![]() |
.adfgalsdkgsdfs
|
uhm... od 50 lvl do 139 , skille 100/98 , uhy z druidow bot na rotach + sd z jednego sorca... troche sie tego nazbieralo ;o
|
życze hacka,nie nawidze oszustów
|
stalin mial wienksze wonsy od hitlera. huahah
|
up
mozesz powiedziec czemu cie zabili??:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
co do ferdka~
co jak co ale na arcani moze za 2 lata go pokonaja . Jeżeli polak z polakiem nie może się dogadać to na co wy chcecie isć ? Morgaroth? Za silny jak na "super team" Orsh tym bardziej , o Ferdku zapomnijcie. Ktoś muwił ze 2-3h szykowania? a co na harmonii wiedzieli ze ferdek bedzie? Nie , w 10 min sie przygotowali i poszli w 15 osob. Na Arcani jakby 60 osob wystarczyło to było by dobrze. ps. zrąbany serw co do wojen , pl vs. pl ps 2. jedyne co fajne , to ceny :P |
Cytuj:
|
@Ethern
ze złodziejami nie gadam,ale Ci odpowiem.Chciałem wziac nawet Knight'Kamosa. |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dlaczego ludzie myślicie, że polak i polak to nie wiadomo co... Prawda jest taka, że nie ma takiego czegoś jak pl vs pl tylko gildia vs gildia . A polak nie gada z polakiem tylko gracz gada z graczem. A odnosnie Polaków to niestety ale debilizm na Arcani sie szerzy .. I będe takich ludzi tępić, bo debilom mówię stanowcze "NIE !". A brak organizacji to efekt uboczny . PS : mówie* |
Cytuj:
a chyba juz zniego wyszedłeś |
Cytuj:
Hail o/ |
Więc do mnie nie pisz,bo ja z tobą dyskutować nie będe,jesteś dla mnie śmieć i gówno.
|
Mila rodzinna atmosferka zapanowala na forum... xD
|
Cytuj:
|
Co do hackow to moge powiedziec ze reylin niepotrzebnie daje invite do swojego domku noob charom a pozniej rozdaje pasy:D Sam pomagalem wynosic itemy:D Nie popieram hackowania bo sam kiedys mialem hacka, ale wg mnie pa trzeba tepic.
|
Cytuj:
|
kto ma na sell dlugopis czerwony piszacy na zielono w niebieskiej oprawce z czarnym wkladem?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:47. |