![]() |
|
no ladnie haru XD zakupiles pacc a na 2 dzien rook i ban hheuuhee
|
DOBRY WIECZOR MR Crealeth
|
witaj Jarku
|
Cytuj:
btw co tam slychac? |
everanor jak bedziesz to wmiare pilnie sie ze mna skontaktuj ... w grze albo przez gg ... anas Ci da ;)
|
Cytuj:
|
@pimol , massior , feav , bambik . kielek . nitz , wojek-gnojek , ripper
/\ HUJE Dzis boruta PLZ :< |
chealiee dednol jak zauwazylem
|
Ta niefarta miał
20:00 You see a dead human (Vol:10). You recognize Chealiee. He was killed by Milivin. |
Gratz Bartul fraga!
\o/ |
BARTUL MAM NADZIEJE ZE PAMIETAŁEŚ CO MIAŁEŚ ZROBIĆ 4 ME? ;>>> BEDZIE FLASZEN CZY NININI? GZ fRaGSoNa
|
nudno cos tu nic sie nie dzieje ale chociaz pozdrowie wsyzstkich asslickerow.
pozdrawiam was.. |
@Cip - troche mnie ponioslo bo nie odpisywali na complaina wiec napisalem im.....
By teh answer u have given to me in starting to wonder did u read what I wrote. Cuz I know German schools and im sure they teach how to read with understanding. I recieved a Ban for spreading Hack Links... Ok GIVE ME a link witch i paste and witch contains a hak links. Try to check all Your bans or stop giving GM`s application to all frustrated tibia loving nerds. And start to work instead of Finding some "niggers" who will work for you. Im verry dissapointed. Or just give all ppl GM status and they will ban each other. I thought Cipsoft is w vell working community... well I thought, but i think u r trying to proove me u r bunch of ppl witch does all randomly and dont cares about single ppl. U will lose more by acting like that. So as A Tibia player I diserve a answer and response as soon as possible or i will want to get my money back in the court, or go to you personally but u know u dont want athat. Have a nice day. P.S. moglem dopisac "dont fuck with me" xDD:cup: |
obawiam sie ze ich system mailowy zakwalifikuje to jako spam ;<
ps. mogles dopisac :p |
wzorowe zachowanie "naszych"
Przedstawiam wzorowe zachowanie naszych ziomali
07:40 Brave Merc [26]: za co mnie dedles? 07:41 Baksu [48]: za zywota !!!:flaga_pl: |
Cytuj:
|
burger czy ty boga sie nie boisz
|
Cytuj:
Miecz i Magia, nie potrzebna mi jest tarcza Mój styl - on nie zna obrony Liczy sie atak, ostatni wróg padł Narodził sie nowy! Ja go odnajdę! Zakon Marii wchodzi w tłum! I sztrumf, sztrumf, misia bela Misia, Kasia, komfacela Misia a, misia be, misia Kasia kom-fa-ce... Wypadło na Ciebie! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:58. |
|