![]() |
|
Nie zapominajcie o :
[CHAR]Mubian Bron[/CHAR] Feb 20 2008, 15:17:30 CET Killed at Level 88 by Katrila and by Ulrena Clanon [CHAR]Eten The Trian[/CHAR] Feb 20 2008, 15:20:00 CET Killed at Level 95 by Katrila and by Teddy Kiler Bo ubili nooba katrili,ŻAL... Zabijajcie swoich za byle co to wkoncu inshony przewyzsza was swoja liczebnoscia ; |
Prawda jest taka, że Katrila chce wywalić z serwera Pasterza. Od samego początku go nie chcieli. Nawet kiedy był war Inshon & Dusk & Da'Crew vs Vision to nie chcieli pomocy od niego.
PATOLOGIAAAAAAAAAAA (jak u Andiego w domu) |
Cytuj:
edit:Cinema City Galeria Mokotow |
Kino i RAtlit
Ratlit łobuzie gdzie byłeś w kinie w Warszawie, że Cie nie wpuścili ??
|
Ta wojna.. n/c w ogóle to w tej wojnie jeszcze tylko WRA nie walczyło przeciwko Duskiness
|
jak nie? ; p a w vision kto był?
|
Cytuj:
down: Ej, ej... nie rozpieszczajmy go ; ( |
a może kisiel ?
|
Cytuj:
- Smutno Ci ?? - A może Budyń 8o |
i frytki do tego?
|
Cytuj:
|
kto wie może ktos się zmieni z inshon miejscami <pojebana gra jak huj> xD
|
myślę ze z wra ; pp
|
Feb 20 2008, 08:36:17 CET Killed at Level 94 by Evil Nameck
air soul el'baq |
Cytuj:
|
|
@Up
Congratulations :) Ja sobie dalem spokoj narazie z ta gra i jest dobrze. Lepsze efekty w szkole, i wiecej czasu dla znajomych. @Karas Gratuluje decyzji i zycze powodzenia. |
Moim zdaniem furore przejmą lagi ;d
@yaykam gzz |
Cytuj:
GZ Yaykam. |
btw. Van Rebelion hunted?
|
Van Rebelion to pasterz wiec gdyby on mial hunta, to cale WRA by 'mialo'
|
Cytuj:
:evul: |
Cytuj:
Congratulations:P |
Cytuj:
|
van rebelion to byl pasterz bo kupil ta postac na 95lvl+ koles go wychujal i odzyskal passki na 125+ najsik xD i teraz draco sapie do fenixa ze ma mu 2kk oddawac bo to wlasnie fenixa rl z nim w huja polecial :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A tak BTW Mam nadzieję, że wygramy tę wojnę, chociaż teraz inshon ma dobrą drużynę. :P Szkoda tylko, że noob charem bana zarobiłem xD Trzeba czekać i pomóc w wojnie, chociaż prowadzimy :). |
Cytuj:
Co ty pierd****sz poje*** ?Scielo cie w berecie lamusie? |
Cytuj:
|
Cytuj:
niewiem co ćpasz ale dalbys numer dila ... |
Witam
Nie grałem na furoze od długiego czasu. Może mi ktoś powiedzieć czemu Zwidek jest w Dusskines ? |
To przez Tłusty Czwartek ; /
|
Cytuj:
A tak na poważnie? |
A kogo to obchodzi? Przeszedl do swojej dawnej gildi... Dla mnie nie jest to zadne wydarzenie, ale pewnie ciebie interesuje jeszcze co on je na sniadanie, nie?
|
Cytuj:
Poprostu mnie to zaciekawiło. |
Cytuj:
|
paczke lmów ,2 tic taki i 0.5l.A tak na powaznie co was to obchodzi ile dal:baby::baby: jego kasa , jego sprawa ile dal ten temat byl juz przerabiany...
|
Cytuj:
|
Alethess to jest tak ze duski i wra wyjebalo nas z serva czyli inshon
a ze sie bali ze nie poexpia to poprostu wyslali vision zaproszenie aby byli z nimi ;d a zwidek jest jako vicek dla beki |
Cytuj:
a)Uuu Damage już mówił, to jest PODSTĘP NA SKALE TIBIJSKĄ !!! Zwidek wykrada tajne akta duskinesóff i chce przekazać je Katrili, który je obada ..! To nie są żarty :( Będzie wielka bitwa !11eenoeneone * b) Nowa zabawka orzecha * LEGENDA dla niekumatych * - sarkazm @down No kurwa nawet napisanie na biało nie pomoże w ogarnięciu wszystkich "kumatych" |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41. |
|