![]() |
|
Cytuj:
|
http://s4.photobucket.com/albums/y10...t=Obraz306.jpg
Moja skromna osoba ;p |
Cytuj:
|
Nie kojarze ;d
|
http://s4.photobucket.com/albums/y10...t=Obraz368.flv
pierwszy filmik ;p Rzut strusiem do swiatla xd Jutro wrzuce reszte |
kanikuły hał du ju ?:DDDDDDDD
|
HAHAHAHAHA Straszny OWNED. Najlepsza jest reakcje jak zgasło all " O KURWA!" HAHAHAHAHAH sie zjeb@ł3m z fotela jak to zobaczyłem.
|
Mar 12 2007, 02:05:35 CET Died at Level 114 by an orc spearman
Gracze na rooku nieraz to zabijaja ;o ale wtopa Tomo xD |
;/////////////
Magrami & Caltus nie grajcie juz w to gowno _/
|
|
Ta... Debile dalej sciagajcie te foty i filmy , myslicie ze oni by tak chetnie wam je dali ?? Kurwa to jasne ze na jednej z tych fot jest niespodzianka -.- KEYLOGER JAK JESTESCIE TEPI...
|
AAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHHAHAHAHHAHAHHAHAHHAHHAHAHHAHA HA
TO jest OWNED !!!! BUhahaha, co za matol, wrzucac 300 zdjec przez 12 godzin, zeby w jednym zrobic keyloggera, co za idiota XDDD Czasem mi sie was zal robi, chlopaki i czasem przydalo by sie troche pomyslec, zanim sie cos powie xD To jest akcja do spadniecia z krzesla, totalny owned, ale olek ze strusiem nie wiele gorszy jest XD Tez zje*alem sie z krzesla jak to widzialem. Przeciez on byl tam tak spruty, ze to bylo nie mozliwe zeby on to trafil, tym bardziej ze trafil GLOWA strusia XDDD PS. jest 2gi filmik ;d Charo - Paker wannabe xD |
Cytuj:
Bo ja jakos nie widze tam caltusa ;/ |
Cytuj:
ty idioto chodzilo mi o to ze ich lvl spadl do 1 kazdy , brutasie , rumunie , czarna mambo -.- |
Cytuj:
Musialem spytac, bo normalnie tylko geniusz moglby sie wypowiedziec o czyms innym, kiedy 4 strony sa o jednym :) |
Walic twoje foty i te rumunskie nasionka , shakowali magramiego czlonka elitarnej grupy Duskiness i Caltusa jego ziomka a ty pierdolisz o fotach ,,, co sie tera w dusk stanie ktos cos wie ?????
|
Jak juz powiedzialem, WYJE*ANE mam na tibie, nie gram w to wiecej, moze bym sie martwil, jakby to mialo jakies znaczenie, ale nie ma ;]
WoW jest o wiele lepszy od tibii, ale co tu porownywac... Smiech na sali ;] Ps co nie wyklucza faktu, ze zapie*doliles jak dzik w sosne z tym postem xD |
Skoro nie grasz w tibie to co tu robisz opalasz sie ???
Prawda jest taka ze ty zapie8******* jak dzik w petra i mu caly ryj spuchl .. |
James ogol sie...
|
Cytuj:
PS. co do tibii to osiagnalem wiecej, niz ci sie wydaje i prawdopodobnie wiecej niz ty kiedykolwiek osiagniesz, wiec zamilcz. PS2 To byl moj ostatni post komentujacy twoje srednio smieszne wypowiedzi, nastepnych nie bedzie. |
Uwazajcie na fotki od pucka bo uzytkownicy IE moga sie niezle nadziac ;S
Pozdro~ |
Haha, taa strasz ich, a jeszcze Ci uwierza xD
Ps, ogladales filmiki ?;d |
Taa ogladalem olo faktycznie nawalony rowno <ten strus ahhh> XD
Ale w fotkach jest keyloger ktory sie sciaga na kompa (tylko jesli masz IE) I uswiadom mnie jesli sie myle ale skoro juz nie grasz w tibie to po co tu wrzucasz foty ? Mowisz ze ci kolo dupy lata opinia ludzi ale jednak to robisz ... dziwne :) |
filmiki ownuja 8o ^^
|
Cytuj:
A wrzucam fotki, bo mnie prosili, aparat jest moj, pozatym impreza byla u mnie. Jezeli ktos faktycznie ma cos konkretnego do powiedzenia to lubie pogadac (sam z reszta wiesz ;]), ale jezeli ktos pisze np "james ogol sie" to juz takie to troche zalosne jest. Sam tez dobrze wiesz, ze ja nigdy nie robilem sobie beki z ludzi, nie na powaznie. A pozatym NUUUUDZI mi sie jak juz wszyscy pojechali, gram sobie w Bloodwars.net i foty sie wrzucaja, wiec nic nie stoi na przeszkodzie, zeby je wrzucic ;] A to, ze nie gram w tibie nie ma znaczenia, wrzucilismy te zdjecia, zeby ludzie sie posmiali i zebysmy sie mogli tez posmiac z siebie ;] Sprawdz sobie antyvirem jak chcesz - zapewniam nie ma tam nic czego moglbys sie bac. Ale sprawa jest prosta - chcesz -> ogladaj, boisz sie -> nie ogladaj :) Pozdro ;p ( i tak jak Ci mowilem, brata tam trzymaj krotko XD) Ps jeszcze z 7 filmikow zostalo do wrzucenia - ale najlepsze juz wrzucilem ;d |
Moze ty nie wiesz ze tam jest keyloger , jednak jest wlaczalem foty przez IE i mi wykrylo jakies scierwo ... powaga sprawdz se kompa xd pozdro
Czekam na film charo maly pudzian czy jakos tak xd |
Cytuj:
Chyba, ze Olek sie najeebal i mi wrzucil XD Charo - Paker wannabe juz jest xD http://s4.photobucket.com/albums/y10...t=Obraz415.flv Ogladaj do konca. A fabula w tym jest taka, ze zrobilismy zdjecia jak wrocil spod prysznica, to jeszcze koszulki nie ubral - mial z 3-4 foty, ale je szuja usunal, to za kare mu to zrobilismy XDDD |
Dzieki Puc :D
OLo : "Ja tego nie zrobie ja nagrywam" bal sie zemsty szymona xDDDDDDDDD |
Cytuj:
|
wojna wojna
Do pewnych osob ma sie szacunek forever ;*
|
To cieszy, z reszta my nigdy nie mielismy ze soba problemow ;]
Ps, 13:15 left (at 15KB/sec) 43.45MB / 55.32MB (78.54%) I bedzie kolejny movie, to chyba charo vs olo - fristajl rap vol 1 albo vol 2 XD |
Cytuj:
Niewiedzialem ze charo rapuje :o |
Sam zobaczysz, temu olo vs charo XDDDD
Olek go nakrecil, bo byl zjarany i najebaany jak swinka Xd |
Suuuuupeeeerrr ;)
|
I jak wrazenia ?;p
Juz wrzucam nastepny - 25:28 left (at 10KB/sec) 1.87MB / 23.84MB (7.84%) To jest : Vick Minos i jego przyjaciel XD |
"a co to za kapsel ?"
"to jest trap" _/ hahahah |
@Veltaxio
Co sie z Tob± działo tyle czasu? |
a bylem tu i tam a tak naprawde to musialem odzyskac moje konto <ale to juz temat na inna okazje ;)>
@puc H@H@H@H@HH@ dobre te filmy offtopic :S magrami i caltus rook ale beka nawet nie wiedzialem <ironia> :( |
Jednak można czasami normalnie pogadać?^.-
|
Kod:
Name: Magrami Kod:
Name: Caltus ['] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:17. |
|