![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=0FYgjfrUUj4 Fajnieeeeeeee
|
Kielce ogary szkoda ze mi nigdy tak dobrze nie szlo :(
a za ten drum and bass masz mega plus u mnie :) |
w nastepnym filmiku dajcie noisia-block control ;]
ostatnie 3 akcje najlepsze. |
http://www.speedyshare.com/files/200...0100101016.jpg
i co z waszego picia w sylwestra... jak ja zostałem w sylwestra Dj-em :D |
apropo transfera to wszyscy ida na saphire czy sa tacy co wola zaplacic i grac dalej na elysi albo wybieraja inny server?
|
@eneris nie wszyscy pili na umor by nie widziec jaka hujnia wokol nich
|
ja bym wam napisał co zrobiłem ale będziecie się śmiali w huj :P ale powiem wam że mój sylwek to FAIL.
|
wystawianie swojego sylwestra na ocene i posmiewisko bezlitosnych anonimowych troli internetowych bez twarzy i nazwiska to ostra glupota
|
gdybym się choć odrobinie przejmował tym co myśla inni
|
wszytktie trole lubia enerisa i zazdroszcza mu sylwestra .I. :p
|
Cytuj:
Gdybys sie nie przejmowal to nie pisalbys ze sie przejmujesz bo mialbys wyjebane w to ze ktos mysli ze sie przejmujesz tym co ludzie o tobie mysla. Kuniec. |
Nie napisałem że się przejmuje tylko odpowiedziałem na twojego posta.
|
a ja zyce wam wszystjkiego najlepszego bo mam 17 urodziny, eloooooo kocham was i wszystkich troli ;** yo xD
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co tak cicho na forum saphiry teraz spamujecie ?
|
na to wygląda ^^
|
Zamulacie.
|
Zamulamy....
|
oni zamulają
|
Jak tacyś madrzy to wymyslcie cos a nie tylko "zamulacie" :baby:
|
love pa głupia cipo przypomnij mi koło 20 stycznia żebym ci o czymś powiedział dobra?
|
ja sie przenioslem ze spamem na andegrand.pl :>
tam lepsza ranga xdd eneris pamietaj zeby 24 kwietnia wyjsc na krakowskie po poludniu :D Widok niezapomniany bedzie :)) |
huja pokarzesz ?
|
Cytuj:
|
huja!
rozpoczecie sezonu motocyklowego bedzie 24 kwietnia ;) w poprzednim roku na paradzie to z 1000 maszyn bylo, z roku na rok jest coraz wiecej :D 21 czerwca dzien deskorolki :> tez cos bedzie na pewno zeby nas na lublinie widac bylo :D |
Witam wszystkich, dawno mnie nie bylo czas chyba porwocic :-)
Co wy na to? |
idealny czas na powrot, twoi ziomale botuja sobie 24/7 i nikt im nei przeszkadza :F
|
Cytuj:
|
gdzie byłeś jak cię nie było Bax, jeśli to nie tajemnica :D
niezłą pause sobie zrobiłeś, ja myślę że nie opłaca się wracać do tej gry :) Abdullah III aka Artur miałeś mi coś powiedzieć, czekam z niecierpliwością, wybieraj PW/post/telefon/list/telegram/pocztóffka :D |
Cytuj:
|
To juz mass banow nie robi cip soft??
Zanim wyjechalem to z tego co dobrze pamietam ostro sypaly sie mass bany. Lov~ Gdzie bylem?? Nadal jestem w Anglii, tyle ze mam za duzo czasu :P Ps. Duzo osob poprzenosilo postacie? Bo jak wroce to sie zastanawiam gdzie by zaczac xD |
sa bany co miesiac no ale szwedow nie banuja huj wie czemu ;p
z wri nikt nie przeniosl chara chyba |
Cytuj:
Z tego co wstepnie wiem to napewno przeniesione z wri sa postacie typu : Arioc scalp Fox cadian Skraek Dalej sie nie pytalem. |
No przyznawac sie kto dostal BANana?
|
warningi nie znikaja B) huahua
trAs lowe na askare przeniesiony |
Timmiie na Obsidii jest :P
|
lord'paulistinha na candii
:cup::cup:8o |
kruwa gryby jednak hujwoy moment sobie wybrales xD oj no i dwek jeszcze na kyrze ;d
|
Cytuj:
Masz to wyczucie :o |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:31. |