![]() |
|
Ahahahhahahahahhahahah
Hell Shore
Aug 09 2006, 19:04:59 CEST Killed at Level 40 by Spidi Of Pallos WTF ?? |
Cytuj:
Z reszta dla mnie to Ty w Tibie grac nie umiesz~~ A i czekam na twojego sorca, tylko zastanawia mnie fakt, po co chcesz tracic kolejna postac na azurze? :o |
Co do bezsensownych postów zgodze się jest to nudne i co chwile znajdze się jakiś prowokator, który zacznie awanture urażając innych skutkiem czego ciagnie za sobą innych i tak bez konica czy to nie jest ironiczna głupota ?
|
@up
Sam zrobiles glupi i bez sensu post. |
@up
Glupek Prowokator PYTA FOR YOU Edit Mialem wene i napisalem co chcialem a ci pala :D |
Cytuj:
Cytuj:
|
@up
Huja Ci do tego ile Gammbler ma ownerów, spytaj sie Shanoza ile ma ownerów. Sir Kiks stracił chara,zjechano mu postac i ? Co wam do tego. Jego char jego sprawa. Robicie afere jak by to Sandra spadła 30 lvl'i. POzdro Gremb |
Cytuj:
Sathan? 2 Raul? 2 |
Gammbler 1 owner
Czasami na hydrach gammbler na mc expil elite crusherem i gammblerem i elite crusher tak samo :p |
Cytuj:
a ty ?? ilu ?? |
Cytuj:
|
Skonczcie juz z tym hackem i powiedzcie co dalej, DOF narabal fragow ,ale draz z ekipa dalej robi swoje cudowne PA ;)
|
Drazharm robi PA, między innymi w Cyclopolis. Ale nie martwcie się, on nikogo i tak nie zabije bo bana dostanie xD
|
Mam prośbe nagrywajcie filmiki i wzucajcie na tibicams.com tak jak to zrobil shanoz pozdro dla niego poprostu chcialbym zobaczyc wasze pojedynki..;)
Pozdro....B) Hail Dof!!!! |
Cytuj:
|
Mam jeszcze 1 filmik na ktorym probuje kogos zabic, ale nie wrzoce na forum bo zjeba.lem sprawe :( jak bede mial cos ciekawego to wrzoce ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie wiem dlaczego kazdego nazywasz dzieciakiem ? Moze masz jakis kompleks ? Po pierwsze kurwa skad mozesz wiedziec jak mnie hackneli, wiec nie gadaj glupot,ze w sposob dziecinny. I to jest moja ostatnia odpowiedz na twoj post. |
@up
buahahhahahahhahahahhahahahhahahahahhahahahahah a teraz widzisz? Poza tym nooso kurrwa pisal juz 4 razy ze mu hacker powiedzial.... |
Cytuj:
O to, to Ty się nie martw ilu ja mam Ownerów, bo wszyscy doskonale wiedzą ilu ; ) EDIT http://forum.tibia.com/forum/index.p...readid=1347589 Właśnie to przeczytałem, kolejny punkt dla El Drazitta xD @Xhue Nie wiem czy czasem tutaj zaglądasz, ale jak pamiętasz były czasy że razem na hydry chodzilismy, i mimo iż było cięzko ( draz na bocie hahaha ), zlurowane hydry czy coś, dawalismy rade i bylo wesollo, jedyne czego u Ciebie nie lubiałem to jest to co pozostało: PK i PA ;) Teraz widzisz, prawdziwych kumpli masz za wrogów, a wrogów za przyjaciół, naucz się odróżniać wrogów od przyjaciół, a jak już się nauczysz, to mała mała zmiana w stylu gry ( koniec z tym kures*** ) + mała wpłata na konto DoFu jako payment za wojne nie zaszkodzi. Powodzenia, i mam nadzieje że spotkamy się wkrótce na polu bitwy ( ale po tej samej stronie ). Pozdro, Yavi~ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:53. |
|