![]() |
|
Slythia ładne zdjęcie, naprawde ładne :)
|
Fuj, Toruń i to jeszcze z widoku z okolic zamku Dybowskich. : P
|
Cytuj:
|
Ahahahaha Korek epic fail. xD
|
Cytuj:
|
Ej, wygląda praktycznie jak Toruń : P Po tej stronie Wisły w Grudziądzu nie byłem, to może dlatego nie mam rozeznania. Przywykłem już do reportarzy TVN 24 na tle bardzo podobnej panoramy Torunia i do przeplatywania zdjęć z Bydgoszczy i Torunia jako z Torunia. Naczy dupy im się nie chce ruszyć te 30 km i jak mówią o Bydgoszczy to pokazują niejednokrotnie Toruń albo stary slajd z ratusza w Bydgoszczy. Jak mówią o Toruniu to też czasem pojawi się kadr z Bydgoszczy jak np. ostatnio Wyspę Młyńską wyemitowali jako średniowieczną część Torunia, zaraz obok murów i ulicy Kopernika : P
EDIT No faktycznie się nie przyjrzałem. Ale wierz mi, że jak pierwszy raz zobaczyłem to zdjęcie, to byłem przeświadczony o tym, że to Toruń : P Ukryty tekst:
|
Cytuj:
|
No to zjebalem. 8o
|
Wisełka i moje miasto ; ooo
|
Gadziu, blancikkk B)
Daj buszka. |
Gadziu jaki hipis ;o
|
Gadziu jest fajny :> (bez ironi czy czegokolwiek)
|
Gadziu to ten w czerwonej czapce?
Suchar? No trudno, ale i tak mnie ten koleś intryguje. Czemu się na ciebie gapi takim zdziwionym wzrokiem? :< |
Wesoły rasta ;D
|
Tadzik, przypominasz mojego kolege: d Mrrr..To dobrze xd
|
@Matrik
Wyglądacie jak debile cały filmik jest głupi....ale podobało mi sie : D gratz. za pomysł |
Cytuj:
|
wyglądasz jak ten z awka to naprawdę ty?
|
Cytuj:
a to przez te włosy ;< |
Nawet podobny ;)
|
On tylko wkręca, że to nie on. Ja też jestem podobny do swojego starego avka, no nie? xD
|
Cytuj:
|
Do tamtego czerwonego diabua? No zarąbiście podobny.
|
Cytuj:
No co, oboje łysi i w ogóle. ^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Piszcie, do kogo piszecie, bo w tym temacie różnie bywa ; p |
@Snop: Elo siema i w ogóle browar by się przydał, HE HE HE.
|
@up: miażdżysz logiką ziom :D by się przydał ;))
|
@up: Bo ja matematyk jestem...
|
Wory, to Ty?! :D
|
Cytuj:
no offence ; ] |
Mojzesz tez nie jest, Apacze nie sluchaja metalu. xd
|
@Emcess: Czy ja na niego wjeżdżam, hmmm? Tak poza tym Snop to mój rl ziom i w ogóle jest elo.
@Fintex : No co Ty, to mój klon. @Up:A kto powiedział, że indiańskie mordy nie są metalami? Elo skóra i ćwieki w dupie. |
Cytuj:
Pozdrawiam |
@Grue:
Fajna armata. ; D Swoją drogą... Zastanawiam się nad wstąpieniem do jednostki powietrzno-desantowej... xD @EDIT: @Down: Zdrowy to ja jestem. Łącznie z prosta przegrodą nosową i zgryzem. ; ) Właśnie jak nie powietrzno-desantowej to do lądowych myślałem. Czołgi mnie nie pociągają jakoś, tym bardziej, że mam 2m wzrostu : P Myślę jeszcze żeby najpierw skończyć jaką szkołę podoficerską, ale to się jeszcze zobaczy... Mam czas. ; ) |
@up
Ciezko sie dostac, jakiekolwiek schorzenie i brama zamknieta. Lepiej chodz do zmechu do Miedzyrzecza :) Jest ciekawiej i latwo do Afganu czy Czadu sie wybrac :) |
Cytuj:
|
@Grue
Fajne masz bumbum : DD @Mathea Ale rybek nie łowiłaś?:x |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |
|