![]() |
|
ahahaha tegax :D ty nabie :D
|
Post edited.
|
Faktycznie jest z się z czego cieszyć
|
jimmy zaplacil 1kk, 2x soft + sprzedal szpiega faurona
|
Cytuj:
|
Urban, wiem ze to bedzi czytal. Podpisz deklaracje na miesciac, inaczej pozniej ludzie ktorych sciagniesz z innych serwow niezle sie rozczaruja, ze ich sciagnales na marne ;]
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Dlaczego Wanted nie chce podpisac wojny z Neph? Jest niby wojna cipsoft wprowadil warmode a tu jak bylo tak jest. Moglibyscie(wanted) teraz zaczac wojne(jak powiedzial relop na miesiac) kto powiedzial ze nie macie szans a jak przyjda wasze friendy z obsidi to podpiszecie znow na dluzej moze. Narazie wyglada na to ze sie boicie walczyc o wasz serwer wiec nie wiem czy on dalej jest wasz..
|
Cytuj:
Każecie nam akceptować wojnę, kiedy mamy dwa razy mniejszy team, a sami jej nie zaakceptujecie gdy będą wyrównane szanse?!?! ^to wszystko o was |
kto komu kaze walczyc? Wojna moze wplynac tylko na wasza korzysc, w chwili obecnej to Nephilims robi praktycznie co chce a po wygraniu tej miesiecznej potyczki to Wanted bedzie moglo zaczac expic i zarabiac siano na ciag dalszy
|
na azurze zawsze były warry, są i będą, a wy się ogarnijcie i przestańcie się wyzywać jak debile bo za 1-2 miechy pewnie będziecie best friendy jak sherion ze szwedami ;)
lepiej dajcie jakieś camy z ostatnich 2 tyg, tylko takie ciekawsze poproszę:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A wiecie ze zuther to gej? i wogoel jksdfnvjk sfwsmkfnskf manfmsdnfksd nvsdkjvhns kjvs
i wogole moja ekipa z harmonii tu wpada i macie wpierdol i koniec wojny jo |
Cytuj:
hahahahahahahahaha !!!!!!!! DOBRZE !! |
@up hahaha :D:D btw,skonczy sie bocenie na yala dragach.Teterian wyjatkowo sobie zasluzyl na hacka
|
Cytuj:
|
To nie zmienia faktu ze wanted nie chce akceptowac warmoda noobki:baby:
|
Cytuj:
|
A moze to obie gildie i wanted i nephilims nie chca akceptowac wojny, ktora wypowiada im deduwa?
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:36. |
|