penisobrody |
15-06-2008 10:02 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lotress
On jeden potrafi was wszystkich zagiac jednym tekstem, wiec nie pierdol :O Penisobrody i Nebulafighter probuja robic to samo co Xaem ale widac ze im to nie wychodzi ;[
|
To może zaczne od napisania tych tekstów dla reszty użytkowników, które tak bardzo Ci się podobają:
91 strona
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bosy_Wiesniak
Nie gniewam się tym bardziej, ze twoi rodzice obiecali mi w rozmowie telefonicznej, ze zaprzestaja produkcji po nieudanym prototypie. ;[
|
113 strona
Cytuj:
Jedyna rade jaką powinienes dać to rodzicom, żeby się więcej nie rozmnażali. ;[
|
Cytuj:
Bo moja matka fajna dupa byla. Mialem dwa zdjecia twojej i mojej i przy twojej nigdy mi nie stanal. ;[
|
109 strona
Cytuj:
Nie dosc, ze niepelno sprytny to jeszcze za wczesnie wyciagniety daltonista. ;[
|
108 strona
Cytuj:
Moj syn w przeciwienstwie do ciebie wylazl z rozowej dziurki, ty miales miej szczescia i przeciskales sie przez te brazową. Po POLSKU - zostałeś wysrany. ;[
|
Możesz teraz wypiąć pierś do przodu, bo pan Paweł takie teksty specjalnie dla ludzi takich jak ty pisze, czuj się wyróżniony. Dobrze, że jeszcze są tacy ludzie jak pan Paweł... dzięki niemu będziesz miał nowe zwroty do kolegów z podwórka. Taka rada panie Lotress, nie pisz takich postów, pokażesz w ten sposób tylko swoją bezradność. To podobny styl wypowiedzi do pana Jacka, zwykłe tupanie nóżką, z tym, że pan Jacek jako tegoroczny maturzysta trzymał się z dala od "śmierdzących" tematów.
Patrząc na twój wiek i osobowość zapewne te teksty wywierają również wpływ na twoją podświadomość, jesteś przecież w zaawansowanym okresie dojrzewania(wyłącznie fizycznym). Ale nie martw się, nawet pies, który usłyszy szczęk talerza zaczyna się ślinić.
|