![]() |
|
Cytuj:
cóż, mam nadzieje że Barca odbije sobie niepowodzenia z zeszłego sezonu :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do Hleba to tak jak napisał Yoh, to nie jest potwierdzona informacja. A moim zdaniem to Hleb jest dobry, lecz wolałbym Silve. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Oglądał ktoś siatkówke? :-p
Brazylia 2:3 Serbia Brazylia po 2 pierwszych setach prowadziła 2:0, później 3 sety dla Serbów. Poprostu masakra :-o Jak przegrać wygrany mecz? Takie rzeczy to tylko w erze! |
@Up
Taa. Starovic ( Dobrze napisałem? ) rox. Kończył wszystko. |
|
Ten S. Nasri śmieszny z twarzy jest xD
|
wygląda na 15-16 lat, ale potencjał ma, to trzeba przyznać ;)
|
http://slask.polskikosz.pl/index.php...ll&NewsID=1399 nawet Jerzy Szmajdzinski z nami xd
|
to miłe ale i tak go nie lubie xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co do tematu to Carlos Queiroz został nowym selekcjonerem Portugalii. To ten gość co był asystentem Fergusona i miał nie udaną przygodę z Realem. A jak jestem już przy Realu to chciałbym, żeby wreszcie kupili tego Ronaldo. Przynajmniej byłby spokój, a i walka o najlepszą prawą stronę w lidze byłaby bardzo ciekawa. Alves i Messi vs. Ramos i Ronaldo:p |
ta, ronaldo. ale czemu nikt nie mowi ze real kupil van der vaarta?
swoja droga, fajna pomoc. robben-van der vaart-sneijder-ronaldo |
Cos niesamowitego... Jorge Andrade wrocil pare dni temu do treningu po kontuzji ktora odniosl we wrzesniu 2007 a tu bach! kolejna kontuzja, tym razem kolana i za pewne znow robrat z pilka na kilka miesiecy a byc moze na zawsze(rozwaza zakonczenie kariery w wieku 30 lat...). Ale ma pecha, ja j***e!!! No i automatycznie traci na tym Juventus, mial tworzyc srodek obrony z Chiellinim, teraz zastapi go Mellberg albo Legrottaglie albo Knezevic(o zgrozo).
A i wg szefow Juve, Christian Poulsen jest lepszym zawodnikiem od Xabiego Alonso... |
Cytuj:
Nie uważasz, że będzie przesyt w pomocy i niektórzy piłkarze nie będą chcieli pogodzić się z byciem rezerwowym, co może zaowocować konfliktami??? Na szczęście to nie mój problem. |
Jest Piast Gliwice niedlugo bedzie gral juz 1 mecz pierwszy raz w I Lidze :)
Co o tym sądzicie? Btw: Jestem z Gliwic. |
Cytuj:
Ale... |
http://www.sport.pl/lekkoatletyka/1,...oty_medal.html
troche przykre ostatnie zdanie, Mackowiak, bialy czlowiek, ktory biegl w sztafecie ktora pokonala Amerykanow wyemigrowal w celach zarobkowych... dramat |
Cytuj:
|
Cytuj:
Zauważasz to dopiero oczywiście wtedy gdy ma odchodzić xD |
Cytuj:
|
Tak, ale jak był sezon to był cudowany, genialny i w ogóle następca Maradony ^^
|
hahahaha :D teraz każdy traktuje Yoha z góry jak dziecko? ]:> W sumie to sie nie dziwie po tym, jaki to Arsenal jest sweet <333
|
Cytuj:
|
ja pamietam jak Yoh mial w podpisie "Adebayor, Adebayor give him ball and he will score" ew cos w tym stylu a niedawo teksty "bierzcie tego murzyna"
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Aż się przypomina skecz z Tofikiem...
"Yoh, synku, zobacz: "Flamini odchodzi" - Flamini... brzydaaaaal... "Hleb w Barcelonie" - Hleb... brzydaaaaal "Adebajor zostaje*" - Adebajor... Oooo... Adebajor <33" Nie wspominając o tym, że się z niego dzieci śmieją, że jest 'inny' : P. *Czego sobie życzę... |
Ale i tak jakAdebayor odejdzie do Arsenal zdobędzie LM, Mistrzostwo Anglii, Puchar UEFA i Puchar Concacaf, nie?
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Flamini odszedl dla kasy-Jebac typa
Hleb odszedl bo mu zycie w Londynie sie nie podobalo-Bywa Adebayor robi sie z dnia na dzien coraz bardziej zalosny a teksty typu "GRAM JAK HENRY DAWAJCIE MI TYLE KASY CO ON MIAL" mine rozbawil do lez-niech spier... nawet go w nastepnym sezonie nie chce widziec w barwach kanonierow jest Eduardo, Vela,Walcott,Bendtner,Robin A co do jazd po Yohu to sie coraz bardziej zalosne robi bo jak widze teksty typu "dzieci z arsenalu" itp. to nie brzmi mi na konstruktywna krytyke Swoja droga Arsenal juz "upadal" tyle razy ze zygac mi sie chce jak to znowu slysze |
Cytuj:
|
Cytuj:
2nd. Swoja droga "Chelsea nie było by bez kasy Romka" tyle razy ze zygac mi sie chce jak to znowu slysze |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:16. |
|