![]() |
|
14:54 Barles Karste [129]: AVIS JEST HUNTED
... |
hehehe...
niezle sie bawie czytajac posty wiekszosci z was..:D a juz ludzie z vision wymiataja wszystko wiedza i sa tak wypie%*&@$#ni ze RESPECT dla was :D chlopaki pier%*#cie jak potrzaskani wasze domysly i pomysly sa evul wyjebane w kosmosss;d zaprzeczacie czasami sami sobie czytajcie czasem co piszecie ;) Pall Mall Santosik to nie mieso armatnie.. i nie dla tego sie przylaczyl.. to tak tylko dla twej wiadomosci;) pozdro dla calego vision respect w ch** dla was legendy z was niesamowite kazdy sie trzesie jak o was slyszy..:D ovnujecie wszystko i wszystkich!!!!!!!!!! R E S P E K T! ! ! dajcie Zwidkowi wiecej paczkow to jeszcze wiecej fragow zrobi ;d bo nie dostal swojej porcji chyba ostatnio wqrwil sie ze go glodzicie i padl pewnie z wycieczenia:D |
Cytuj:
Co cie do kurwy maci obchodzi jego rl life ?? zal mi takich ludzi jak ty |
Cytuj:
ja teraz juz macie wyjeb&@ne Barles to mastah wyjebie was sam zapewne przeciez nie bedzie niepotrzebnie kolegow wolal na takie zera jak na furorce graja.. a jeszcze gorzej jak jednak sie na to zdecyduje np kupi 8pac paczkow Zwidkowi zeby was wyjebal wtedy juz nie bedzie dla was ratunku8o HAHAHAHHA OWNED Barles:D LOL |
1. Tryku nie był hacked prze Vision, sam Vaxard to przyznał, a znany jest z braku sympatii do tej guild
2. Vision w tamtej bitwie uczestniczyło w openie, to że widzieliście filmik/screeny to nie znaczy że wiecie więcej od samych walczących, bo mam nadzieje Taifun nadal pamięta całą swoją guild pędzącą do PZ na statku na folde... To że potem sam wyszedł i mylił hotkeye (exori vis... i teraz powiecie że też bym pomylił? Już byłem w takiej sytuacji pare razy i nie pomyliłem B) ) I obejrzycie parę filmików z open battles i zobaczycie że ludzi padają głównie w trapach, a nadal to się nazywa open battle.. 3. Vision ustawiło się open na Edron, większość z osób na tym forum żyje z filmików, więc o tym nie wiedzą :p 4. Teraz zapominacie jak Dusk się ownuje na expie bez kicków B) (może nie ma kickow w ostatnich dniach na serverze? to dlaczego Fenix'Gru powiedział że kicka miał? ale to ciekawe bo oglądałem filmik 3 razy i widziałem że nadal się uhał...) choćby sam Sivin na rajdzie... P.S. Ciekawe jak się czuja osoby invitiowane prze Taifuna na czas wojny, a potem wyrzucane z guild, bez żadnego zysku, ze stratami za dedy i z czystą tylko satysfakcją że nadstawiali za niego karku? Cytuj:
Cytuj:
And Btw. omagad kultura na forum wymaga aby wyrażać się zdaniami z sensem i bez polskich znaków albo z innym kodowaniem |
Cytuj:
A co Cie obchodzi to co on uwaza i co pisze...? |
Cytuj:
qrde znowu mam przejebane narazilem sie sympatykowi Vision skoro ja mam sie nie interesowac jego rl life to ty sie odpier*&l od mojego poczucia humoru skoro go nie rozumiesz:o jestes tak wyjebany jak muza ktora sluchasz :D sorrrrrry juz nie bede;* |
Cytuj:
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: lal 15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: czytam se 15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: tibia.pl 15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: Xaveloth Do'Urden sam sobie załuzył i zapytaj za co jego samego, a potem baw się we flamera 15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: ;> 15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: ciekawe ocb? Hmm jak sobie zasłużył, skoro sam nie wie jak? Troszeczkę dziwne, nieprawdaż? |
Cytuj:
Zal. Nikt z Vision nie hacnal Tryka. Potwierdzil to nawet Vaxard piszac posta na tibi.com |
Cytuj:
|
Cytuj:
^^ dokladnie |
Cytuj:
|
Cytuj:
jesli juz kierujesz sie takim mysleniem to wiedz iz o Duskiness tez kazdy slyszal kogo bys nie zapytal a nie powtazaja w kolko ze sa legendami itd... Nawet Mateusz Dragon Wielki o nich wie:D A Vision sa tak zadufani w sobie ze niedlugo sie tym udusza..;) a to z tym miesem armatnim to wez sie nie odzywaj jak nie wiesz co sie dzieje w Duss itd... a no sory to pewnie jak zwykle propaganda a wiec meczcie dalej to samo.. z tego was sie juz nie wyleczy..:o pzdro8o |
@santosik and mieso armatnie
gdyby miał byc miesem armatnim to raczej nie bylby vickiem :|? |
Cytuj:
|
btw.
JUZ ZA NIEDLUGO BEDA DOSTEPNE ZDIECIA A TAKZE FILMY KROTKOMETRAZOWE :D NA TIBIA.COM/FORUM Z BIBY JAKA UZADZILI SOBIE DUSKI:D DZIALO SIE OJ DZIALO:D PZDRO I HAVE FUN:D |
Iwonka tez była ??
Jak juz sie tak przywalasz zwidka to ja moge chyba do iwonki nie?? A teraz sam sobie odpowiedz czy wyglad jest wazny?I co Cie upowaznia zebys sie smial z wygladu innych ?/ |
Cytuj:
wszystko mnie upowaznia a co ciebie upowaznia do zwracania mi uwagi na to?! tak mozemy w kolko;d btw. Iwony nie bylo;o |
Cytuj:
Nie było jej jeśli Cie to interesuje. @Odnosnie wygladu etc Pamietam jak cale Vision najezdzalo na Taifuna ze nie ma rl i siedzi caly dzien przed kompem... a sami spedzaja przed monitorem wiecej czasu niz on... |
Cytuj:
|
juz zaniedlugo czyli kiedy???? :D
doczekac sie nie moge ;p |
Potężne malenstwo ma dupsko jak szafa, morde jak dziewoja goluma i założę sie że pożera na hita więcej pączków od zwidka. Więc WARA od zwidka
Dx |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tak, ale na Tibia.de jest nowe pojęcia mianowicie "Vision style", a o Dusk~ style nie słyszałem... O przepraszam znalazłem ;)
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
A Xaveloth Do'Urden niech sobie przypomni DLair ostatnio. |
Cytuj:
|
Cytuj:
wszyscy wiemy ze Zwidek potrafi wiecej poczkow wpierd***c niz gdanskie piekarnie naraz upiec:P a o jego mordzie szkoda gadac sam jej wyraz mowi za siebie;P |
Cytuj:
jeszcze nie jestes dowartosciowany co dziennie to robicie jeszcze wam malo lamao:baby: Pycha, pycha i jeszcze raz pycha:D pzdro |
Cytuj:
a sam Fenix o tym nie wie a Vsion wie... zapomnialem Vision wie wszystko :D pzdro..:baby: |
A ty na wszystko masz odpowiedz... patrz na siebie zanim kogos innego krytykujesz -.-
|
[quote=omagad;1312211]
jeszcze nie jestes dowartosciowany co dziennie to robicie jeszcze wam malo lamao:baby: /QUOTE] Może nam to przetłumaczysz? 2 rady: 1. Nie pisz 3 postów naraz, jest coś takiego jak "edytuj" 2. Pisz z sensem, a nie aby coś napisać, po błędach w Twoich postach widać iż były pisane na szybko, nawet bez korekty błędów Tylko dlaczego Fenix'Gru robi to podświadomie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak, ty napewno wiesz jaki on jest w RL... może popatrz na siebie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
moze by jakis mod zajal sie sie tym tematem czy cos zrobil kto wie czy nawet zamkniecie nie byloby najlepsze znowu zaczyna sie jechanie po ludziach:/
a to ze duski chca wystawic filmiki z imprezy tzn. tylko ze musza udowadniac swiatu ze maja rl life... ktos tu wspomnial o ustawionej open na edron na ktorym duski sie nie zjwaily mozna jasniej? |
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25. |
|