![]() |
|
Cytuj:
http://www.tylkodlanoobhighleveli.pl..._nim_jest.html Enjoy! |
Cytuj:
Nie działa? Napraw linka :(. |
Yapan więc to ten Twoj IvUl character który miał rozbić Arc w walce z Polakami? =O proste ze i tak byś padł prędzej czy później ;> szans za bardzo nie miałeś
|
Tą postać robiłem dawno temu, poprostu wróciłem na Titanie, bo tam zaczęła się nowa wojna, a miałem gotową postać:P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Mar 26 2007, 08:57:25 CEST Killed at Level 46 by Tedski
and by a bonebeast Zapierdolic sie mozna ----.---- |
11:39 You advanced from Level 45 to Level 46.
ano z duzej ! XD @ Gravik aka Funky wyslij 10k do mnie bo ja wiecej potrzebuje niz dardiuz ;< |
@up
jak sie skonczy loteria to wysle bo nie mam kasy (tamtym co wplacili odeslalem bo zrobilem nowa) btw. until Apr 02 2007, 13:12:23 CEST because of advertisement not related to game zamykałem na rooku kolesia kladke na ratach i ban ;d:baby: |
Cytuj:
|
@up
aha, nie wiedzialem :( widzialem tylko jak kiedys ziomek wrzucil i chyba było spoko. to juz wiem za co mam bana ;d myslalem za za trapowanie na rooku bo mieli cos tam raportować. mogło być jakieś pouczenie a nie ban ;( |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Co do tego bana, to za Głupote sie płaci i tyle ;]
|
Cytuj:
Tak przy okazji Mar 27 2007, 10:56:48 CEST Killed at Level 48 by Sorios 'cuz you're friend of Zyrex' _/ 12:13 You see Wulgarna Dzifka (Level 3). He has no vocation. ;<< |
Veremusie, mam prosbe do Ciebie. Zostaw Michael~ w spokoju, bo mi na GG ryczy że ma zapłacić 5k, a ledwo go na Noble Armor było stać ;<
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
haha dzisiejsza zdobycz pvpmastahaaaa niema to jak wypad na xyllo w 5
Urus Mac'Laga Mar 27 2007, 13:49:59 CEST Killed at Level 50 by Gruhard btw. Options -> Hotkeys -> Edit hotkey text! przesun on 2 mas vis od mfow ... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:49. |
|