![]() |
|
@Luker's
Najwyraźniej tak. @RoookeR Cytuj:
@Farciasz Wyjdź i nie wracaj. @Heat Co do "Nightmare knight outfit". Jak już to piszesz, to Nightmare Knight Outfit, a dokładniej Nightmare Outfit. |
Ehhh próbuje ostatni raz, dla ludzi pokroju H. i Beholdera.
Najpierw chcecie od nas dowodów na istnienie questa na Sword of Fury (na spike sworda znam tylko quest na mainie), a następnie wydzieracie się, że jak to możemy znać rozwiązanie skoro CM powiedział, że quest jest zbugowany. Na prawdę nie widzicie dowodu na istnienie questa? Podkreślę wam: CM powiedział, że Quest (SoFQ) jest zbugowawny. Nie, że BYŁ zbugowany i usunięty, tylko, że jest. Zbugowany nie znaczy, że nie można go odkryć, poznać jego historii i fabuły BO JAK KAŻDY STARY QUEST takową posiada. Podkreślam raz jeszcze, takich nieodkrytych do końca, zapomnianych questów jest mnóstwo. Pozostałości po starej Tibi Knightmara. Zdaje sobie sprawę, że Silver Mace leci teraz z moba, tak jak inne "antyczne" itemy. Co nie zmienia faktu, że ludzie mieli tą mace PRZED updatem z Panią Baronową! Mówiąc o wydarzeniach z serverów nie miałem na myśli info z tego g. forum. Chcesz więcej questów? Proszę bardzo! Serpentine Tower! Wiedzę o tym jak otworzyć pozostałych niewolników, posiadła właśnie pewna osoba z Guardii, postanowiłem, że skoro ja odchodze to ktoś musi dalej to ciągnąć. A co ja tu wymieniam ukryte questy! Ciekawy jestem czy byłbyś mi w stanie streścić sens questa na chociażby Bright Sword. Nie wydają ci się dziwne, te wszystkie czynności które wykonujemy w trakcie questa? A zobacz quest na język Orka z Rookgaardu! Nie ma skrzynek, nie ma itemów, ale nagroda jest! Takich questów w Tibi jest kilkanaście jak nie kilkadziesiąt! A jak wykonać quest na język? Zobacz ile czynności należy wykonać: Pogadać Amber, wykonać dla niej zadanie, znaleźć listę przedmiotów po save servera, porównać z zawartością skrzyń, skojarzyć słowa. No ale to nie wystarcza, trzeba znaleźć słowo najważniejsze, a gdzie? Pod nosem, w bibliotece Rookgaardu w potencjalnie bezsensownej ksiązce, której autorem jest niejaki Pan C. którego to grób/ciało znajduje się gdzieś na Rookgaardzie, a którego potomek próbował wskrzesić, ale został przyłapany przez "oddanego królowi strażnika" itp itd. Tibia prowadzi nas za rękę. Tylko trzeba ją podać (i mieć większe IQ niż paproć doniczkowa) <hmm> miał rację, po co ja się wdaje w te dyskusje... |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
, Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
-=Beh0lder=-
Teraz to mnie Wkurzyłeś... |
Cytuj:
|
Cytuj:
W myśl "lepiej niech ludzie mają cię za idiotę, niż się odezwać i utwierdzić wszystkich w tym przekonaniu". Wiesz po czym poznać ograniczoną i prostą osobę? Robi z siebie głupka, myśląc że to on jest górą. Przecież on jest teraz święcie przekonany, że mnie pojechał 8o |
Cytuj:
1. Albo jestem głupi albo nie moge znaleźć tej książki. 2. To co tutaj opisałeś jest czymś dzięki czemu można się dowiedzieć czegoś nowego? Jak tak, to czego? |
Prawde mowiac mam to gdzie czy cie pojechalem , czy nie , chce tylko jednego - dowodow , albo wypad.
@luker's Hmm skoro udalo mi sie cie wkurzyc to zrobienie SoF questa to bulka z maslem - teraz ... Jeszcze jedno wywal te minusy i rownania z mojego nicku bo sa tam nie potrzebne @up Musisz miec iq wieksze niz paproc doniczkowa , czytaj : takie same jak on aby zrozumiec to bezsensowna paplanine o wyimaginowanej ksiazce ... |
Sam jesteś wyimaginowany. Ta ksiazka istnieje i kazdy pojeb moze to zauwazyć.
|
Niektorzy pisza tutaj takie bzdety, ze glowa boli. Nie wnikam w to czy SoFQ istnieje, czy da sie go zrobic, czy istnieja inne nieodkryte questy, ani nie neguje ich poszukiwan, a nawet sie ciesze, ze w czasach dzieci-expa-na-godzine sa tacy, ktorzy sie tym zajmuja. Chociaz mozliwosc zdobycia ss/sof na rooku, czy tez dostanie sie do mino maga wydaje mi sie malo prawdopodobna, przeciez zgodnie z fabula sword of fury jest tylko jeden, wlasnie ten, ktorego mozna zobaczyc na wysepce, a mino mag zamknal sie od wewnatrz magią, natomiast jego teleport prowadzi do mintwalin. Ale mniejsza o to.
Nie moge sie tylko nadziwic jak niektorzy pisza tu, tak jakby rozwiazali wszystkie mozliwe questy zjadajac przy tym wszystkie rozumy, nie poslugujac sie oczywiscie zadnym spoilerem. Po co piszecie jakies glupoty w stylu "tak, mam super wiedze, a ty nie jestes godzien zeby ja dostac, wiec sie zamknij", albo "rozwiazalem tego questa, ale nie powiem jak, bo jestescie za glupi". Kurwa no, jak go rozwiazales, ale nie chcesz sie tym dzielic, to po co piszesz, ze to zrobiles? Chcesz byc znany jako ten, ktory zdobyl sof (czy tam cos innego), to powiedz jak to zrobiles/pokaz go/daj dowod, bo inaczej nikt ci nie uwierzy i tylko wyjdziesz na idiote. A jesli nie chcesz to nie wlaczaj sie w ogole do dyskusji i nie dawaj zadnych durnych wskazowek, bo i tak nikt z nich nie skorzysta nie wiedzac nawet czy sa prawdziwe, po to zeby nie brnac niepotrzebnie w slepa uliczke. No chyba, ze ktos z tych waszych fanow, ktorzy pewnie na mnie wjada po tym poscie, ale watpie zeby tacy ludzie, ktorzy daja sobie w taki sposob zrobic wode z mozgu beda w stanie cos osiagnac. Przytocze tez kilka tekstow jednego z takich wiem-nie-powiem, Piombona, ktorego chyba kazdy tutaj zna (pisal mi to, w trakcie naszej wymiany zdan na pw) Cytuj:
Na pytanie, dlaczego nie sprobowal po kolejnych 6 miesiacach otrzymalem rownie smieszna odpowiedz. Cytuj:
Cytuj:
a tak poza tym: Cytuj:
|
Beho, i tak nie zrozumiesz wiec ci podam:
Cytuj:
Cytuj:
@up Chodzi ci o orta? Sam nie piszesz po polsku. A co do Piombona... masz calkwota racje, obojetnie co zrobil jest w moich oczach zakala szeregow tych wszystkich 'poszukiwaczy' i graczy RPG. |
A lista rzeczy:
Lokalizacja: Rookgaard, niedaleko Bear Room Quest 5 5 5 5 2 charcha 5 burka 5 burka bata 2 batuk 5 1 aka bora 3 tulak bora |
Cytuj:
Z duzej ilosci opowiesci o ktorych slyszalem wydaje sie to byc dosyc prawdopodobne. ps kurde nie da sie postow usuwac? |
Cytuj:
|
@Ufocznik
Cytuj:
Pozdrawiam, DK. |
Cytuj:
@dk-nob jasne Piombon mistyfikator jeden -.-... Cytuj:
Te cyferki to moje wymysly , on zacytowal czesc z mojego posta (w temacie o ksiazce lesia) i wziął to na powaznie a na torgu madrzy sie jakby znal ten jezyk na wylot a nie potrafil rozpoznac ze to przypadkowo wcisniete cyfry na klawiaturze... Totez dk-nobq , przestan szukac er-pe-gie na sile w tej grze opartej na paincie i notatniku grze , bo skonczysz tak jak on :(... Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Piombiona nie znam, ale jak do cholery można sprzedawać coś za ponad tysiąc złotych nie podając dowodów ? Zlituj się |
Cytuj:
|
a czemu wy tak napieracie na ten rookgaard może odpowiedzi trzeba szukać w starym Mintwalin. Może żeby wykonać questa trzeba mieć postać na mainie. PS: Beh0lder zamknij się nic nowego nie wnosisz a się Wymądrzasz
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
EDIT Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Tobie cos "ch**owo " myslenie jakbys nie zauwazyl to ja nic o sofie nie mowie tak jak np. pseudo cos wiedzacy lesiu , mr. kloc. , ameriov . W ZADNYM POSCIE NIE NAPISALEM NIC CO MOGLOBY SUGEROWAC ZE COS WIEM NA TEN TEAMAT. Pisze tylko ,ze chce dowodow . Czy to juz oznacza ze wymadrzam sie jak ekspert w tej dziedzinie ? ;s |
ludzie dajcie se spokój on ma jeszcze 4 punkty do bana... poczekajcie to się zamknie...
|
A ja proponuję przenieść wymianę poglądów na PW lub inne forum, z dala od "questo-sceptyków". Niech ich gra opiera się na dążeniu do zdobycia uznania kolegów wysokim lvlem i prezentowania na tym forum kolejnych osiągnięć z napisem "You advanced in...". Niech mądrzejsi ustąpią :P
|
Cytuj:
Co do outfitu ten 1 wyraz nie ma znaczenia. @brecht A ty tak nie kozacz, bo się bujasz po tym forum jakbyś wiedział wszystko o SoF'ie. Wiesz tyle co inni - żadna nowość. A tak btw. Po co pw jak można sobie nabić posta?:) |
Cytuj:
Cytuj:
Ja tam lvla praktycznie nie bije na rooku wbije 20 .. moze bo taki wystarczy do trapowania jako tako .. wiec jesli mialbym sie juz czyms chwalic to liczba ztrapowanych noobow / bottow / rookstayerow. Nawet jak ci pseudo madrzejsi za jakich uwazasz Pana Kloca itd. ustapia to zaraz znowu wyjada z glupim cos sugerujacym pytaniu / screenem czy czyms podobnym , w stylu "czy wiecie do czegos sluzy xx item ktory wypadl mi z ASa ".. my znowu zaczniemy "spamowac" ze nie ma dowodu i żądać powrocenia do rzeczy na ktore sa dowody i sa scisle zwiazane z tematem wy zaczniecie pi**** ze jestemy idioci spamerzy trolle , nic nie wnosimy do tematow wypowiadamy sie jak experci i gowno wiem ... i kolko sie zatacza ... |
Heatvich, z tobą nie będę dyskutował, skoro nie umiesz nawet przeczytać ze zrozumieniem prostych zdań i wysnuwasz z nich nie wiadomo jakie wnioski.
Ech ludziki, a w jakim celu zaprzeczacie wciąż istnieniu na Rookgaardzie czegokolwiek bardziej złożonego niż quest z bananem? Przyjęliśmy do wiadomości, że nie uznajecie naszych gdybań za sensowne części układanki i nie musicie nam stale się ze swoim zdaniem narzucać. Nikt nie próbuje na siłę wpierać wam, że ukryte questy istnieją, więc zaprzestańcie swojej demagogii :P Nic nie zmieni, że zaprzeczysz czemuś, ja nadal będę tego szukał, więc po co strzępicie języki? Spożytkujcie swoją elokwencję w postach do tematów, o których wiecie, że dotyczą istniejących zadań. Po co marnujecie czas na głupców goniących za tajemnicą SoFa? Zniechęciliście już parę osób do wypowiadania się tutaj więc nie warto tu zaglądać. |
@Ufocznik
100% Agree Będziesz kiedyś w Katowicach to Ci 2 piwa postawię, bo mądrze piszesz. Beholder, dk-coś, hae~ Kiedyś was nie było. Mam wrażenie, że wtedy było lepiej... |
Cytuj:
Fail. Nie którzy npc mają "korzenie" z mainlandu (ba, nawet z niego powrócili patrz Amber). Postać na rookgaardzie, postać na mainie nie ma nic wspólnego? Hmm... Obie postacie zaczynały na rookgaardzie? Zresztą, po co ja będę Ci to tłumaczył skoro zaraz po moim poście pojawią się twoje "mondroźci"* Cytuj:
* Błędy ort. specjalnie. @Wszyscy chcących dowodów Radzę przeczytać kilka razy wypowiedzi Pana Klocka na temat questów. (Jeśli nie potraficie czytać ze zrozumieniem, a tak właśnie sądzę to poproście rodziców/opiekunów prawnych) Tam macie odpowiedź. Obiecuje już się nie "wymądrzać" w tym temacie, gdyż niektórym moje wypowiedzi działają na nerwy. No i mądrzejszy ustępuje. See you soon. (Wrócę jak nie którzy otrzymają bana) Edit: Cytuj:
Pozdrawiam RookeR. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Aha i pod panem Ufocznikiem podpisuję się ręcami i nogyma. @edit 2 Cytuj:
|
To zabawne, który z was, wy tempe młoty zadał sobie tyle trudu na utworzenie nowego konta, tylko po to, żeby móc po nim pojechać, i odwrócić uwagę od siebie? Doprawdy żałosne ;\
@down: Jesteś nikim, to możesz być też Ty ;] |
Cytuj:
@up Nikt? ;d Pewnie to kolejny troll jakich wiele w dodatku bląd na błędzie ... |
Cytuj:
Cytuj:
Taki mądrala jesteś? A masz jakieś info na temat że ten quest istnieje? @btw. Gz że nauczyłeś się pisać dużą literką ;) 6 kl pdst. rox. |
Specjalnie dla ............ którzy nie potrafia rozumieć czytanego tekstu.
Cytuj:
Nie dostaniecie nagrody z questa w postaci itemu, BO QUEST JEST WYŁĄCZONY(zbugowany, zawsze taki był). Możecie dowiedzieć się jak go rozwiązać. A raczej jak mógłoby wyglądać rozwiązanie gdyby go udostępniono(stworzono/od_bugowano/dokończono). Nagrody 'materialnej' dla was nie ma, nie było i nie będzie. Jedni w tibii expia, inni szukają rozwiązań zagadek. Prosicie tutaj o dowody na istnienie zagadek. Ciekawe dlaczego nie prosicie h-lvl o to by wam expili postaciami....? |
Cytuj:
Choć przyznam, że główkowanie na wszelkie sposoby przyda się bardziej niż walenie w hotkeye czy klikanie w pajączki. @down Było, minęło, teraz jestem pro przestrzegający, błogosławiony, święty i w ogóle... \ A jak nauczysz się już myśleć to wykorzystasz i poza grą. |
Jeśli chodzi o zagadki o których rozmawiamy w temacie - nie zmarnujesz wiele czasu. Dojdziesz do rozwiązania i zakończysz grę. Natomiast co do 'expa' nie ma ograniczeń.
Do czego niby ma się przydać główkowanie nad questami w grze? Myślenie o tym ogranicza percepcje - w czym wiekszość poszukiwaczy utknęła. Poza grą do niczego tego nie wykorzystasz no chyba ze oldfag wanna be ;) P.S. Nielegalne... daj sobie spokój w tym temacie.. jesteś najmniej odpowiednią osobą by zwracać komukolwiek na to uwagę. |
Cytuj:
Cytuj:
Tak czy inaczej, oznaczałoby to tylko tyle, że półtora roku temu quest jakoby był zbugowany, ale wiemy, że od tego czasu Rookgaard zmienił się nieco... |
Cytuj:
Kto wie może po magicznym update 8.5 w naszym spr pojawi się pewien złoty kluczyk? |
Tja jasne .. i wjewjurki co walom z esde ;s
Nie ma co wymyslac co sie pojawi w upie a co sie pojawilo w ostatnich tylko lepiej to sprawdzic .. ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:25. |
|