![]() |
|
Cytuj:
2) Obejrzyj filmiki swiftyego (czy jakoś tak) 3) shift i Ctrl (?) twoimi przyjaciółmi są A tak poza tym to dla mnie pvp w wowie troszkę ssie :( Niestety po doświadczeniach w L2 i bitwach po 400 osób, takie WG to jednak nie to. |
Co muszę zrobić żeby móc hasać w burning crusade heroic dungeon?: P
|
70 livel i LFG. O ile jeszcze heroiki sa wlaczone ;) Lepiej idz exp do 80, lepsze itemy z q dostaniesz niz z heroikow tbc ;)
|
No expie, ale chodzi mi o to, że nie mogę wybrać heroica bo mam zablokowane
|
Bo musisz przejsc najpierw instancje w wersji Normal
|
No i oczywiście mieć klucz. TBC /o/
|
Cytuj:
Albo nie znasz TBC (nie wiem odkąd grasz), albo nie przeczytałeś, że on o nim pisze. Kiedyś potrzebne były klucze - za reputacje, które odblokowywały wejście na heroicki. |
dobrze stary xD
fakt nie gralem od tbc tylko juz od wotlk i to moze dlatego ;) @down nosz asz takie swieże to nie ;P |
No właśnie tak coś podejrzewałem świeże mięsko =3
|
cygan oj uwiez mi swierze, ja tam zaczelem grac na bodajze miech przed TBC, a erion chyba jeszcze wczesniej.
|
Czasem naprawdę wątpię w sens grania w tą gre w sytuacji kiedy zamiast mnie biorą na raid jakiegoś nooba. I co ja teraz mam robić cały wieczór? :\
|
Gówno !
|
redtube.com ?
|
spankwire.com
A tak na serio: Jeśli zamiast ciebie biorą noobów to, albo się nie starasz, albo - testują triali. Zdarza się. Jak się to dzieje cały czas to się upomnij. |
Cytuj:
Zresztą, na początku czerwca kończy się prepaid, i póki coś nic mnie nie przekonuje do kupna następnego. To jednak troche w*****ające, kiedy się czeka tyle czasu, a potem olewanie. I sobie człowiek uświadamia, że tak naprawdę raidy z tymi ludźmi to jedyna rzecz która cię tu trzyma, a kiedy nie idziesz to masz ochote rzucić wszystko w chuj. :\ Pozostaje jeszcze nowa postać. Ale jaki sens teraz, kiedy większość gildii farmi heroici? I tak w cata robie nowa postac... QQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQQqq |
No dobra nich wam bedzie;p
Cat to juz inna historia bedzie :) zmiana rasy i worgen druid attack xD |
Sorbet traci sens życia, zastanawia się nad słusznością swej egzystencji w uniwersum World of Warcraft. Musi dokonać się przemiana, poczekajmy na Kataklizm i nową twarz naszego bohatera.
offtop: Jakie są główne zmiany w Cata? |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Zmień gildię. Jak masz gear i doświadczenie to nie powinien być to problem. Zwłaszcza, że jesteś healerem. |
A może poprpstu masz tak dobry gear .że chcą też dac szansę innym :p
@Może mi ktos wutłumaczyc ock z focusami i z macrami do nich? Chciałbym kogos morfowac bez utraty targetu :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:41. |
|