![]() |
|
knight z bs, dark helmetem, k armorem, k legami, i dwarven shieldem skile <----gdzie expic (pac)
|
Powiedzcie mi czy bym rozwalil Gs-a solo albo draga na 28 lvl z 31 m lvl i z czego plz napiszcie :)
|
Draga bys zsolował.. nawet z niezbyt dużym waste. Co do GS'a mam wątpliwości, rade byś dał, ale waste by było większe niż w przypadku Draga :)
teraz moja kolej: paladyn , eq: k-set , crossbow, bolty, scarf, boh'y(byc moze :p) skille: 11 lvl 39 dist/29 - gdzie expic ?? wbijc moze dist wiekszy i co dalej ?? |
@Bezel'ek
Jak na swój lvl masz małe skille. Najlepiej dobij 60 i pójdź na cyklopy na południe od Thais lub w Mount Sternum. Możesz też zabijać beholdery w Ancient Temple koło Thais. @Danickas Dobij wyższe skille, najlepiej na przywanym przez kumpla monku ;) Potem możesz iść expic na beho (pojedyncze respy), cyklopy, amazon camp, mysle, że znajdziesz coś dla siebie. @Walamanczas Jeśli chodzi o postać którą masz w podpisie, to kup sobie GS'a (chyba cię na niego stać, co? :P), jeśli masz 4 mlvl to kup także BP uhów i idz na dragony (pojedyncze respawny) - oczywiście nie mówię, że będzie to bezpieczne i opłacalne, ale jeśli nie będziesz wbiegal w respy 5 dragów naraz to powinieneś dać sobie radę. Exp naprawdę niezły. Możesz także chodzić na beholdery z GS'em i cyklopy z BS i tarczą (najlepiej kup sobie dragon shield). @tesciu.dragu Słabiutkie skille jak narazie. Radzę ci poskillować do 55+ i expic na beho (oczywiście z IHami, manaskami), cyklopach i tym podobnych stworzeniach. Jak już znudzi ci się solowanie respów 5 cyców, to możesz dalej przyskillić i iść z blokerem na coś mocniejszego np. Dragon. PS: Oczywiście skill ze spearami/kamieniami, a co do kuszy to nie opłaca Ci się z niej walić ze skillami poniżej 55. Najlepiej mieć skille 60 do kuszy. Mam nadzieję, że się na coś przydałem :) Pozdrowionqa |
Palladyn pacc
Mam pytanie gadzie mogę expić 25 lvl skille ~ 61 distans. Muszę być na + mało ale na +. Czy dworki to dobry pomysł?, mozę tomby? plx help :) ofc pacc
|
@up
Moze sprobuj jakies guardy? |
@up:
LookamZzaRogu:Dzienki za odp. Wlasnie tez tak mysle zeby dobic do lepszy skilli.Ale do 30 lvl cyce wystarcza ,pozniej 70 dyst i guardy czesci pohu . Druidaxo:Sprobuj isc na zolwie ,a co do guardow to mozesz sprobowac ale tylko z kusza i boltami ;).Zrob co chcesz. |
xD
Nie mogę up przez ciebie spadłem z krzesła (bolało), widziałeś kiedyś palla z łukiem i 61 distans na żółwiach? po co qurady nie po to kupiłem pacc żeby sie gnieść na facc.
|
Pallek 18 lvl, skille 53/42, mlvl 7, eq: p-set, crown helmet. Bije z luku. Co radzicie?
PACC on znudzily mi sie juz roty na darashi |
@up
moze jakis tombik? poziom z ghoulami i szkieletami, przy okazji trochu powinienes zarobic.. |
Na nowych światach polecam Katedre, o ile nie ma tam dużo ludzi. Wystarczy wziąc sporo strzal i w droge:)
|
No to chyba ankhotemb tomb -1. Przejde sie tam. Srzedam g- shielda to bedzie na strzaly :d
|
28 EK:baby: :
- Crus Helmet, Vamp Shield, K Armor, P Legs, B Sword - 61/61 - 4 mlvl Gdzie być, żeby się opłacało zdobywać exp i kawałek loota :) TERENY PACC ALBO FACC! Byłem w wielu miejscach, ale jakoś mi to nie pasi =/, jakie jest wasze zdanie ?? |
46 Sorc, 47mlvl, FACC
Eq: boh, medusa shield, p-legi, p-ammy, hat of the mad, b-robe Nie ekspiłem na guardach bo prawie zawsze miałem PACC więc tutaj moje pytanie, jakie techniki na nich zastosować i czy mam się bać ich na swoim lvl |
masz dosyc wysoki level to nie powinny ci sprawdzic problemy. poprostu bijesz z rozczki[nie wiem jak to sie pisze :d]. Kup sobie bp manaskow i lecisz z koksem
|
@BigBadWolf
Z takim lvl'em to już Ci się nie opłaca na guardy chodzić... |
@up
no co ty. a znasz lepsza miejscowke na facc dla 47 sorca??? skoro mowisz ze mu si nie oplaca? wbija na kratownice 2 bp manasow i bp gbf na wiekszy resp no i jedzie z expem. |
Guardy najleprze dla facc, dragi z wastem...
|
@LookamZzaRogu
A na co proponujesz i jaka technika :p ? @barti10 Po ile będą mnie +/- siekały jak mnie dorwą ? |
up.
Po 50+ Dragi bez Pacc? WOCE + HMM ? lol xD waste ze .... najlepsze guardy z WoI biegniesz przed takim i bijesz z WoI (na 1 guarda 52 many = 4 strzały więc pare bp manaskow) i exp piekny xD A teraz ja i pytanie chyba głównie do Timesa ale nie tylko :) 18 Palladyn skille 70/50 mlvl 8 Guardy? jaka kopalnia? na poziomie "mix" czy na guardach? Dragi? pojedyńczy spawn (to pewne) na utamce? czy na guardach do 20 i potem e vita? |
@ up
Ta, guardy. Jaka kopalnia? Hmm... Moze labirynt, pomiędzy rzeczkami, i pierścień. Niektórzy mogą mówić, że za mały masz lvl na guardy, ale masz dobry dist i dosyć szybko będą padać. Co do dragów to 4fun pojedyńcze respy np. w Thais lub Kazo. 20lvl+ (20 może być troche za mały) i lecz sie exurą vitą. |
Ja mam skille 62/61 na 24lvl wciaz skilluje teraz na dwarfach i rotwach w kazoo i che 71/70 teraz cyklopy jade jak psy;]
|
Z jakim skillami palem mozna trenic na cycach spirami
:cyclops: |
@Cordex
Hmm... z dobrym eq to tak myślę, że 50 shielda i z 60 dysta. |
! Witam ! Na czym expic i gdzie 28 palkiem z ~10 mlvl , skillami 65 / ~40 i z eq : crown helmet , blue robe , beho shield , plate legs , leather boots ( niedlugo boh'y ) , scarf no i ofc luk ze strzalami lub kusza z beltami , tylko nie mowcie mi o cyckach , bo mam juz ich dosc i o guardach , bo na tych kopalniach sie wogole nie orietuje . I jeszcze na czym powinienem trenic i gdzie , poza fibula , bo tam , to za duzo pk'erow :( i czy small stone'ami czy spear'ami ? Bardzo dziekuje za odp. , skierowane ofc do mnie :D ! |
*UP
Dobij lepszy Shelding, lfl i leć skillować na Monkach. Lub jeśli to świat pvp to plać za monka i już. z Expieniem to radze tomby do 35/40 lfla a później Dragi. Jeżeli nie masz pacc to Wiwerny mogą być lub właśnie kopalnie, musisz w końcu zaczać się tam orentować bo to jedno z lepszych expowisk na facc. Pozdro |
Witam, gdzie moge expic 26 Master Sorcererem. Mam 25 mlvl.
Mam V-Shield, BoHy, B robe, Wand of Cosmic Energy. |
No więc:
Czy na 38 lvlu i 38/39 m lvlu będe mugł expić solo na gsach ? Może być waste(byle nie zaduże :) ) I z czego expić , mam do wyboru: Bursty,explo, hmm lub mort hur. Acha do tego lvlu raczej będe już mieć bohy :D |
Ja mam Palka na 10lvl skille 39/32 do tej pory expiłem na trollach i dzisiaj pierwszy raz poszedłem do ghost land`u i nie mam żadnych wast`ów. Wszystko się zwraca a ghule i scorpiony padają jak muchy. DS`a jeszcze nie miałem okazji zlać. :p
|
ELO skillowanie jest strasznie nudne i speary sie lamom a kamienie kruszom czy jest jakis szybszy sposub na zdobycie skilli. mam 10 lvl 40distance i33 shielding.I czy moge samemu twozyc strzaly.Na czym expic jesli juz powinienem wogule expic:o czy skille szybciej wchodza na ruznym typie potworuw(im leppsze tym szybciej)?:confused: 8o
|
Cytuj:
Tak jest sposob! IDZ DO SZKOLY! |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
27 druid 27 mlvl.
Otoz zastanawiam sie gdzie teraz expic. Do tego lvl jechalem tylko na rotkach, a teraz naprawde juz musze zmienic expowisko. Mysle nad guardami lazac z monkiem, ale nie wiem w ktorej kopalni i na jakim poziomie by bylo najlepiej. Czy moglby mi ktos o tym powiedziec? Mam jeszcze jedno pytanie - jakie inne expowiska sa dla mnie w miare dobre i oplacalne? |
54 EK, skille 81/80, 5 mlvl (prawie 6)
EQ: aol, rh, dsm, g-legs, bohy/sb, mms, skull staff/war hammer Dam radę bez jakiegoś niewyobrażalnie wielkiego waste'a na OF? Ew. na którym lvl'u i skillach można już w miarę sensownie się tam zapuszczać? |
To ty jestes jkaims noobem jak na 64/58 2 soldiery cie bija po 4-50 ja na 57/56 zabijam po 3 naraz i mnie bija po 1-25
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Ja mam takie pytanie, nie do konca do topicu ale nie chcialem nowego tematu zakladac. Przeczytalem w poradniku dla druidow ze od 27 lvl na guardy chodzic mozna z monkiem, moglby ktos dac screena jak to ma wygladac? Czy monk ma robic za blokiera czy bic ze mna ?
|
Cytuj:
--- Wielkie dzieki za porade, dzisiaj juz bede testowal kopalnie ;] @edit No i testowalem, od razu pk ;]. Gdyby nie moje mfki to trzeba bylo odrabiac 27lvl. Zupelnie zniechecilem sie do kopalni. Jak tak... Czy expienie na dk to dobry pomysl dla mnie (27druid)? |
a screena moze ktos zapoac z expienia w kopalniach?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:50. |
|