![]() |
|
|
Cytuj:
A moze jednak ;> |
Nawet w zabawnym pk teamie musicie mieć spy, congratz!
Niby lubicie i czekacie aż cos zrobimy, ale tak naprawdę boicie się o swoje zasrane lvle i chcecie się nas jak najszybciej pozbyć aby móc powrócić do szarej codzienności, czyli ElfbotNg. Powodzenia, ale spy tak, czy siak wyleci niedługo a vdl nie będzie tak często jak kiedyś botowane przez wasze najty pozdro! |
Apokalipsa wg. św Lesia xdd Rispekt.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Kakej dzięki mnie Cię nie stac :D
|
Cytuj:
Wczorajsze ob na kyrze, http://www.speedyshare.com/files/193...15-11-2009.cam Przez glupiego otsa nie mialem exura gran mas res ha, i padl odin i mizaeron XD Działo się coś wczoraj na morganie? |
"Prawie" padł Yanosik
Aha, I Magro uciekł chyba 3x 100 ek z trapa |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A co dokladniej sie stalo? ;>
--- Serowel dodał 0 minut i 38 sekund później --- Macie moze cama? |
Cytuj:
|
|
Benka- Palusa Satina starego buty XDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXDXD
http://www.speedyshare.com/files/193...1-09_07.56.jpg |
i ?;d Buty jak buty :]
|
Cytuj:
|
Nie mam takiego zrycia ;o
|
Cytuj:
|
A bo ty taki zajebisty jestes
|
Cytuj:
Przecież on jest KIMŚ na morganie i się nie przejmuje niczym! |
|
tak się ogarnia tylko na morganie!
|
Cytuj:
Macie FAIL PART 2. Z DZISIEJSZEGO DNIA ? |
Takie rzeczy tylko w Erze.
|
Cytuj:
|
@up
Lesio lesio teffele racze watpie zeby byl spayem w kazdym razie wyjebal glebe rownie szybko jak azkrelius pobiegalismy troszke po thais 3 razy mnie prawie zlapaliscie ale ucieklem wsumie nudno by bez was bylo dzieNki chodocki :D |
Cytuj:
JeStEśCiE ZaJeFaJnIiii |
Co do Teffele - już wyleciał i z gildii, i z VT. Nie za bycie spy, tylko za to, ze dał się ubić nieogarom, szczególnie gdy Lesiu mówił wyraźnie "RSy nie wychodzić z PZ".
ps. offtop: Lenin, Stalin, Mekkron, Kura - Kraków to jebana dziura. :D |
Cytuj:
|
Cytuj:
A teraz - napinka za napinkę: MY SOM TAK ZAJEBIŚCI, ŻE TY CHCIOŁ SIE NOM WYPŁACIĆ, HEJ! PS. Szaszam Śląską część publiki, jeśli jakoś okaleczyłem ich gwarę. :) |
Cytuj:
A co do wypłaty, to był lekki kryzys w teamie, bo każdy grał na ots i chciałem postraszyć ^^ |
Kakej nie kłam, publicznie srałeś błagając o pejment i czając się, aż jakiś kretyn z Flow wbije na Tobie PZa, żebyśmy mogli zrobić massloga.
I tutaj przypomina mi się słynny cytat z 13 posterunku: Inspektor Pierzchała do inspektora Kota: "Oni to wiedzą kocie". Dobranoc. |
Jak byśmy dali filmik z 80lvla byście powiedzieli że to pieprzony noobchar i co my w ogóle bijemy za gówna, no tylko my takiego 100ek Qezix'a trapujemy i zabijamy 50lvlami i robimy to dwa miliardy razy szybciej niż wy śmiesznego 50ek 150+ lvlami gdzie go powinniście zabić w 3 z paralizatorem, a ryon był :)
http://www.speedyshare.com/files/19335395/qezix.cam NAPINKA! |
Cytuj:
|
Lesiu, spy nie spy... jak pizdy biorą po 3 mw, na akcje i to te z paccem to gl. Miliardowa akcja z rzędu jak ktoś spier... bo nie poszedł mw, więc pytam
"CZEMU K*?!" "... bo nie mam magic walla <cry cry> ;(" "ALE CZEMU k*?!" "pacca nie mam, nikt mi nie dal, nie bylo czasu kupic, nie mam siana... blanananana". Ofc, nie mówię o każdym, bo są takie zajebiste ogary jak lesiu, jacek, rony, kakej czy kasjusz że się do nich przypierdolić nie można a na dodatek nie marudzą tyle co ja! :D haha |
Nieeeeeeeeeeee, to nie było tak, po prostu nie chciałem poświęcać Zirkova, Blafyna, czy też Varkessa, bo flow miało massloga na bramie na noobach, chcieli nas lurnąć i wystrzelać ;)
|
Hahahah, nawet Angelos który ma PACCa brał ode mnie MW wczoraj. ;)
Anyway, pogadamy jak usuniemy spy (jeśli jakiś jest lol), jeszcze kilka dni. |
Cytuj:
Apropos zabijania kogoś i wrzucania filmów na youtube - wyjebaaaaaaaaane mam. :) @ UP Spy? Przecież wy nie macie spy. :o Edit: @ Lesiu No, zajebiście uciekaliście zastawiając się noobcharami, albo biegaliście bez pz licząc, że ktoś będzie wbijał fragi na 50 sorcach, haha. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:51. |
|