![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Sesef dzieki ze mnie wyreczyles z leczenia autyzmu kolegi ...
Jakby ktos nie wiedzial to nie zmienilem serva z okazji deda bo sram na takich ludzi jak Doneq i Lagurus ( bez obrazy) ale mialem HACKA? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Dzieki za poparcie :> |
Sorry zwracam honor ;] Ciekawa jest jego historia ze padl na 49 lvl ;] Takze to, ze zmienia swiat z powodu hacka ;) Tylko wlasnie o tym pisalem co rozni noobow od graczy ktorzy potrafia cos osiagnac w tej grze ;P np. Ty Cromak tez miales hacka, a potrafiles sie z tego podniesc i zapewne wiecej straciles niz on ;>
|
@Wyborowy Wpadles moze wlasnie na to, ze ToMus zmieniajac server zostawia 40 mastera a nie 120 ek? Bo nad zrobieniem tych 80 leveli troszke trzeba popracowac i pozniej szkoda to rzucac w chuj
@Jojo Na Bug Hellu expi. Robi rundke z bugami + room z 3 nietoperzami. Warrior Futurity, McWM dolaczyli sie do Suave. Wynik 62-25. Alliance obecnie expi. Dodatkowo Mark Devire zalapal hunted. Fast'molt ma final warning? Tzn ile ma banow w criminal record dorzucajac tego trwajacego? Hail Jezdzcy z Moragowa _/ |
Cytuj:
Gadałem z nim dziś w szkole ban się kończy we wtorek. |
Cytuj:
Nie bój się Molt jeszcze powalczy :) co do Futurity i Mc to nie wiem czemu oni doszli do Suave .... Cały czas niby byli za FaGiem,FoRem i PoDem czyli praktycznie 2 lata za 1 ekipą a tu nagle dołączyli do Suave ... n/c |
Cytuj:
|
Cytuj:
warrior i mc nigdy nie byli za fag'iem pod'em etc. zawsze byli za Soldkiem ktory im wiele pomogl w przeszłości. Woody sam chciał dojść do war. warrior został niejako zmuszony przez PoD(Nelson'a.) w sumie ich wybór :) nie widze sensu glebszego komentowania tego. |
|
Bodzix i Kimahirii :(
|
Cytuj:
Cytuj:
|
No to Mark Devire welcome on battlefield?? ;)
Dołącza do POD? Opowiadajcie co się dzieje! :D Pozdrawiam |
Koncze?Niema mowy!!!
Tylko że wolniej lvle bede bił i czesciej padał A do war nie dojde bo i po huj na 74 lvlu? I co zrobie palkiem?Spam sd bolt max do 220 ^.- By tylko fragi na mnie nabili |
Oglądałem filmik jak zabili Bodzixa i Kimahirii. Alliance się śmiało że Iron napisał exana pox a sami nie lepsi :)
Kimahirii [88]: Exori vis Using one of 36 spell runes... Using one of 36 spell runes... Warning! The murder of Kimahirii was not justified. |
james lome :)
|
Cytuj:
Utwierdz mnie w tym przekonaniu bo nie moge sprawdzic... |
Cytuj:
On podobno mial sie nie bic? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:05. |
|