Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (new)! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=76936)

NarroweQ 11-03-2007 15:53

14:54 Barles Karste [129]: AVIS JEST HUNTED

...

omagad 11-03-2007 15:54

hehehe...
niezle sie bawie czytajac posty wiekszosci z was..:D

a juz ludzie z vision wymiataja wszystko wiedza i sa tak wypie%*&@$#ni ze RESPECT dla was :D chlopaki pier%*#cie jak potrzaskani wasze domysly i pomysly sa evul wyjebane w kosmosss;d
zaprzeczacie czasami sami sobie czytajcie czasem co piszecie ;)

Pall Mall
Santosik to nie mieso armatnie.. i nie dla tego sie przylaczyl..

to tak tylko dla twej wiadomosci;)

pozdro dla calego vision respect w ch** dla was legendy z was niesamowite kazdy sie trzesie jak o was slyszy..:D

ovnujecie wszystko i wszystkich!!!!!!!!!!

R E S P E K T! ! !
dajcie Zwidkowi wiecej paczkow to jeszcze wiecej fragow zrobi ;d
bo nie dostal swojej porcji chyba ostatnio wqrwil sie ze go glodzicie i padl pewnie z wycieczenia:D

Mazurxx 11-03-2007 16:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omagad (Post 1311649)
hehehe...
niezle sie bawie czytajac posty wiekszosci z was..:D

a juz ludzie z vision wymiataja wszystko wiedza i sa tak wypie%*&@$#ni ze RESPECT dla was :D chlopaki pier%*#cie jak potrzaskani wasze domysly i pomysly sa evul wyjebane w kosmosss;d
zaprzeczacie czasami sami sobie czytajcie czasem co piszecie ;)

Pall Mall
Santosik to nie mieso armatnie.. i nie dla tego sie przylaczyl..

to tak tylko dla twej wiadomosci;)

pozdro dla calego vision respect w ch** dla was legendy z was niesamowite kazdy sie trzesie jak o was slyszy..:D

ovnujecie wszystko i wszystkich!!!!!!!!!!

R E S P E K T! ! !
dajcie Zwidkowi wiecej paczkow to jeszcze wiecej fragow zrobi ;d
bo nie dostal swojej porcji chyba ostatnio wqrwil sie ze go glodzicie i padl pewnie z wycieczenia:D

UHAHUASAHAU prawie sie zsikalem w majty jak zobaczylem tego posta jestes taki przezabawny ze ohoho <ironia>
Co cie do kurwy maci obchodzi jego rl life ?? zal mi takich ludzi jak ty

omagad 11-03-2007 16:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1311647)
14:54 Barles Karste [129]: AVIS JEST HUNTED

...

8o
ja teraz juz macie wyjeb&@ne Barles to mastah wyjebie was sam zapewne przeciez nie bedzie niepotrzebnie kolegow wolal na takie zera jak na furorce graja..

a jeszcze gorzej jak jednak sie na to zdecyduje np kupi 8pac paczkow Zwidkowi zeby was wyjebal wtedy juz nie bedzie dla was ratunku8o

HAHAHAHHA OWNED Barles:D

LOL

Grimp 11-03-2007 16:05

1. Tryku nie był hacked prze Vision, sam Vaxard to przyznał, a znany jest z braku sympatii do tej guild

2. Vision w tamtej bitwie uczestniczyło w openie, to że widzieliście filmik/screeny to nie znaczy że wiecie więcej od samych walczących, bo mam nadzieje Taifun nadal pamięta całą swoją guild pędzącą do PZ na statku na folde... To że potem sam wyszedł i mylił hotkeye (exori vis... i teraz powiecie że też bym pomylił? Już byłem w takiej sytuacji pare razy i nie pomyliłem B) ) I obejrzycie parę filmików z open battles i zobaczycie że ludzi padają głównie w trapach, a nadal to się nazywa open battle..

3. Vision ustawiło się open na Edron, większość z osób na tym forum żyje z filmików, więc o tym nie wiedzą :p

4. Teraz zapominacie jak Dusk się ownuje na expie bez kicków B) (może nie ma kickow w ostatnich dniach na serverze? to dlaczego Fenix'Gru powiedział że kicka miał? ale to ciekawe bo oglądałem filmik 3 razy i widziałem że nadal się uhał...) choćby sam Sivin na rajdzie...

P.S. Ciekawe jak się czuja osoby invitiowane prze Taifuna na czas wojny, a potem wyrzucane z guild, bez żadnego zysku, ze stratami za dedy i z czystą tylko satysfakcją że nadstawiali za niego karku?

Cytuj:

Xaveloth Do'Urden sam sobie załuzył i zapytaj za co jego samego, a potem baw się we flamera

Cytuj:

Nawet Mateusz Dragon Wielki ich kocha B) i zapytaj na każdym serverze kto to jest Vison? Nie ważna jaka jest odpowiedz ale każdy o nich słyszał..

And Btw. omagad kultura na forum wymaga aby wyrażać się zdaniami z sensem i bez polskich znaków albo z innym kodowaniem

nalewator 11-03-2007 16:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazurxx (Post 1311659)
UHAHUASAHAU prawie sie zsikalem w majty jak zobaczylem tego posta jestes taki przezabawny ze ohoho <ironia>

A co Cie obchodzi to co on uwaza i co pisze...?

omagad 11-03-2007 16:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mazurxx (Post 1311659)

:o
qrde znowu mam przejebane narazilem sie sympatykowi Vision
skoro ja mam sie nie interesowac jego rl life to ty sie odpier*&l od mojego
poczucia humoru skoro go nie rozumiesz:o

jestes tak wyjebany jak muza ktora sluchasz :D

sorrrrrry juz nie bede;*

NarroweQ 11-03-2007 16:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1311669)

Xaveloth Do'Urden sam sobie załuzył i zapytaj za co jego samego, a potem baw się we flamera

15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: lal
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: czytam se
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: tibia.pl
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: Xaveloth Do'Urden sam sobie załuzył i zapytaj za co jego samego, a potem baw się we flamera
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: ;>
15:16 Xaveloth Do'Urden [99]: ciekawe ocb?

Hmm jak sobie zasłużył, skoro sam nie wie jak? Troszeczkę dziwne, nieprawdaż?

Hasky1 11-03-2007 16:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez LesteR (Post 1311334)
Byłem za vision ale to co zrobili z Tryku, to już przesada, po co włączać do wojny cały serwer??? czy wojna z Dusk wam nie wystraczyła? I kto teraz pogran na Furrorze? Jedyna co chciałbym zobaczyc to Open battle, wiem że nie macie przewagi co do tego, ale jeżeli jesteście tacy wspaniali to może wypadało by spróbować???

Zal. Nikt z Vision nie hacnal Tryka. Potwierdzil to nawet Vaxard piszac posta na tibi.com

Hasky1 11-03-2007 16:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez NarroweQ (Post 1311280)
Jak Duski częściej będą jeździć wspólnie na bale, Vision będzie miało więcej swobody do expienia, a że to im ostatnio słabo wychodzi to wojna skończy się szybciej niż jakby walczyli z Duskami :> Proste. Zostawić Vision swobode a sami się zrookują : )

Smieszny jestes. Mielismy pecha bo byly problemy z neostrada. Btw do rooka nam duzo brakuje ;p

Hasky1 11-03-2007 16:56

Cytuj:

1. Tryku nie był hacked prze Vision, sam Vaxard to przyznał, a znany jest z braku sympatii do tej guild

2. Vision w tamtej bitwie uczestniczyło w openie, to że widzieliście filmik/screeny to nie znaczy że wiecie więcej od samych walczących, bo mam nadzieje Taifun nadal pamięta całą swoją guild pędzącą do PZ na statku na folde... To że potem sam wyszedł i mylił hotkeye (exori vis... i teraz powiecie że też bym pomylił? Już byłem w takiej sytuacji pare razy i nie pomyliłem B) ) I obejrzycie parę filmików z open battles i zobaczycie że ludzi padają głównie w trapach, a nadal to się nazywa open battle..

3. Vision ustawiło się open na Edron, większość z osób na tym forum żyje z filmików, więc o tym nie wiedzą :p

4. Teraz zapominacie jak Dusk się ownuje na expie bez kicków B) (może nie ma kickow w ostatnich dniach na serverze? to dlaczego Fenix'Gru powiedział że kicka miał? ale to ciekawe bo oglądałem filmik 3 razy i widziałem że nadal się uhał...) choćby sam Sivin na rajdzie...

P.S. Ciekawe jak się czuja osoby invitiowane prze Taifuna na czas wojny, a potem wyrzucane z guild, bez żadnego zysku, ze stratami za dedy i z czystą tylko satysfakcją że nadstawiali za niego karku?

Nawet Mateusz Dragon Wielki ich kocha B) i zapytaj na każdym serverze kto to jest Vison? Nie ważna jaka jest odpowiedz ale każdy o nich słyszał..

And Btw. omagad kultura na forum wymaga aby wyrażać się zdaniami z sensem i bez polskich znaków albo z innym kodowaniem

^^
dokladnie

Atahun 11-03-2007 17:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hasky1 (Post 1311747)
^^
dokladnie

a ty sie nie podawaj za kogo kim nie jestes:o

omagad 11-03-2007 17:20

Cytuj:

jesli juz kierujesz sie takim mysleniem to wiedz iz o Duskiness tez kazdy slyszal kogo bys nie zapytal a nie powtazaja w kolko ze sa legendami itd...
Nawet Mateusz Dragon Wielki o nich wie:D

A Vision sa tak zadufani w sobie ze niedlugo sie tym udusza..;)

a to z tym miesem armatnim to wez sie nie odzywaj jak nie wiesz co sie dzieje w Duss itd...
a no sory to pewnie jak zwykle propaganda a wiec meczcie dalej to samo.. z tego was sie juz nie wyleczy..:o

pzdro8o

nalewator 11-03-2007 17:25

@santosik and mieso armatnie

gdyby miał byc miesem armatnim to raczej nie bylby vickiem :|?

Hellraiser 11-03-2007 17:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Khazul (Post 1311606)
A co z naszą "wojenką"?:(

Kotqu,.. zlookaj "Guild Board",.. =/

omagad 11-03-2007 19:01

btw.

JUZ ZA NIEDLUGO BEDA DOSTEPNE ZDIECIA A TAKZE FILMY KROTKOMETRAZOWE :D NA TIBIA.COM/FORUM Z BIBY JAKA UZADZILI SOBIE DUSKI:D

DZIALO SIE OJ DZIALO:D

PZDRO I HAVE FUN:D

Pall_Mall 11-03-2007 20:11

Iwonka tez była ??

Jak juz sie tak przywalasz zwidka to ja moge chyba do iwonki nie??

A teraz sam sobie odpowiedz czy wyglad jest wazny?I co Cie upowaznia zebys sie smial z wygladu innych ?/

omagad 11-03-2007 20:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 1312065)
Iwonka tez była ??

A teraz sam sobie odpowiedz czy wyglad jest wazny?I co Cie upowaznia zebys sie smial z wygladu innych ?/

wszystko mnie upowaznia a co ciebie upowaznia do zwracania mi uwagi na to?!
tak mozemy w kolko;d

btw.
Iwony nie bylo;o

Nirt 11-03-2007 20:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pall_Mall (Post 1312065)
Iwonka tez była ??

Nie było jej jeśli Cie to interesuje.

@Odnosnie wygladu etc

Pamietam jak cale Vision najezdzalo na Taifuna ze nie ma rl i siedzi caly dzien przed kompem...

a sami spedzaja przed monitorem wiecej czasu niz on...

Kolos from rodos 11-03-2007 20:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omagad (Post 1311930)
btw.

JUZ ZA NIEDLUGO BEDA DOSTEPNE ZDIECIA A TAKZE FILMY KROTKOMETRAZOWE :D NA TIBIA.COM/FORUM Z BIBY JAKA UZADZILI SOBIE DUSKI:D

DZIALO SIE OJ DZIALO:D

PZDRO I HAVE FUN:D

tylko nie to...

Marey 11-03-2007 20:45

juz zaniedlugo czyli kiedy???? :D
doczekac sie nie moge ;p

proevo6 11-03-2007 20:58

Potężne malenstwo ma dupsko jak szafa, morde jak dziewoja goluma i założę sie że pożera na hita więcej pączków od zwidka. Więc WARA od zwidka

Dx

JojkO 11-03-2007 20:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nirt (Post 1312111)

Pamietam jak cale Vision najezdzalo na Taifuna ze nie ma rl i siedzi caly dzien przed kompem...

a sami spedzaja przed monitorem wiecej czasu niz on...

Od kilku miesięcy tak nie jest, ale nie mów że Taif~ nie siedział non stop przed kompem jak w 9 miechów wbił 200!? Chyba że siedział na PetroBocie ^^

Borut 11-03-2007 21:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez JojkO (Post 1312152)
Od kilku miesięcy tak nie jest, ale nie mów że Taif~ nie siedział non stop przed kompem jak w 9 miechów wbił 200!? Chyba że siedział na PetroBocie ^^

On sam w sobie jest botem :D

Sachar 11-03-2007 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borut (Post 1312163)
On sam w sobie jest botem :D

a ty jestes zasrancem i kolegow tylko masz w tibi bo w rl rzucaja cie kamieniami

Grimp 11-03-2007 21:10

Tak, ale na Tibia.de jest nowe pojęcia mianowicie "Vision style", a o Dusk~ style nie słyszałem... O przepraszam znalazłem ;)
Cytuj:

"And I love Duskiness's tactic: come one by one and die one by one lmfao "
A tu cos o Vision:
Cytuj:

"Imho Vision is Polish Del'Toro"
i odpowiedz
Cytuj:

"Couldn't say it better <3 "
A nie wierzycie że to mięso armatnie? A widzieliscie aby Taifun poswiecał sie za swoich ludzi? Inne cytaty z tibia.de :

Cytuj:

" no taifun = no fun? like my friend said"
Cytuj:

"Btw. isn't that funny that Margrami (150ek) blocked way and the biggest lvl ek in duskiness is Fenix'gru but w/e dus~~ is full of cowards/nabs. "

A Xaveloth Do'Urden niech sobie przypomni DLair ostatnio.

Masywny_Titania 11-03-2007 21:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1312180)
A nie wierzycie że to mięso armatnie? A widzieliscie aby Taifun poswiecał sie za swoich ludzi? Inne cytaty z tibia.de :

Cytuj:
" no taifun = no fun? like my friend said"

Cytuj:
"Btw. isn't that funny that Margrami (150ek) blocked way and the biggest lvl ek in duskiness is Fenix'gru but w/e dus~~ is full of cowards/nabs. "

To juz dawno wiadomo ze fenix sie boi o lvle lol:D

omagad 11-03-2007 21:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez proevo6 (Post 1312149)
Potężne malenstwo ma dupsko jak szafa, morde jak dziewoja goluma i założę sie że pożera na hita więcej pączków od zwidka. Więc WARA od zwidka

Dx

Ima nie napinaj sie tak :D
wszyscy wiemy ze Zwidek potrafi wiecej poczkow wpierd***c niz gdanskie piekarnie naraz upiec:P

a o jego mordzie szkoda gadac sam jej wyraz mowi za siebie;P

omagad 11-03-2007 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1312180)
Tak, ale na Tibia.de jest nowe pojęcia mianowicie "Vision style", a o Dusk~ style nie słyszałem... O przepraszam znalazłem ;)

A tu cos o Vision:

i odpowiedz

A Xaveloth Do'Urden niech sobie przypomni DLair ostatnio.

wtf..!!??!!??! RESPECT ziomy..:D

jeszcze nie jestes dowartosciowany co dziennie to robicie jeszcze wam malo lamao:baby:

Pycha, pycha i jeszcze raz pycha:D

pzdro

omagad 11-03-2007 21:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Masywny_Titania (Post 1312192)
To juz dawno wiadomo ze fenix sie boi o lvle lol:D

8o

a sam Fenix o tym nie wie a Vsion wie...
zapomnialem Vision wie wszystko :D

pzdro..:baby:

Masywny_Titania 11-03-2007 21:29

A ty na wszystko masz odpowiedz... patrz na siebie zanim kogos innego krytykujesz -.-

Grimp 11-03-2007 21:48

[quote=omagad;1312211]
jeszcze nie jestes dowartosciowany co dziennie to robicie jeszcze wam malo lamao:baby:
/QUOTE]

Może nam to przetłumaczysz?

2 rady:
1. Nie pisz 3 postów naraz, jest coś takiego jak "edytuj"
2. Pisz z sensem, a nie aby coś napisać, po błędach w Twoich postach widać iż były pisane na szybko, nawet bez korekty błędów

Tylko dlaczego Fenix'Gru robi to podświadomie?

Kolos from rodos 11-03-2007 22:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1312259)
Tylko dlaczego Fenix'Gru robi to podświadomie?

takie coś zwane jest w medycynie autyzmem..Swoją drogą może ma jakiś zespół?

Skibo 11-03-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1312175)
a ty jestes zasrancem i kolegow tylko masz w tibi bo w rl rzucaja cie kamieniami

Tak, ty napewno wiesz jaki on jest w RL... może popatrz na siebie?

proevo6 11-03-2007 22:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omagad (Post 1312198)
Ima nie napinaj sie tak :D
wszyscy wiemy ze Zwidek potrafi wiecej poczkow wpierd***c niz gdanskie piekarnie naraz upiec:P

a o jego mordzie szkoda gadac sam jej wyraz mowi za siebie;P

Weź szczurze skończ. Zwidek to urodzony zabójca i każdy to wie, nie jednego kozaka połamał. Pierwszym ciosem zabija, a drugim bezcześci ciało.

Nirt 11-03-2007 22:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolos from rodos (Post 1312352)
takie coś zwane jest w medycynie autyzmem..Swoją drogą może ma jakiś zespół?

Jelsi nie wiesz co to jest autyzm to nie uzywaj tego slowa.

Maslana 11-03-2007 22:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez proevo6 (Post 1312371)
Weź szczurze skończ. Zwidek to urodzony egzekutor i każdy to wie, nie jednego kozaka połamał. Pierwszym ciosem zabija, a drugim bezcześci ciało.

H@H@H@H jak zawsze bajko pisarz

M^^ke 11-03-2007 22:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez omagad (Post 1312211)
wtf..!!??!!??! RESPECT ziomy..:D

Pycha, pycha i jeszcze raz pycha:D

pzdro

Weż człowieku wyjdż z tąd z łaski swojej bo takich głupot jak ty pie*dolisz to juz dawno na tym forum nie było.

Wuzwar 11-03-2007 23:02

moze by jakis mod zajal sie sie tym tematem czy cos zrobil kto wie czy nawet zamkniecie nie byloby najlepsze znowu zaczyna sie jechanie po ludziach:/
a to ze duski chca wystawic filmiki z imprezy tzn. tylko ze musza udowadniac swiatu ze maja rl life...
ktos tu wspomnial o ustawionej open na edron na ktorym duski sie nie zjwaily mozna jasniej?

Wigget 11-03-2007 23:38

BBa meeting

http://s4.photobucket.com/albums/y10...BBa%20meeting/

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:25.