Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Wydarzenia ze światów (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=117)
-   -   Wojna i wydarzenia z serwera (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=71199)

Ivul Pikito 19-08-2006 11:48

Ahahahhahahahahhahahah

Hell Shore
Aug 09 2006, 19:04:59 CEST Killed at Level 40 by Spidi Of Pallos

WTF ??

Nosso Mc'Furry 19-08-2006 14:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tajemniczy111 (Post 943372)
I to ze go stracilem nie powinno Cie obchodzic. A jak widze to bardziej przezywasz strate mojego chara niz ja sam.Wiec to po raz kolejny swiadczy o tobie.
Jak to Yawi napisales,"od pol roku nie wychodzisz z dp i krzyczesz na forum"... nic dodac nic ujac.

Tal mi dzieci jak Ty ehh... Ja przezywam strate? LOL Ja sie smieje z Twojej wrodzonej glupoty jak mozna w taki sposob stracic postac, gadalem z hakerem i sam powiedzial ze haknal Cie na sposb na ktory hakuje 10 latków (moze cos w tym jest...?).

Z reszta dla mnie to Ty w Tibie grac nie umiesz~~
A i czekam na twojego sorca, tylko zastanawia mnie fakt, po co chcesz tracic kolejna postac na azurze? :o

Sathan Bell 19-08-2006 15:38

Co do bezsensownych postów zgodze się jest to nudne i co chwile znajdze się jakiś prowokator, który zacznie awanture urażając innych skutkiem czego ciagnie za sobą innych i tak bez konica czy to nie jest ironiczna głupota ?

Eldyn 19-08-2006 20:33

@up
Sam zrobiles glupi i bez sensu post.

Sathan Bell 19-08-2006 21:02

@up
Glupek Prowokator PYTA FOR YOU

Edit
Mialem wene i napisalem co chcialem a ci pala :D

shodek 20-08-2006 03:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gammbler (Post 943180)
jestes idiota

On moze byc idiota a ty sharujesz, i co? :D A bynajmniej sharowales chyba ze teraz drugiego ownera udalo sie odkleic od kompa i jest jeszcze na wakacjach T.T

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sir Kiks
ee tam gamm.. odrazu idiota ;p Koles ma syndrom Nossa, mysli ze jest bogiem

Ale byc tak tepym jak ty i stracic chara sprawiajac wrazenie (niestety jak widac tylko wrazenie) ze myslisz, przez keyloggera to juz sa szczyty T.T

Grebol 20-08-2006 13:06

@up

Huja Ci do tego ile Gammbler ma ownerów, spytaj sie Shanoza ile ma ownerów.

Sir Kiks stracił chara,zjechano mu postac i ? Co wam do tego. Jego char jego sprawa. Robicie afere jak by to Sandra spadła 30 lvl'i.

POzdro
Gremb

zeus1985 20-08-2006 13:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 945075)
@up

Sir Kiks stracił chara,zjechano mu postac i ? Co wam do tego. Jego char jego sprawa. Robicie afere jak by to Sandra spadła 30 lvl'i.

POzdro
Gremb

Shanoz? 2
Sathan? 2
Raul? 2

Eldyn 20-08-2006 14:51

Gammbler 1 owner
Czasami na hydrach gammbler na mc expil elite crusherem i gammblerem i elite crusher tak samo :p

Mysliciel 20-08-2006 16:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zeus1985 (Post 945154)
Shanoz? 2
Sathan? 2
Raul? 2

a ty ?? ilu ??

Nosso Mc'Furry 20-08-2006 16:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grebol (Post 945075)
@up

POzdro
Gremb

I co się unosisz dzieciaku. Każdy sie smieje z nieudolnosci tego pajaca ze w tak glupi sposob stracilo postac. Nikt sie zbytnio tym nie przejal jak sam zdazyles zauwazyc...

mechatronik 20-08-2006 16:46

Skonczcie juz z tym hackem i powiedzcie co dalej, DOF narabal fragow ,ale draz z ekipa dalej robi swoje cudowne PA ;)

Zielona Firanka 20-08-2006 17:07

Drazharm robi PA, między innymi w Cyclopolis. Ale nie martwcie się, on nikogo i tak nie zabije bo bana dostanie xD

Aber Vego 20-08-2006 18:04

Mam prośbe nagrywajcie filmiki i wzucajcie na tibicams.com tak jak to zrobil shanoz pozdro dla niego poprostu chcialbym zobaczyc wasze pojedynki..;)

Pozdro....B)

Hail Dof!!!!

Pavvulonik 20-08-2006 18:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zielona Firanka (Post 945431)
Drazharm robi PA, między innymi w Cyclopolis. Ale nie martwcie się, on nikogo i tak nie zabije bo bana dostanie xD

draz moze niezabija(watpie) ale adi gotti gammbler i sensej TAK !!!! Sam dzis bylem ofiara tych oto 3 k..u..r..e..w..e..k zabili mi mojego kolege ale ja na szczescie ucieklem.DOF ma taka okazje zeby wpasc jakas grupka i powybijac ich przeciez jak sie szuka gammblera albo inna ku*** i jest on w kazzo to przeciez wiadome ze nieidze se poexpic!!! :p

Eldyn 20-08-2006 18:42

Mam jeszcze 1 filmik na ktorym probuje kogos zabic, ale nie wrzoce na forum bo zjeba.lem sprawe :( jak bede mial cos ciekawego to wrzoce ;)

Nosso Mc'Furry 20-08-2006 18:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldyn (Post 945564)
Mam jeszcze 1 filmik na ktorym probuje kogos zabic, ale nie wrzoce na forum bo zjeba.lem sprawe :( jak bede mial cos ciekawego to wrzoce ;)

No wlasnie Shanozq, malo brakowalo a bysmy zabili Omege :P

tajemniczy111 20-08-2006 19:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nosso Mc'Furry (Post 945389)
I co się unosisz dzieciaku. Każdy sie smieje z nieudolnosci tego pajaca ze w tak glupi sposob stracilo postac. Nikt sie zbytnio tym nie przejal jak sam zdazyles zauwazyc...

Oprocz Ciebie i shatana nie widze aby sie kto kolwiek smial, ale ty dalej swoje.
I nie wiem dlaczego kazdego nazywasz dzieciakiem ? Moze masz jakis kompleks ? Po pierwsze kurwa skad mozesz wiedziec jak mnie hackneli, wiec nie gadaj glupot,ze w sposob dziecinny.
I to jest moja ostatnia odpowiedz na twoj post.

wr00n 20-08-2006 19:35

@up

buahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahah

a teraz widzisz?

Poza tym nooso kurrwa pisal juz 4 razy ze mu hacker powiedzial....

zeus1985 20-08-2006 20:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mysliciel (Post 945371)
a ty ?? ilu ??

Tysiąc pięćset sto dziewięćset...
O to, to Ty się nie martw ilu ja mam Ownerów, bo wszyscy doskonale wiedzą ilu ; )

EDIT
http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1347589

Właśnie to przeczytałem, kolejny punkt dla El Drazitta xD
@Xhue
Nie wiem czy czasem tutaj zaglądasz, ale jak pamiętasz były czasy że razem na hydry chodzilismy, i mimo iż było cięzko ( draz na bocie hahaha ), zlurowane hydry czy coś, dawalismy rade i bylo wesollo, jedyne czego u Ciebie nie lubiałem to jest to co pozostało: PK i PA ;)

Teraz widzisz, prawdziwych kumpli masz za wrogów, a wrogów za przyjaciół, naucz się odróżniać wrogów od przyjaciół, a jak już się nauczysz, to mała mała zmiana w stylu gry ( koniec z tym kures*** ) + mała wpłata na konto DoFu jako payment za wojne nie zaszkodzi.

Powodzenia, i mam nadzieje że spotkamy się wkrótce na polu bitwy ( ale po tej samej stronie ).

Pozdro, Yavi~

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53.