![]() |
|
Cytuj:
Cytuj:
jak sie zdecydujecie to pm . ps.dzieki za uwage widze ze wywolalem "mala dyskusje" :) edit@ tez uwazam ze 200k to za duzo :( down@ moglbys odezwac sie na pm? x) |
Też znam kilka sprzedawców i to są pewniaki .
|
Nagle się okazuje, że pełno ludzi uczciwie sprzedaje pacc'a ;)
|
Co dzis zobaczylem "Smutno :( Kuczer Kocham Cie :( <3 Mysle o Tobie ... kom 660 881 349 :(" Opis Carlli Saris :D Czyzby uzupatorka miala by sie czuc zagrozona xDDD
|
Uzupatorka ma jeszcze Maciusia na dokładke :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
;( ;( ;( ale to wzruszajace.. chyba sie odsune na bok .. to jest ta milosc :cup: |
Cytuj:
Taka sympatyczna, ale za grosz gustu.. Moze z wiekiem sie pojawi :baby: |
Cytuj:
Dajcie mi jej gg tez sie posmieje z opisow :D |
Na Galanie jest tyle noobów, że wystarczy tylko wbić 10k po kilku miesięcznej przerwie i odrazu spam z pytaniami czy wróciłem do gry ;] normalnie trzeba sie ukrywać bo nie da sie expic =)
|
Jaaaaaaa tez chce ; )
|
Hiho.
Carlla Saris (czy jakoś tak) to ta postać co się tak ostatnio błaźniła na forum tibii.com pisząc 10 tematów i w każdym po 10 postów "I love Keekz" albo 1. Keekz 2. Mom 3. Keekz, tak? Afff~ |
Ja też chcę sie pośmiac.:D Dajcie jej numer gg :D
|
Cytuj:
|
Sprzedam domek Admiral's Avenue 3 (Liberty Bay) 73 sqm pisac w grze xP
i behemot clawa :D btw 8 mlv wpadl mi :) Pozdro |
Cytuj:
teraz ja przejmuje OFa :p |
Cytuj:
Cytuj:
Carlle starego ownera znam , dawno jej nie widzialem i nie gadalem z nia :( Tak , Keekz ma password do Lonia's account i to on pisal te posty. Skad wiem? Ma sie swoje zrodla x) |
@Rumcio
Sell 2 behe claw, buy all behe frangs, 10 demon dust, 20 vampire dust and 15 fish fins^^ I GZ;] Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ja ze swojej strony zapytam , po ile teras stoja vampire dusty na galanie ? Moze jak skoncze wojne z dostawca internetu zaczne cos expic w tombach. |
Cytuj:
P.s czasem sie ciesze ze to jeszcze tylko 4 lata. Kocham Cie Kuczerku :( Kolejny opis CArrli xDDDD |
Cytuj:
On juz sobie odpuscil ( mam nadzieje) |
Cytuj:
|
Cytuj:
ps. carlla skoro udostepniasz swoj nr koma na gg to na forum tez moze byc co to za roznica .. bynajmiej bylo zabawnie:p .. nie przejmuj sie wszystko bedzie dobrze.. moze z czasem kuczer odwzajemni Twoje uczucia ;) |
ehh ...
dobra mowcie co chcecie. Ale takie cos nie jest zbyt mile. I nie mam zamiaru sie klocic bo klotnia do niczego nie prowadzi. |
Cytuj:
Signed / Misiekok ;* |
CZy ktorys z forumowiczow moze sie pochwalic wygraniej pacc?? bo jeszcze nie widzialem zadnego co wygral....
|
Cytuj:
ja dostalam zwalowanego maila jedynie ze wygralam.. ale nie slyszlam zeby ktos na galanie faktycznie dostal |
Ja wygrałem!
:cup: Ja wygrałem PACC :D
Jan 31 2007 Winner of Anniversary Premium Account (90 days) Feb 01 2007 May 02 2007 |
@up Big gratz
Srednio, ok 13 osób na caly serv ma to szczescie, i wygrywa pacca ;D Prawie jak polowa, prawie robi wielka roznice. |
Cytuj:
Ps. Sell 2x behe claw~~Buy All behe Frangs<<<MSg Me Fast>>~~I can travel!!~~Searach members to guild Souls Hunters (only 40+lvl) Pss. Jelsi ktos byl z was w Undead Pirates to zapraszam do souls hunters, musielismy zmienic guildie, poniewaz hakli Xuloroxa(leadera);/ |
... nvm...
|
Jeśli ktoś chce to zamieszczam filmik z dzisiejszej banuty...
Pierwsze 60 min żałoba ;s http://rapidshare.com/files/14605586/BANUTA.rec No jakby nie było jestem najmniejszym lvl na Galanie mający ten outfit ;) |
Cytuj:
|
Hunshel skonczyl robic assasin outfit...
Nie wiem czemu ale nie pdzielam jego ciagle jeszcze narastajacej euforii... ENJOY |
Prawie Padłem ofiarą Kondy "Killing show". Wiecej tu http://forum.tibia.com/forum/?action...readid=1528892
Szczerze mówiąc wcale sie nie zdziwiłem gdy zobaczyłem konde online o 3:00 w nocy po czym kolejne exivy wykazały, very far~~...... far~~ i north-west.. podczas gdy byłem na żółwiach -3 poziom sam... widać konda ma nas gdzieś i bedzie teraz klepał każdego bez wyjątku i nie ważne czy był kiedyś w jego gildii czy nie... edit. wcale się nie zaskoczyłem |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:00. |
|