![]() |
|
@ up
problem w tym ze emailu to ja nie znam xD tzn zapomnialem :S i lipa -.- :/ Pzdr ^^ p.s pamietajcie ze to ja nie jestem zalogowany ;] znowu up jakies sa ale nie prawdziwe .. .xd juz nie ma szans na odzyskanie .. raczej ............................... :X |
|
;]
http://img108.imageshack.us/img108/5457/level24on8.jpg
Nic wielkiego, ale zawsze coś. ;p |
Dobra tylko nie płaczcie ;(
Generalnie to mowie zeby nie było Demonic Koy ~~Retired -->>HACKED a odrabiac mi sie nie chce haB) Słyszalem ze ten pier***ny haker uzywal mojej postaci do haczenia innych kont, wiec za to przepraszam, to nie bylem ja xD Moze kiedys wroce jak odwiedze glowny "portal" tibijczyka czyli ALLEGRO... Zycze wam powodzenia w dalszej grze i samych 200lvl i nawet wiekszych :]:p Btw. Scartex nóp :D:D Zeby nie bylo ze bez foty8o http://i280.photobucket.com/albums/k...545/334791.jpg |
|
|
to Ci sie opóźni 100 troszke : >>
dlatego sie nie siedzi na rl czacie piona. |
Cytuj:
Napisz złotą formułkę: "I'm not obligated to tell truth in-game." |
Complaina nie moge napisac ;( z tego co sie dowiedzialem jezeli nie mozna napisac bana dal CM ;( Napsialem za to list na [email protected] gdzie wytlumaczylem ze nie chodzilo o bota tylko o program Pajaczek NG :) Trzeba lapac sie kazdego kola ratunkowego ;D
Pzdr 600! |
Pajaczek NG owned xD
|
Cytuj:
Heh , ja tez dzisaj dostalem bana na 30 dni... za to ze przez przypadek dalem link na trade z video.google.com Ofc normalni gracze dostaja bany a jak raportowalem w tym miesiacu z 20 razy botterow to ani razu gma nie bylo... |
up@
Przydarzyło mi się dokladnie to samo, i miałem dokładnie taką samą reakcję - gdzie jest sprawiedliwość? |
@up
Nie ma :(:( @Esclude Ktory to juz ban , bo wydaje mi sie ze juz kiedys miales... |
|
Cytuj:
Szkoda bana Vaderick :s |
Cytuj:
Napisalem na trade - Sell Maluch 2kk A ten to drugi , No coz za glupote sie placi moj blad , moja strata. @Szkapa Nie wierze ze tobie sie nigdy nic omylkowo na trade nie wyslalo. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A wiesz ze jesli z complainie sie klamie i oni to odkryją to jest ban deleted? za probe oszustwa? |
Sprobowac zawsze wolno.. No cóż jak nie odwolaja to nad jeziorka troche pojezdze moze do pracy :) Pzdr.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |
|