![]() |
|
jednym słowem Bongo wszystkich zabije :D
|
DD ledwo wyszlo z Pzta a juz robia taka popeline? Poprostu nie maja pieniedzy i musza jakos zarobic.
Ale przeciez oni walcza o "LEPSZA IRIDIE!!!!!!!!!1111ONEONEELEVEN"B) |
:) oj Feav
Jednym slowem : Żenua Co w ten sposob chcesz udowodnic? Pamietasz jak 2x padles na ob w ank ?? wiec chill Myslisz ze co ? Forum jest po to zeby rozmawiac wiec wydus to z siebie :D signed |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
I jeszcze jedno.. nie wyobrazasz sobie mojego zdziwienia jak Elo Yo Go mowi ze go bijecie... ja wpadam do was a tam tyle ludzi ze nie wiadomo co sie dzieje. Pozdro and bye. |
|
Cytuj:
|
Hahahahah Owned Hahah
|
mUAHuAHAUAHUAHAuA kurwa wymiataja te rysunki :D:D:D:D:D
|
I ch!!!!! ze feaf padl 2x na ank... padlby i trzeci i co z tego... respekt dla tego retardzika :)
a rysunek wymiata :) btw - xene i ara to naby i na zakupy niech zapierda~~~~;p /pozdro ziomy ema emo |
Cytuj:
nie boj zaby wszystko bedzie zakupione ;> |
Cytuj:
<3<3<3<3 @Vrell Hmm, długo nie musiałem zastanawiać żeby walnąć coś twórczego dla Ciebie... www.ebay.com |
on chyba zaplacil mi sie wydaje i byl free
1 Kinight de iridia (*) History Knight 110 -1,586,480 Feb 10 2008, 05:07:33 CET Killed at Level 112 by Quai Chi and by Xdean no ale moze nie doniosl ryzu/kotow do restauracji mewtu nie Vincento? |
Cytuj:
|
Cytuj:
zal, patrz co mowisz :) My to robimy dla przyjemnosci a nie dla zarobku, a dowodem na to jest moj deathlist + erig.net :) Po przeczytaniu zrozumiesz przynajmniej moja sytuacje pieniezna :] Popatrz tez innych ;d a te 2kk ktore wplynely do naszego gildiowego banku w przeciagu 3 dni, leza nieruszane, bo sa niepotrzebne w chwili obecnej gdyz kazdy z nas ma jeszcze kupe pieniazkow :) |
@up - Robta co chceta... Ale obiecuje wam ze do 20 postaram sie jak najbardziej przyciac te przywileje :)
|
Cytuj:
|
Drogi Karolu myślałem że ty chociaż jesteś normalny ;p
Ale teraz sam sie przyznałeś ze rozdubcacie server i tylko o to wam chodzi ;p \\\\JP JP na 100%//// |
Czesc Viffarn ,widze ze nabrales pary w usta.
Moze wrzuce film ,na ktorym TY(70lvl) i Laerion Sili(120?) padacie jak noby zabici przez 48 i 40 MSa na venore lair. By udowodnic ,ze nie tylko w gebie jestes mocny :) Ku lepszej IRIDI... Hip Hip!! DD!! |
Cytuj:
wrzucaj ale dodales jakies 15 lv do maga ;) pozatym pisalem wtedy i myslalem ze nie wiecie kim jestem ;< a sili nie mial czym sie leczyc so? Szkoda ze nie mam rec jak mialem 78 lv i na demoni thalic probowal mnie zabic ale niestety ucieklem ;s.Albo w niedziele rano pare arkanisow mi rzucili soulfire pod nogi a ja ucielkem i dalem xloga.PEACE ! |
@ rysunek strone temu OWNED <3
@Film z learion+krejzolek jeśli ktoś chce mogę mu dać mam go jeszcze gdzieś z tego co wiem to viff grałeś na learionie i mogłeś uciec zamiast ich bić gdy nie miałeś nic do leczenia oni tylko po krejzolka przylecieli a ten się ładnie złożył ;D |
Cytuj:
zostawcie viffarna on jest spoko koles |
Cytuj:
|
Cytuj:
powoli nadchodza pewne zmiany o ktorych niebawem sie przekonasz :) |
a ty to pewnie wogole sie nie wyplacisz?:)
inni cenia sobie spokojna gre, inni natomiast wola pokozaczyc 101 knightem i wyzywac wszystkich wokolo a pod koniec wojny blagac o niski paymnt. |
"pod koniec wojny" hmmm ciekawe....
Poki co wojna nadal trwa fakt ostatnio DD pokazalo Arc gdze pieprz rosnie ale war jeszcze sie nie skonczyl a wy czyt. karolek crealeth, viffarn zachowujecie sie tak jakby wojna byla wygrana przez was od samego poczatku, a nie chcialbym przypominac pierwszych atakow Arc gdzie zescie dostawali w dupe po 10:0 i dlugo dlugo w pztach zescie siedzieli pochowani.... |
Cytuj:
|
ale na Iridi sytuacja sie moze zmienic w ciagu jednego battle xD
|
Cytuj:
Może chodzi ci o to, że przestaniecie pkować na noobcharch (+kilka mainów rli/kumpli dd ale to też nooby) i przeniesiecie się na swoje mainy? A może chodzi ci o to, że już nie dostanie hunta od DD ten kto próbując od was uciec zabił wam noobchara? A może nie dostanie już hunta ten, kto po prostu uciekł wam z trapa? Czy też może gwiazdy jak Huxy, Nimarz i Don chedoz~ nie nie będą zabijać/bić każdego kto im się nawinie pod rękę w Ank? |
Cytuj:
|
Cytuj:
Napiszcie do mnie w grze zeby porozmawiac o moim pajmencie ;/ |
No ja jestem Fajny mam dobre pvp,walczylem w ruznych wojnach ,jestem najlepszy,jestem fajny !!!:cup::cup: ale po 2 dedach sie wyplacam ;/ ;/
|
osoby ktore sie teraz wyplacaja maja szanse na kilka spokojnych tygodni/miesiecy do konca wojny :D
"Dla tych którzy cenią sobie spokojną grę nie ma miejsca na Iridii?" niestety nie ma dla nich miesjca tak mysle, wolalbym zeby byl spokoj na iridii zeby nie bylo random pk, zabijania reali mimo wojny ;d mi sie osobiscie podoba ta wojna jak i dla wiekszosci gildi... i niechcemy jej konca niestety :) takze prosimy waas chlopaki walczcie jak najlepiej to przynajmniej iridia bedzie lepszym miesjcem mam nadzieje... |
@Everanor
Gratulacje uzyskania Tibia.pl support \o/ |
Gratz Ever ;) niedługo dadzą Ci gma i zakończysz ten burdel ;) <3
|
Kiełek, Ashlon, eeetanz, Power Ranger, Jinikao
@fewol wyprzedziłeś mnie ;\\\ |
Pousuwalem troche postow. Wszystkie te wasze "disy" byly maksymalnie lipne, a dodatkowo pelne wulgaryzmow, wiec poszly warny za spam i za bluzgi. Nastepnym razem wysylajcie sobie cos takiego na tibii/gg/pw. Have fun!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Nie rzucim Tibii skąd nasz ród Nie damy pogrześć mowy Polski my team, polski ród Królewski szczep polaczkowy! Twierdzą nam będzie każdy trap Lider będzie nam liderzył Neztas i Krelet mają w ryj Już ryczą że nasz ich uderzył!;(;(;(;(:cup: Wasz szczerze, Shane ~ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:24. |
|