![]() |
|
Cytat dnia :
Mistrzu Olek [53]: buy 4 honeycombs >< thais >< travel for 5+ down: Jakis ty spostrzegawczy :D |
@Kasztan
Hahaha, widzialem pisales to na trade Silvera. |
Life Crystale
@ALL
UWAGA WSZYSCY NA TRADE NIKT MNIE NIE CHCE SłUCHAć WIęC MOżE ZIOMALE MI POMOGą. KUPIE KAżDą ILOść LIFE CRYSTALI (TAKIE NIEBIESKIE KRYSZTAłKI :P) cena 400 gp żadnych pytań typu po co? na co tobie? poprostu skupuję kto chce to niech wysyła listy albo odrazu parcele i opłata będzie w terminie późniejszym nie jestem thiefem (złodziej jakby kto nie wiedział:P) Więc proszę piszcie piszcie i jeszcze raz piszcie (moja rezydencja kazordoon) |
Cytuj:
Uwaga uwaga ja przebijam kupie je za 600 gp!!!! life crystal- life ring ^^ Ty niekombinuj inni tez o tym wiedza :D |
@omo "żadnych pytań typu po co? na co tobie? poprostu skupuję"
humm troszke sie zpozniles bo juz bardzo duzo osob o tym wie i nikt nie chce sprzedawac ;D |
kurde a ja na silv miaelm ich z 10 i wyjebalem .... :D
rzot gz nie padles od ostatniego miecha :D:D:D:D:D |
@legolas
Nie przejmuj sie jak miałem z co 2 draga jak hunciłem z bratem coś koło bp tego było ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Do Moderatorow:
Nie kasujcie tutaj postow takich jak omo bo liczba pl (i wogule ludzi na servie) Silvera jest dosyc mala a wiekszosc polakow na silv nie wie ze jest cos takiego jak handel..... na tibia.pl... Wiec prosze o ile to mozliwe o to zeby takich postow nie kasowac jest to tak jakby nasz dzial o silverce bo naprawde malo osob gra na silvie i robienie 100 tematow jest niepotrzebne edited by nekr : ok, cofnalem tamtego delete'a Thx |
Ja tych life crystali mialem ~30 ale nie wiedzialem do czego sa i je sprzedalem jednemu typowi po 250gp sztuka.. a mowil ze do domq :(
Nie wiem czego na tibia.com caly czas pisze ze mam 54 lvl jak mam juz z 2tygodnie 55 (nie expie :P) huh a wojna juz Feel the Power 21 : 10 Shining Force i nawet Duff padl ^^ |
Dlugo mnie tu nie bylo ;p, ale jak widze sporo sie dzieje na silverce...chociaz ja narazie retired ;], a po za tym nie moge otworzyc pliku tibii na pulpicie bo cos z grafa ;/ nie kumam o co chodzi
|
@menda :p
Na naszym forum już pisałem o co biega z tą grafą tylko musisz się cofnąc i masz odpowiedź aha i za tą pomoc dostałem 7 punktów karnych zgadnijcie jakie mam zdanie na temat tego moderatora -.- |
hmm, ze dobrze wywiazuje sie z obowiazkow??:P
|
Ehh... nie ma co robic
moj friend byl wczoraj na banshee quest i mu stara korki wyjela podobno.... :< hehe ale krzesla nie poszly w ruch... :D |
@omo
juz sobie poradzilem sam;p w sumie to mam namieszane w glowie bo nie wiem czy grac dalej:o ;) ...ale to sie jeszcze okaze |
@Mendolina
A co znowu padles na Rabbitach? |
Nie padlem, po prostu niechce mi sie grac jak narazie
|
Cytuj:
|
Mam na sprzedaz:
Green Dragon Scale. Bat Wing. Wolf Paw. Iron Ore. Life crystal. Brown Piece Of Cloth. |
@ Dolor
Kupie od ciebie life crystale ale nie za 900 gp -.- max 500 gp wiecej nie dam |
Selling 33 Sorcerer and 37 Elite Knight (dnia 21 Wrzesnia 29 Dni Pacc). Msg Me Fast Plx :P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:52. |
|