![]() |
|
20 knight
solo drag 1 bp potionów zuzytych ale bylo warto d shield wypadl skille 55/53 |
Cytuj:
@Topic Demon 61 msem^^ biłem go z 20 minut... |
xD
Moje "wyczyny":
Profesja: sorcerer -Na 26 draga ubilem z hmm i z dwoma stone golemamixD -na 29 ubilem Draga bez summonow tylko kolega bil jeszcze draga 15 lvl z lmm lae prawie solo bo mialem 650 expaxD Ale byl hardcore chyba 7 mana potion poszla xD |
Na 37 palku i skille na palku to 64/40 lol GS-a solo na pohu jak włączył haste to nie zdążyłem dojść do świątynki a tu 7 mana potionów poszło sie je... rypać i jeszcze na dodatek ten gs nic niemiał ;]
|
Cytuj:
I to twoje 'nabs' hahaha |
Brata krzesłem... Ubilem stawiał troche oporu ale po jakimś czasie wkońcu z exori go dobiłem i padł :)
A na serio to demca byłem biłem go z burstów ale głównie byłem jako sioher blokera :d |
draga na 26 druidem , vampa i 3 crypt schamblery na 31 z monkiem
monk padl po chwili (nie nadążyłem go ihać) |
Knight 52, skile 74/74
Solo: GS Team: Dragon Lord :) |
Level 51 Black Knight solo :) Nie wiem czy to wyczyn chociaż trochę ale...
|
Αʹ dragon (30 lvl, WoCE, HMM, vıs lux)
Βʹ gıant spider (33? lvl, kıedyś flam hur ı WoI, obecnie WoI ı e-flam) Γʹ green djınn (36 lvl -.- WoCE?, e-frıgo) Rozwalenıe green djınna to chyba nıe żaden wyczyn, prawda? ;s PS Te "Αʹ Βʹ Γʹ" to greckie lıczby. ;d Od lewej: 1, 2, 3. |
280lvl elite knight 104/100 - pokonałem demona ale bylo ciężko. Tak jak zawsze.
Pozdrawiam. |
ja 15 lvl hnight zabile 2 beho bez amuletow pierscieniow tylko4 health potion poszly
|
Ja ubiłem Orschabaala 145 Master Sorcerer Magic level 87.3 bp sd i 1 uh durzo manafluidów i tak go zabiłem solo muj kumpel ded odrazu
|
Cytuj:
|
Ja moim 49 ED zabiłem demona za drugim razem na parchamencie ;P
To były czasy ...;d |
;d
O Ile Pamietam To Byl Chyba Rat Bylo Ciezko Ale Sie oplacilo bo 2 gp wylecialo xD!
|
Najlepiej chyba Dragon Hatchilnga na 8 lvl moim palkiem skille :32/19.
Ganiałem się z nim jakiś czas. Miałem szczęście że nie za dużó strzelał bo zostało mi 14 HP. :) |
21 lvl Pall :P
Gs Solo |
Dwarfa guarda na 18lvl duridem uzylem 2 ihy;););););););););)
|
Noobcharem:P.
13 palladyn skille 39 (pierwsza postać) ubiłem dragona. Poszło w huhu boltów i 16 uhów ale o dziwo się zwróciło:P. Z mojego 1 draga w życiu drag shield:P Nic mi więcej nie polecialo z dragów^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:06. |
|