![]() |
|
Sorry, za dobule posta, ale musiałem jakoś odświeżyć.
Poprosze o wszytskie lizardy (12 pozycji!). Potrzebne mi są do zamówienia Szufi'ego :p @Edit http://img171.imageshack.us/img171/6638/myvf4.png Może ktoś ocenić? ;> |
Fajne, aczkolwiek mógłbyś dodać jakieś ataki...
6/10 |
Zamawiam:
Out 19-latki. Niech ma uszy kota i ogon. Czarne. Strój... Myślę, że najlpesze będzie piwafi. 3 wersje: Z jakąś fajną szablą przy pasie, z tą szablą w ręce i be niej w ogóle. |
Cytuj:
Prosze tu masz all tylkomusisz sie zalogowac xD |
@Up, podpis:
Cała akcja żywcem zerżnięta z Pacza :< Nawet teksty... |
<<<post Wykasowany Przez Autora>>>
|
A ja bardzo bym prosil o grafike Harrego Pottera ( wszystkie 12 pozycji) Hermiony, Hagrida, Rona, Malfoya, Voldemorta, Dementora, Gorskiego trolla, Feniksa, Bazyliszka, Smierciozercy, Hipogryfa, Sowy i skrzata domowego ( kazda postac wszystkie 12 pozycji!!!! ) Wielka Prosba :baby::baby:
POSZUKUJE TAKZE DOBREGO GRAFIKA KTORY PODJALBY SIE NARYSOWANIU TYCH POSTACI ORAZ KILKU INNYCH SPRITOW DO OTS!!! gg 9950813 !!!! |
@up
O_O" Buhahahahaha! Dawno się tak nie uśmiałem! W połowie wymieniania tych postaci dostałem padaczki, a jak przeczytałem to co było na samym dole, wyżygałem się na klawiature! A teraz wy*******aj i nie wracaj :d @down Wiem, jestem powalający :d |
Cytuj:
Mnie to tez rozwalilo. 0_o |
Cytuj:
|
a mnie nie xD....
@hagi report przekroczyłeś limit sygnatury ^^ |
@Szufi
Dzieki za tego sworda. Jak chcesz to mozesz sobie wziasc tego Dantego ;p @topic PILNE! Potrzebuje terror birda w dwie strony! Do przodu i z tylu. To jest bardzo pilne i bardzo tego potrzebuje! Jesli jest ktos laskaw to prosze o niego. ;) |
|
Cytuj:
|
Zamawiam sobie postac z: "NAKRYCIEM GLOWY" Huntera, Avengerem na plecach i buteleczkami summonera u pasa. Majlepiej wszystko w kolorze ciemnozielonym ;] licze na szybkie wykonanie ;]
|
|
@Up
Ja zamawiałem do twojego zamówienia (wilkołak). Już się biorę do roboty. |
Hej,
zrobiłby mi ktoś Barloga z Władcy Pierścieni? Please, ja zamienie go na gifa i bedzie czaderski:-) |
Proszę o 2 Auta. :)
Z takimi "naklejkami". Jak najbardziej wybajerowane. :) I do tego jeszcze pare ludków Punków. :) |
Potrzebuje:
-Addonów Mage i nakładki do nich. -Wszystkie trolle. -Potwory z PoI |
Ponawiam PILNĄ prośbę o Barloga.
Oto jego wygląd: http://uk.games-workshop.com/moria/l...g-complete.gif jakby ktoś nie wiedział. Można wyedytować jaskoś Demona i z Demona zrobić Barloga:-):miecz::kat: |
Cytuj:
I daje wam przy okazji: http://img141.imageshack.us/img141/4971/jetpackli1.png Mam nadzieję, ze sie przyda. :) |
http://img245.imageshack.us/img245/3333/zolniezedp6.png
Tak, tak wiem jestem małym parszywym zuosiejem który kradnie Irwinkowi grafy MAahhahshahsahsahashahsahahsahsahhahahhaahshshsahs ahsa!!! Ale on ma Bana to się nie dowie ;<. |
Cytuj:
http://img526.imageshack.us/img526/225/jk2qy9.png "dedy" dodam później. |
@up
Kk dzięki. @Topic Ponawiam: -Addony mage z nakładkami. -Wszystkie potwory z PoI i ich dedy Proszę jeszcze o: -Małe dragony i dragon lordy i ich dedy. Dajcie szybko to będzie notka. |
|
@Kogucik302
Proszę, oto smoczki: http://img413.imageshack.us/img413/2743/jk2dl5.png Dedy trolli dodam jutro, bo nie chce mi się szukać :P |
Elo Poprosil Bym o ichigo w ubranku schikigami z ban kai i bez niego z Bleach Hitsugaya Toushiro w ubranku (szacie, todze) Kapitana z ban kai i bez niego aprawde bym prosil z gory thx =]
|
błagam...
ekhm... Robie fake story o wielkiej bitwie między dwoma krajami ludzi. Zapowiada się znakomicie... magia i wogóle:-) Ale nie mam najważniejszego. Proszę o czerwonych rycerzy takich fajnych z tarcza i mieczem i podobnych łuczników. Mają być czerwoni:-) z tarczą z gryfem. I jeszcze mieczników i łuczników takich samych jak czerwoni tylko, że zieloni i z symbolem węża na tarczy:-) BŁAGAM WAS O TO! W miarę szybko skończcie bo fake story czeka. Jak przygotuje to dam screena zapowiedź.:evul: Za błędy nie odpoiadam...
A teraz dodatkowe zamówienie ( to takie dodatki do fake story, bez nich moge sie obejść ale z nimi będzie fajniej:-)) 1 zieloni konni spod tarczy węża 2 czerwoni konni spod tarczy gryfa 3 coś w stylu easterlingów i haradrimów z władcy pierścienia ( tacy łucznicy i włócznicy) 4 wielki słoń ze stanowiskiem dla łuczników na górze, 5 rycerz na latającym gryfie 6 duży bazyliszek 7 królowie z obydwu nacjii Wiem że dużo ale ja prosze, weźcie sie za to. |
@up
Cytuj:
|
Taki dużyyyy wąż... jego wzrok zabija itp:-)
|
Robie bazylika póki co mam ogon ;p < bazyl będzie Jaszczurką na "3 kwadraty szerokość" i "6-8 kwadratów wysokości">
Cytuj:
Cytuj:
emm "hory portfel" roxior nie ? ;] |
<<<=|delete|=>>>
|
@TADEREK Dzieciom jakiegokolwiek anime mówię stanowcze,głośne oraz wyraźne NIE
@Edit boże do czego to doszło,że się z koperem zgadzam Oo |
kiedy on robi bazylka moze ktoś się wziąść za rycerzy bo bez nich ani rusz?
|
ahh i jeszcze jedno. Jak robisz bazyliszka to wiesz;) proszę o ładnego a nie takiego rozciągniętego na maxa w paincie:-) Na innym forum ktoś mi go zwyczajnie rozciagnął:-) A i jak chcesz to mozesz z przodu i z tyłu :-) żebym mógł odwrócić:-)
|
Cytuj:
:cup: |
@up
A ty, 10 latku też mógłbyś urosnąć. Pozatym, Bleach suxi. |
Przypominam i ponawiam!! Bez tego fake nie ruszy!
ekhm... Robie fake story o wielkiej bitwie między dwoma krajami ludzi. Zapowiada się znakomicie... magia i wogóle:-) Ale nie mam najważniejszego. Proszę o czerwonych rycerzy takich fajnych z tarcza i mieczem i podobnych łuczników. Mają być czerwoni:-) z tarczą z gryfem. I jeszcze mieczników i łuczników takich samych jak czerwoni tylko, że zieloni i z symbolem węża na tarczy:-) BŁAGAM WAS O TO! W miarę szybko skończcie bo fake story czeka. Jak przygotuje to dam screena zapowiedź. Za błędy nie odpoiadam... A teraz dodatkowe zamówienie ( to takie dodatki do fake story, bez nich moge sie obejść ale z nimi będzie fajniej:-)) 1 zieloni konni spod tarczy węża 2 czerwoni konni spod tarczy gryfa 3 coś w stylu easterlingów i haradrimów z władcy pierścienia ( tacy łucznicy i włócznicy) 4 wielki słoń ze stanowiskiem dla łuczników na górze, 5 rycerz na latającym gryfie 6 duży bazyliszek 7 królowie z obydwu nacjii Wiem że dużo ale ja prosze, weźcie sie za to. |
Ponawiam:
-Addony mage z nakładkami. -Dedy potworów z PoI. @Szufi Przypominam o dedach trolli. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |
|