![]() |
|
@Bagirnii and Young Bagorti
12:31 Antical Hero [83]: ide polizac gortiemu piety 12:31 Antical Hero [83]: bo mnie o to prosil 12:31 Antical Hero [83]: pozniej wyduzdam mu kieubahe 12:31 Young Gorti [102]: zaraz girniemu ide oblizac wora 12:31 Young Gorti [102]: i pomerdac digi dongami 8o |
@Bakoshino
21:41 Akishino [57]: wiesz czemu lks jest lepszy od widzewa? 21:41 Akishino [57]: bo zawsze jak lks gra z widzewem to ja przed meczem ciagne laske ich zawdonikom za to żeby lks wygrał... 21:42 Akishino [57]: A teraz ide oblizac parówke bakowi a pózniej spróbujemy 69... |
Cytuj:
23:05 Anticaal Hero [83]: moze i ty ciagniesz laske pilkarza lks ale ja ciagnwe bakowi 23:05 Ancital Hero [83]: i jestem lepszy! 23:05 Antical Hero [83]: bako ma ROX JAJA |
@Bakoshino
23:31 Bako [101]: haha, jak akishino roib mi ldoa cozdiennie Cytuj:
|
@Offtop
O lol tak czytam teaser.. omg ta gra straci wszystkie uroki jakie jeszcze ma, bedzie mozna rozmawiac z npc na odleglosc wiec np bedac na goromie bedzie sie dalo sprzedac loota i kupic manasy.. to sie dopiero botterstwo rozpowszechni na mass skale ;o pamietam taki obrazek na tibia.com kiedy byl pro balans profesji i: ~Knight: Mom! I'm going to Laguna. ~Mom of Knight: Ok! Try to be in home beforce christmas! No i teraz bedzie to samo - idziesz na lagune bierzesz 100k + skrypt na kupowanie i sprzedawanie odpowiednich itemow i botujesz botujesz botujesz... No albo jakies questy robic.. wczesniej to jednym z zadan polegalo na dotarcie do npc bo np byly jakies trudnosci na drodze, trzeba bylo cos zabic albo odkryc przejscie czy cos... a teraz? z dp sobie z npc pogadasz ;o Jesli ja dobrze zrozumialem ta zapowiedz ze tak ma byc to.. OMG! Edit: ALE: Tibia.pl napisalo, ze wystarczy otworzyc new zakladke i wpisac tam nazwe npc i juz bedzie mozna robic to co up napisalem.. natomiast tibia.org.pl napisalo, ze jak podejdziesz do npc to sie otworzy sama zakladka NPCs i tam bedzie mozna pisac... juz sam nie wiem |
Kupiliśmy server klanowy, a więc jak ktoś chce pograć to zapraszam:
Polko Team (pt) @ Coldfire.pl IP: 82.177.194.220:27022 Hasło: pt Server CS 1.6 NS 24/7 WBIJAĆ! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
Tez mi sie tak wydaje... Bo sprzedawanie na odległość w tibii... Chyba że oni chca kurwa zrobić allegro w tibii xD |
A ja przeczytałem na tibi.com że mają zrobić burdel w tibi żeby neo i girni mieli z czego żyć ; o
A i lizardnie dup , żeby solar mógł lizać dupe barinasom |
68 knight, 44 sorc (berylia), 57 pal na sprzedaz, zajebiscie tanio.
|
Cytuj:
Zapewne wiekszosc silvery bedzie za toba plakac ;( @2x Down Agreed... :| |
Cytuj:
Mam juz jedno konto z pacc, i dokupuje nastepne, wiec skoncz bo sie osmieszasz... xDD BUDA PSIE! HAU HAUUU |
@up zal...
i skonczcie z tymi fakami w tym temacie ze ten lize jaja temu a ten temu bo to nawet nie jest smieszne tylko zalosne... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
dokladnie xD |
Cytuj:
żal dzieciaka |
Dziś z rana battle
FTP 11 x 0 DH |
Cytuj:
|