![]() |
|
"Im leavethe guild and deleted charcter cya."
Wlasnie dopatrzylem sie commenta jednego z pupilow draza.Dlaczego nam to robisz Zrembku???8o |
@bosiak
O lol, ale pierd**** farmazony... Jak by chcieli go ubić, to z SD by dostał i by padł, ale woleli nie robić sobie kolejnego Unj ;) |
LOL gdzie sa moje hity, gdzie sa sd grima zal ,chcialem eq .a nie uj na jakims noobie
|
Yavi
wiem ze jakby chcieli by ubic to by ubili. ale wazny jest fakt ze coraz nizsze lvle maja w dupie to co pierdolą takie cioty jak Gamm. Gamm co klamiesz pizdowata zmijo, jakie sd Grima ;s jakie twoje hity, ty nawet nie biles, jak chcesz to na pw dam ci link do pelnej rozmowy :) a qmpel wcale nei jest noobem :) noob to ty bo jestes zlodziejem |
GZ bosika jakis 30 level wyzwa od nobow 100-go,nie bilem cie bo zreguly na takich noboow szkoda mi uj . Robie pa i co mi zrobisz ,proste nie plac gin .
|
nie zaplace i nie zgine i chuj ci w dupe :)
poza tym h lvl wcale nie = dobry gracz znam typka co kupil sobie 97 master sorca. i co? pada na guardach ;s |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
ee tam gamm.. odrazu idiota ;p Koles ma syndrom Nossa, mysli ze jest bogiem
|
Cytuj:
ty mi cie szkoda ja normalnie jestem za dof ale ty jestes jakis inny :P kij mnie obchodzi draz bo on albo siedzi w dp albo wogule nie gra mysle ze dof wygra ale nie z toba |
Cytuj:
|
Gammbler Ty za to nie jesteś idiotą. Co z tego, że dyskutujesz "z noobem 30lvl" i go wyzywasz... To przecież świadczy że Ty, lvl 100+ jesteś Bogiem. Unosisz się pychą! :P
|
Cytuj:
Cytuj:
Stracic 88 rp to trzeba byc naprawde pajacem, gz! |
I tak wszyscy jesteście TROLAMI hahahahah ( me2 )
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Jak to Yawi napisales,"od pol roku nie wychodzisz z dp i krzyczesz na forum"... nic dodac nic ujac. |
Dobra dofolodki prawie zapomnialem zycze milego melanzu , wklejcie potem foty xD
|
Cytuj:
|
heh to juz jest jakas rutyna???? gadu gadu o wojnie ktos palnie glupote i kazdy kazdego zaczyna nawzajem najezdzac...rozumiem wolnosc slowa,mozna troszke zboczyc z tematu( np rozmowka o bocie) ale zaraz ktos cos palnie i znow wyzywanki heh.....8o 8o
DoF-CzEkaAm Na OsTaTnI MaArSz EntÓwW:p :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |
|