![]() |
|
@up
Monk nie bedzie jako bloker (jedneho ciezko zrobic na blokera) on bedzie jako pomocnik dla Ciebie, ale jesli chcesz zeby tez byl blokerem to najlepiej postawic 2. |
18lvl knight
Witam!
Poradzcie gdzie moge szybko expic bez starty uh 18lvl-em knight-em ze skilami 70/70 i eq: crown helmet, bright sword, vampire shield, crown armor, knight legs, leather boots, scarf, crystal ring ;p |
Cytuj:
jesli nie masz pacca to soldy, jak bedziesz tachal loota to nawet sporo zarobisz |
Cytuj:
Exp szybki, waste niema. Tylko, że trzeba mieć 4+ bp mf, żeby to się opłacalo. I loot bagi oczywiście! Btw, po drodze uważaj na gs... |
gdzie expić? Paladyn 21 lvl skille 55/44
|
Cytuj:
|
Druid 20 lvl i 22 mlvl , eq: crown helmet , scarf , volcanic rod , blue robe , dragon shield , plate legs, gdzie moge expic z takim lvlem i eq? prosze o pomoc ;)
|
Hiho :)
Elder Druid, PACC, 41LVL, prawie 42MLVL, Crown Helmet, Blue Robe, Knight Legs, Scarf, Tempest i Volcanic Rod, Medus Shield, Boots of Haste. Oczekuję jakiejś sensownej odpowiedzi, chciałbym żeby exp był bardzo szybki ! Najlepiej, żeby się zwracało chociaż lub małe waste :) Cya |
Yo all, gdzie najlepiej expic knajtem 69/69 bp uh, pacc, f axe i medusa shield?? interesuja mnie glownie miejsca dla pacc
|
siema gdzie expic mam 34lvl 35mlvl , eq - blue robe , c-helmet , dragon shield, p-legi najlepiej pacc ? i zeby nie bylo waste i co wziasc ze soba ? jakie runy ile mf plz
|
Ja mam 26lvl skille 70/70 i expie sobie na ghulach i amazonkach vallkiriach withah nad carlin i w ghost landzie i wkazoo i exp leci super
|
Na jakich skillach można expic na d.guardach, żeby to sie opłacało??
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Qrde dopiero na 80/80 o kurde........ ja se tu mysle wyskocze juz na 71/70 i bedzie git a tu masz ana 71/70naczymnajlepeij ghul??
|
Gdzie expić? Elder Druid lvl 20 mlvl 20 EQ crown helmet, blue robe, crown legs,medusa shield, volcanic rod.Najlepiej miejsca dla PACC.
|
mam problem
Mam facc :baby: na pacc to jakos byloB) a teraz na facc nie wiem gdzie jakos efektywnie expic mam 39 lvl sorc ale prosil bym o inne potwory niz guardy :baby: czekam na odpowiedz :p
|
siema gdzie expic mam SORC 34lvl 35mlvl , eq - blue robe , c-helmet , dragon shield, p-legi najlepiej pacc ? i zeby nie bylo waste i co wziasc ze soba ? jakie runy ile mf plz
|
Cytuj:
|
Czyli co mam skillować do 77/75ale:( mi się teraz niechce mam 25lvl ichce wbic 70/70 i od 40lvl 80/80 iwtedy bedzie cool teraz chyba ponioc ghule i amazonki starcza
|
Cytuj:
|
MAm 27 knightta skills 64/63 Gdzie poexpic?
Eq; Rh,c armor. k legi, vamp shield, fire axe, D lance Mam pacc .:baby: |
Cytuj:
Teraz latam na amazon camp i na respy kolo carlin czasami na kopalnie =p i dzieki za odpowiedz i tak za niedlugo kupuje pacunia 8o |
Cytuj:
|
Moj osobisty poradnik dla palladyna swiat NON-PVP
Radze od samego poczatku trenowac do skili 40/40. Dlaczego do takich małcyh ? Otoz czytam wiele poradnikow ze mozna expic na cyklopach. Nie polecam cyclopow poniewaz trzeba miec na palku dobre eq takie jak: blue roba c legsy xrown helmet dragon shielda. Jezeli z p setem pojdzesz trenic na cyce to juz teraz skladam ci kondolencje... A wiec trenowac do 40 dystansu i isc expic na soldki w kazo. Dyst sam bedzie wpadal |
Gdzie expić sorciem na 13lvl p-set,crown helmet,drarven shieldi różczka dla sorca od 13lvl.
|
Ja ci radze zabrac pelno food i isc na soldiery w kazo ;p
|
Ile będę wyciągał expa na godzine w kopalni "na wyspie" http://www.tibianews.net/worldmap.as...=-319&ycor=-80
Na guardach na poziomie -5 i -6 ? |
A moze bys poweidzal czym grasz?
|
yo, pisze nowego posta bo sytuacja sie troszke zmienila, mam 30lv 70/70 f axe meduse i d lance. Mam pacc, na razie expie na liberty bay na rotach, na scarabach mam waste. Plx o szybka odp
|
Exp
Gdzie mam expic 25 sorcererem zeby jak najszybciej wbic 30 level albo wiekszy. Moje eq to p set, wand of plague, dwarven shield, steel helmet
|
Cytuj:
-Dwarfy i Roty w kopalniach -Soldy w Kazz -Zamek kolo AB -Roty koło Venore -Swamp Trolle koło Venore Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
-Jak zrobisz 27 to Cyce na PoHu z monkami, naprawdę dużo ich tam. -Od 27lvl, guardy z monkami. |
ale temat nosi tytul: "Gdzie expić ze skillami xx/xx~" wiec latwo sie domyslic o co chodzi. No ale jesli trzeba to moge zadac pytanie: Gdzie mam expic na moim lvl i skillach? :P
|
Cytuj:
|
Gdzie na 43 lvl Knightem można dobrze poexpić, najlepiej z odrobiną loota dobrego?
skills 68/63. Eq:Giant sword, p-set, c-helmet, buty:p sword mozna zmienic na fire+battle shield Proszę o 2 rzeczy: Nie mówcie - doskilluj... Nie mowcie - Elf fortress - mam tam waste uh. |
Mozesz isc hmmm...
np. na dragi (z jakims kolega na wszelki wypadek) albo na jakies lepsze orci :P B) |
Noobsko, noobsko ja na 18 pallu solowalem draga a wy p..licie ze na 30 -.-
|
Cytuj:
-DC -Krasnale (soldy i guardy) Cytuj:
|
-Cyce z Wandem, polecam Mt.Sternum
-Jak zrobisz 27 to Cyce na PoHu z monkami, naprawdę dużo ich tam. -Od 27lvl, guardy z monkami. Guardy odpadaja bo pk czesto Cyce na mt.sternum tez bo pk 2 razy juz padlem Az pohem to jak zrobie 27 lvl strubuje Ale na czym teraz expic zeby jak najszybciej wbic 33 level |
30 mlvl 30 lvl elder druid
Steel Helmet Plate Armor Plate legs Medusa Shield no i Rod Mam pacca poraz pierwszy wiec dajcie jakies wskazowki gdzie bym mogl na paccu expic i powiedziec gdzie to jest |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |
|