![]() |
|
Ktos z Flow idzie na Kyre ?
|
Gonzo nie zrozumiałeś bo nie wiesz jak jest na aurerze i dlaczego czarni tam przeszli ;) czyli pewnie na morganie też jestes od bardzo niedawna ;)
I widzisz po raz kolejny pominołeś sedno mojej wypowiedzi... ;) |
Cytuj:
|
To się nazywa szukanie dziury w całym chociasz Tobie może się wydawać inaczej xD
Z logicznego punktu widzenia, jeżeli w całej swojej odpowiedzi czepiasz się tylko i wyłącznie do błędów a nie jak już pisałem do sedna mojej wypowiedzi, oznacza to tylko i wyłącznie że w beznadziejny sposób chcesz sprowadzić dyskusje na inny tor ponieważ nie posiadasz argumentów do dyskusi na ten właściwy temat ;) No dalej jakie błędy teraz zrobiłem ? xDD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Dwa - Powinieneś pracować w policji przy profilach psychologicznych przestępców, nadajesz się. Trzy - masz całkowitą racje! :) Cytuj:
|
aczkolwiek nie chodze już do szkoły ;)
W takim razie słucham: argument że ligika leży ? ;)) a no i jeszcze zarzuć mi co w tym jest bełkotem ? ;) dla ułatwienia NS- szwedzi którzy wygrali na aurei FAG- Polacy którzy niestety przegrali (w tym ja xD) |
Nosebleed Section i Fighting Alliance Group, znam tamten serwer jeszcze z dawnych czasów, dawnego RoM i dawnego FAG, pamiętam nawet dzień jak Fast'molt dostał delete, nie musisz mi objaśniać.
Przyznałem się, masz racje, ja nie mam racji. I tyle, nie chce mi się rozmawiać. ;) |
@Gonzo
Cytuj:
Znawca sie znalazl jak bys mial starego z Policji, ktory sprawdza codziennie czy poszedles spac :baby: |
Cytuj:
|
Nie. Mi sie dalej wydaje ze masz starego z Policji i sie z ciebie śmieja w piaskownicy.
|
Cytuj:
A teraz wszyscy razem, hip hip jp na 100 %! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A czy ja nazwalem to co robi Firma rapem albo napisalem gdziekolwiek ze tego slucham ? Nie wszystko mi sie podoba, poza tym slcuham tyle samo rapu polskiego co i zagranicznego. ( nie tylko rapu zreszta bo i dancehall, reggae i reggaeton, ale mniejsza z tym). W*****a mnie tylko podejscie takich ludzi jak ty, posluchal wiesniakow z Firmy, i mysli ze on madry a reszta glupia. Zreszta teraz jest taka moda na rocka w szkolach i w ogole, rock jest taki Co000l teraz, mimo ze sam chodze do LO, panuje takie przekonanie ze ci co sluchaja rocka itp to jest szlachetna mlodziez, a ci co rapu to idioci. Chlopak z gitara byl by dla mnie para =*****8888 I chuj wszyscy rockowcy amerykanska mlodziez normalnie z nowoczesnych komedii o dojrzewaniu.. (z calym szacunkiem dla tych co sluchaja tego od zawsze, pisze tu o zajawkach typu 5 znajomych nagle gitary zakupilo...i sa rockowcy i chuj...)
Z drugiej strony jak Peja na*******a wszystko na moj koszt wiecie co z nim zrobic to nie ma sie co dziwic. Ale muze i tak nagrywa niezla. Posluchaj sobie Kasta squad - peryferie, a nie firmami rzucasz, to jest prawdziwy rap i klasyka zreszta. |
@Gonzo
Dla mnie Firma to jest Rap. A dla ciebie hip hopem jest Verba i Norbi. A tak prostujac twoje zacofanie, HIP HOP to kultura na ktora sklada sie RAPowanie... BeatBox, Graffiti itp. PS. Tak koncza frajerzy. B) @Boorek Dobra nie pier... bo sam masz gitare. xDDD |
Cytuj:
Należę do grupy osób które w wieku 5 lat zaczęły słuchać zespołów typu RHCP, Led Zeppelin, Metallica, The Offspring, Rage Against The Machine, głównie pomiędzy rockiem punkiem i metalem. A z Tobą w kwestii lansrockmenów się zgadzam. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A jednak mi też się wydaje, że HH to kultura :]
|
Cytuj:
Hip-hop – ruch kulturowy i gatunek muzyczny powstały w Nowym Jorku w Stanach Zjednoczonych we wczesnych latach 70. XX wieku, zainicjowany przez Afroamerykanów i Latynosów[1][2]. Od momentu powstania w nowojorskiej dzielnicy Bronx hip-hop rozprzestrzenił się na całym świecie[3]. Dodatkowo: http://pl.wikipedia.org/wiki/Podgatunki_hip-hopu A teraz wy*******aj. |
Cytuj:
|
ELDO _/
<znaki> |
Chopoki nie bijcie mnie :D
Wszystko na moj koszt. |
Cytuj:
Toksong: WIECIE CO Z NIM ZROBIĆ? WYJEBAĆ! Hahahahah, padłem jak oni to zrobili. :D |
Eldo, Pelson & Włodi - Parias. WKROTCE !!!
Kupujcie Polskie Rap Plyty! @Wiecie co z nim zrobic? Ja sie zlalem :D |
Cytuj:
Bez urazy, ale chyba nie słyszałeś żadnej solowej płyty Eldoki... CKCUA, Mędrcy z Kosmosu, Eternia, 27, Nie pytaj o nią. Jak przesłuchasz choć jedną, to daj znać :) |
E Ty Gonzo Famous wannabe wez sie pierdolnij w łeb
|
Rage Against the Machine zajebisteeee :D zespół dzieciństwa :*
Tylko piepszoni lewicowcy ale nvm xD Akurat muzyke słucham podobną co do Gonza :P Ja dodatkowo R+ Korn czy SoaD :D |
Cytuj:
Lewica > prawica tak swoją drogą. ;) |
Ale symbol CHE, darcie amerykańskiej flagi na koncertach (woodstock 99 rlz )
bardziej lewica :P niezmienia to faktu że muzycznie świetni |
|
Sorry, stare. Ale musze przyznać że zajeb!ste ;)
|
Cytuj:
@gonzo Ta co do pfk to zapomnialem, ale nie jaralem sie tym nigdy za bardzo i tak. A Eldo moze nie ma najlepszego flow ale ma zajebiste teksty dlatego nadrabia. Co do pei(ji?) to wywiad z tede na jego temat po tym zdarzeniu byla dobra beka, tylko teraz nie moge znalesc na yt, moze usuneli :< Chociaz tede sredniawka i burak ogolnie. btw. Nov 20 2009, 15:16:45 CET Died at Level 200 by a dragon lord. Nov 20 2009, 02:45:36 CET Died at Level 200 by a mammoth. Wszystko na moj koszt. |
Matko jak wy pierdolicie...
|
Czego Sluchasz? "Lubie Pop Rap Techno i zalezy od pogody slucham Werby Stachurskiego Eminema i DOooooooooDY !":D
@Endju88 Napewno Stachurskiego? Albo nie zrouzmialem ironi xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Tenkiszkan: Polecam Dilated Peoples ;) Mało znana ekipa, ale wymiatają. |
I dosko się czuję. Stachursky piąty wieszcz. :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HAhahaha Robert , nie ma to jak dobry pojazd ;];];];];] |
Jak macie ochote to wbijajcie na ot