro///:cup::cup::cup: |
plzplzplz;/
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ostra potyczka na slowa byla
|
Cytuj:
Zawsze morzecie zrookowac hary i bendzie pokojowo :cup::cup::cup::confused: Wasz szczeże, Shane ~ |
Cytuj:
|
Witam pana crealetha... Ktory jest polskim odpowiednikiem Vinvento Vampire. Przegrywali to byl cicho jak makiem zasial. A teraz znowu go pelno. Zaraz po nim klejna osoba co bedzie wprowadzac na forum spam bedzie olojojn.
VV.pl @- cos ost jakosc twoich posow spadla :| |
Cytuj:
PS - hit sezonu jakim był VV kończy się i teraz tylko zdjęcie maski mogło by coś ruszyć..;) Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
signed: Usar |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdo Few i Metek <333333 //Mlody! |
05:15 Krejzolek [100]: You advanced from Level 99 to Level 100.
|
Cytuj:
My weżmiemy przykład :] |
Cytuj:
@Bongosi wierni i niewierni napiszcie do Vikinga na gadu, jest robota qmple ! |
Zet Wu
Feb 10 2008, 13:50:19 CET Killed at Level 51 by Elo Yo Go and by Gald Mac'Laga Thellan Feb 10 2008, 13:21:24 CET Killed at Level 54 by Elo Yo Go Lord-Saimon Feb 10 2008, 13:20:25 CET Killed at Level 66 by Olmeca Knight |
|
Chciałbym powiedzieć całemu światu iż bongo znów zaatakowało carlin oto jego efekt :)
Ana Anakaree która wbiła na nas rsa i wyjebała się w mlvl shopie ;) Dziękujemy za loocik avenger dsm które nam ukradziano lecz dziękujemy bardzo g legi dh i boh Feb 10 2008, 14:52:44 CET Killed at Level 115 by Xenshin and by Kurumai do tego mały bonusik Gaafy Feb 10 2008, 14:43:41 CET Killed at Level 35 by Anumrati Gio Goi Feb 10 2008, 14:54:27 CET Killed at Level 46 by Anumrati and by Kurumai Gio Goi nie lubimy jak ktoś nam zabija archery gdy kogoś bijemy xD |
http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=2017956
Name: Ana Anakaree Sex: male Profession: Elite Knight Level: 114 World: Iridia Residence: Liberty Bay House: Botham II d (Ankrahmun) is paid until Mar 07 2008 Guild membership: Dude of the Wheres my Char Last login: Feb 10 2008, 15:00:41 CET Comment: 08/05/2007 Started Iridia 03/10/2007 Level 100 Goals: Anni [ ] DH quest [x] POI quest [ ] Bekarol mac'bone, Bliss windrunner and Loth evar are under my personal protection. 5wtjn9gm Account Status: Premium Account Character Deaths Feb 10 2008, 14:52:44 CET Killed at Level 115 by Xenshin and by Kurumai ;///////// |
R.i.p
Goals:
Anni [ ] DH quest [x] POI quest [ ] Do tego trzeba dodac : "Bongohilator [failed] Maybe next time :(" xDD Hahah zastanawialiście sie kiedyś jak można szybko kogoś zniechęcić do gry w tibie ? - A no właśnie przez Bongo :* |
sajmon ded haahahahah alez milo bylo w tym uczestniczyc piekny dzien dzis xDDD
http://img210.imageshack.us/img210/7...47ab7bcuw4.jpg ahaha |
Avenger of Gods i Maxxonek dostali payment po 200k od DD, lol.
|
Cytuj:
|
haha widzę ze saimon 2x dzis sie wyłożył;p gz
|
sajmon 2x thelland 2x kambrus 1x zet wu 1x 6 fragów (kambrus rl zet wu nie wiem czy liczy się jako frag)
No i ana więc ładnie dziś |
Cytuj:
|
Kto zapieprzył Avangera i DSM?
|
a żebym ja to wiedział to by ta osoba została ukatrupiona na miejscu
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Po raz kolejny w tym tygodniu na GC pojawił się napis: Ingrosso [78]: help, pk. Stwierdziliśmy z AoG (jak to napisał Rau xD), że trzeba coś z tym zrobić. Będąc przezorny zapytałem Mendilla, czy czasem pkerzy, którzy zabili naszego kolegę nie są z DD/kolegami DD czy jak kto woli. Mendill stwierdził, że raczej nie, po czym dał loga. Zatem pobiegliśmy. Na miejscu (tomb na kamieniach - bodajże Thalasa), zastała nas ekipa 4 osób z Fire Elementalami. Punktowaliśmy ich spokojnie mając na uwadze, że przejście jest tylko na 2 sqm (postrzelali chłopaki mwallami i tyle). Staliśmy więc przy drzwiach. Wpadł Krejzolek z kimś tam (przykro mi, ale jakoś średnio interesowało mnie kto mnie bije) i zaczęli nas bić. Krejzolek pobiegł za mną, ta druga osoba chyba za Avengerem - nie wiem. Dobiegliśmy tak do Ankrahmun po czym zobaczyłem, że nadal mam pz. Napisałem na default do Krejzolka, że gadałem z Mendillem po czym mnie zostawił. Minął pz - dalem loga, Avenger uciekł do dp. Następnie dostaliśmy informację, że jesteśmy hunted za zabicie noobcharami (w domyśle tym teamem pk) Polioxa (kolega Krejzolka chyba), który ma rsa. Wg. Krejziego po zabiciu go, lognęliśmy się na main chary żeby wziąć loota. Ot cała historia. |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:23. |
|