![]() |
|
Name:Dyda melka
Sex:female Profession:Master Sorcerer Level:80 World:Arcania Residence: Venore House:Glacier Side 4 (Svargrond) is paid until Mar 14 2009 Guild membership: Paladin of the In Pectore Last login: Mar 09 2009, 19:19:44 CET Character Deaths Mar 08 2009, 20:41:17 CET Killed at Level 81 by Mazur Shady Fajny poczatek ;] Ledwo co przylazla i dead. Niceee i jak to ona mowi Pozdro. |
Mardrox[*]
Cone Flam[*] |
Cytuj:
IP sie smialo jak Ros Vie~ i Ealyn glebnal na rook to maja za swoje... |
3 boty mniej :(
|
pomscimy ;]]]]
|
Siemka daj szybko passy bo akcja HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHA 8o Spadłem z krzesła ^^
|
Cytuj:
Juz przy okazji hackow w it mowilem ze takie pogrywanie jest dnem,a to ze ktos sie z tego cieszy tylko odzwierciedla jakim frajerem jest osoba cieszaca sie z hacka. Ciekawe ile osob jest jeszcze normalnych i nie bedzie uczestniczyla w zbiorowej akcji "upadamy coraz nizej". |
Ja nie będę uczestniczył. Arcania definitywnie schodzi na psy.
|
spinacie dupska ze to co dzis zrobilismy to zalosne itd. a co wy do korwy robiliscie to nie bylo zalosne?
i na chuj takie pierdolenie : | |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie mowie tu o tobie ; /
|
Noi cóż z tego, że wczoraj rookenli 3 osoby? fakt, ze swojej głupoty, ale IP i tak ma przewage. ojebaliscie 3 osoby, z czego nikt się juz na to nie nabierze 8o i znow trzeba się glowic co teraz :baby: a haki it, nawet nie wiecie kiedy nastapia :DDDDDDDDDDDDDD jak dla mnie to te wasze sposoby, zalosne są.
|
tak jak wy w swojej osobie :>
|
czytaliscie o blessach? zalosne gowno rofl
|
aol+bless= bless=50k plx ? ? ?
|
2k x 5 blessow + 200gp x lvl x 5 blessow ;p ale zalosne jest to ze malo expa bedzie s[padac. a od 120 pelne 100k
|
Cytuj:
@Blessy Najglupsza rzecz jaką widzialem. |
Cytuj:
Topic* nie wyzywac sie co jest zalosne bo arcania aktualnie to jeden wielki zalosny k***idolek,pelen zalosnych ludzi o zbyt duzym mniemaniu o sobie i zalosnych postepowan.Pare osob sie sfrajerzylo bijac osoby na hacku,mnie takie lewe gierki nie kreca. Jak wygrac to z satsyfakcja i zasluzenie,jak przegrac to z godnoscia. |
bob to ty chyba nie wiesz skad oni passy mieli na nichxddddddddddd w sumie nie mozna sie smiac z jednej strony bo zaufali tym co dzwonili(a podawali sie za nas)
~ http://www.youtube.com/watch?v=eqD2X...eature=related AHAHAhahahah w sumie to tez zawsze o nim myslalem koles z kombii, nazwiska nie znam xDDDDDDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:38. |
|