![]() |
|
Laren to jest taki noob, że żal :<, zwastował kupe kasy na wbicie 151 i znowu 147 xD. Kończy się im kasa xD
|
@battle
macie link do filmu? :] |
ja mam movie... pozniej uploadne na *********** albo jakies inne gówno i wrzuce tu ;d
|
|
Uuu ftp wygrało jakąś bitwe! GRATULACJE! <zal i tak przegraja>
edit: Eee to nie poważna bitwa... to edron edit2: I to mass log, tak to sobie moga robic, i tak przegraja xD To było gowno nie bitwa. edit3: Nawet jeśli wygrywają, to pozdrowcie rubera team. |
"Uuu ftp wygrało jakąś bitwe! GRATULACJE! <zal i tak przegraja>"
A o bitwie sprzed 3 dni na edron d lair co bylo 37x7 dla FTP to zapomniales? |
@up
Nie, poprostu nie gram w tibie ostatnio i nie wiedziałem, no ale jak już mówiłem pzdro dla rubera team B) i nie probujcie mi wmówić ze tak nie jest |
Cytuj:
|
Cytuj:
"zwastował kupe kasy na wbicie 151" Nie sądze... 140 ms sobie expi na wrl bez waste a nawet ci powiem że na + jest xD |
@neo
I myślisz że ktokolwiek powie prawdę? A jak było z SA? Już się zapomniało? |
Cytuj:
|
@up
Aaa to jak jakis sa byl kumplem w ftp to mu mowil ze tu i tam rubera? ehh daj spokoj... |
Cytuj:
|
Już to widze jak FTP daje chary dla Rubery, tacy jak Pipao, Xeosnar, Macol, Lester~ itd., po 1. share letters plx, po 2. można ojebac i po FTP :@.
@Girni Ale liczy się fakt, że on szybko bił te lvle. |
@ dawergo
Co z tego ze gra rubera? to nie ma nic do tego .... wygrywamy i juz nie wazne jak |
Witam all po dlugim weekendzie :)
widze, ze troche sie tu narobilo xd |
Bez tych którzy byli w SA(Mossy, Neuro, Aervani, Admiral na przyklad) i dolaczyli do FTP, to ftp by w dupe ostro dostało... Do tego jestem pewny ze na jakichs charach gra rubera team, np na Klukensie. Daw ma racje :)
|
@up ciekawe jakby nie bylo vinera team to dh jak by dostalo od poczatku :)
ide spac bo jestem padniety siiiiiiiiiiiiii juuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ah btw. solar mlody is free zaplacil 400k go go dh pay :D |
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:54. |
|