![]() |
|
Znowu żółwie tym razem Konda i Grudgiie UE spam.... ;/
malakas Feb 06 2007, 01:57:42 CET Killed at Level 109 by Konda I Port Hope Exinaz Feb 06 2007, 01:28:03 CET Killed at Level 66 by Konda |
to co teraz mam jest warte siedzenia do rana jak sie skonczy dam edita
|
Te price listy są za drogie rozumiałem jak było ze k arm za 6k ale za 40k?
P.S. : To co zrozumiałem z postu kondy "Killing Show" to on ma zabijać co tydzień? |
Niektore ceny sa przsesadzone , niektore sa odpowiednie , ale spojzmy prawdzie w oczy , nikt tyle nie zaplaci, napewno nie szybko, zanim luzie sie przekonaja do tych cen , wiekszosci "sprzedawcow" skoncza sie sdrodki do expa , a ze 90 % znich jest uzaleznionych , i maja bakcyla na punkcie wyscigu szczurow , zaczna sposzczac ceny, wierni tym cena moga pozstac jedyni ci z zacnym zapasem zlota , a takich na galanie nie jest wielu.
Jedyna nadzieja w tym ze cip soft, dorzoci "brakujace" itemy do oferty djinow , dsm , golden armor, steel boots, i kilka innych ktorych tam brakuje , przydalobysie zwiekszyc takze wartosc niektorych itemow (boh powinno pojsc 5 oczek w gore, na 35 k , blue robe tez powinno skoczyc wyzej). Zobaczymy co przyniesie lato (balans klas postaci , miejmy nadzieje ze chociarz czesciowy , i ze cip'y nie zblaznia sie dodajac jakis scierwowaty czar dla knighta (juz widze tych knightow lecacych na xp z 40 bp mana i 1 bp uh , a wwypadku ataku przez graczy uzywajacy energy ringa i ahhh ahhh ahh , you are dead rofl). Ok wystarczy , ide spac ^.- |
Ale sa ludzie ktorzy i tak nie maja po co grac i moge itemy za grosze sprzedawac ;] I watpie aby teraz ktos ryzykowal i kuywal vampier shielda za 25k jak takie ceny potrwaja max tydzien ;]
|
Rostek sie dzis zdenerwowal chyba ^^
09:52 Rostek-Horn [80]: sell dsm rh f axe medusa shield and platinum ammulets [im not following the pricelist] 09:55 Rostek-Horn [80]: sell dsm500k, rh200k, f axe30k, medusa shield80k, and platinum ammulets20k [follow the pricelist] |
Pricelist
Pricelist - Bzdura. Server tworzy sobie wlasna ekonomie. Ceny ksztaltuja sie na poziomie przy jakim oplaca sie itemy sprzedawac i znajdzie sie ktos kto je kupi. Gdzies mam pricelisty itp... Jak sie komus nie podoba moja cena, jego problem.
|
Rostek sie zdenerwowal bo mu sie padlo na lagu :(
|
Cytuj:
Jeszcze niedawno te rzeczy chodizly byn tak: 21:47 Tomaten tom [43]: Sell steel boots (30-35k) follow new price... 21:47 Phea dyre [67]: Selling :: Vampire shield (15k) Fire axe (9k) Blue robe (12k) Knight armor (5-6k) Crown armor (10-15k) - Support the pricelist! 21:48 Keliko [55]: Selling: Royal Helmet (30k), Crown Armor (10-15k), Crown Shield (?), Wands of Cosmic Energy (10), Knight Armor (5-6k) and Knight Axe (3k) Message Me 21:48 Lord von Galana [32]: Sell : CRUSADER HELMET ( ?k ) , MEDUSA SHIELD (9k) SUPPORT Price List. ~~~~TRAVEL~~~~ 21:48 Levandero Gamblino [112]: Selling Golden Armor (30k) and Skull Staff (4k). Message me! 21:48 Hunshel [71]: Selling Crown Helmet (1k) :|: War Hammer (700gp) :|: Sniper Gloves (8k) :|: Beholder Shield (1k) :|: Ice Rapier (1k) :|: Bp Of Elven Amulets (?k) :|: Stuffed Dragon (?k) MsgMe |
Podoba mi się pomysł Kondy ;)
|
Cytuj:
Price list jest z jednej strony dobra, bo przynajmniej by się zwracało za hunty, a z drugiej strony jakby się ta price list utrzymała długo to knighty na 40 lvlu będą chodzić w plate secie. Fajkowy, twoje ceny też są nie co przesadzone ^.- |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
...
@up
Nie kazdy ma djina zrobionego. A tym bardziej zaufanych kumpli ktorzy mu sprzedadza loot ^^ |
Cytuj:
@up zgadzam sie z poznanskim Sell 2x behe claw 50k,bast skirt 5k, crus helemt 10k, tempeset rod 10k~~Follow Price List Ja tam robie tak: Sprzedaje po nowych cenach, a kupuje po starych xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co znowu zyciowa? Dla 28 lvla, to nie maly zysk^^ @Ktos tam Ktos tam mowil, ze takiego noobowatego chara jak ja mam, to mzoan zrobic w tydzien, to zobaczymy czy do nast. srody zrobisz 29 ED, z 44 mlvle, 62 fishingiem, oraz full warrior outfitem. Bez przerzucania kasy, account sharingu, kupowania kasy na allegro moim zdaniem nie masz szans^^ |
...
@up
Nie zrobie bo nie gram w tibie i mi sie nie chce. W 3 godziny na faccu zrobie rooka -.-. Juz 8... 10 to kwestia godziny i tak dalej. Pozniej pojde na dragi itp n/c |
Cytuj:
Zapraszam kazdego kto chce na Banuta Questa... do pewnego momentu trza se zrobic samemu, a kilka ostatnich misji w teamie;] Zglaszac sie na PW, ewentualnie do Nevenera. @Edit 60~ lvl najlepiej:P |
.
@up
po co ci banuta jak nie zrobisz z niej pozytku? |
Cytuj:
Buy all Dworc Voodoo Dolls(offer) also Sell 2x behe claw in new price list only50k!!<<MSg Me Fast>>Searach member to guild SoulsHunters, only 40+lvl |
Cytuj:
No ale to już nie mój problem ja Banute zrobiłem a team w którym byłem był ładny ;) |
Cytuj:
|
Coś takiego ? A ostatnio zasłaniał się Ricą Thim i paroma innymi :D
|
Hahahah
Cytuj:
:D i obiecuje Ci że nei zrobisz tej banuty doty poki ja tu gram :D i nigdy Ci nie przyblokuje nawet rata, moge jedynie Ciebie przyblokowac Ratu :D A Dlaczego? Bo jestes smieszny i mi trujesz dupe na aylitha.... |
Cytuj:
Ja tez Ci truje a mi raty blokujesz :* :D |
Galana jest swiatem przegranym ja znam febbul od 1 lvl na galanie a na antice takze bo napoczatku gralismy na antica btw co duzo mowic febb-febbul
Febbul nie musi byc w guildi zandej a ma plecy z rl Isc z Hwl na Poi ja bym sie smial jakby was uje... na koniec questa to juz tak sie zdazylo kiedys komus zaplacil za wykonanie i pocalowal klamke pod koniec :evul: Galana jest ciezkim swiatem do gry etc duzo nerwow sie straci a ja czekam nadal na Konda i Oen ,lovize cuz Konda sie nie spieszy ale wiem 1 powiedzial ze nie pozwoli aby zazek byl 1 na top list w lvl a wakacjie niedlugo xD |
Cytuj:
|
@Kuczer
Tak wlasnie myslalem... I nie czepiaj sie mnie, bo mi Neve mowil ze ty idziesz^^ |
Cytuj:
|
Cytuj:
lol9? @Adelaoo nie wspominasz o innych osobach co mogą PG, jak Aylitha czy ja xD |
Cytuj:
asslicking is very cute ! Buhahahah "Rat" OWN3D!!!!!! Kuczeeerrr " I want to lick your ass.. blz me noob blz no kill me blz me no english :( |
Cytuj:
Czemu sie nie czepiasz... ...Czesc jestem Marcin lubie samochody , mieszkam w krulestwie. I koles powie ci ze ma klawiature niemiecka w ktorej nie ma ó -,- W sumie ty tylko rat'y mozesz blokowac :] @Co za debil koty nie pisza na klawiaturach ani nie potrafia mowic wiec czmu ty mnie porównujesz do kota glupi jestes czyo co chodzi :confused: @Hybrid Mi chodzilo o sorcow bo to najwazniejsze :p |
Cytuj:
Ps. nie wiedzialam ze bledy ortograficzne dzielimy na jakies stopnie mozesz mnie doksztalcic w tej dziedzinie ?8o |
Cytuj:
@Dressu Mowienie ze to nie moja pomylka, to ass lickerstwo~ (czy jakos tak)?? Cytuj:
Jak juz mi wytukasz bledy itp.... to powiedz mi gdzie ty "zadzisz"?:P |
[quote=aragorn uczciwy;1255105]Od kiedy Zazek to sork?o.O
Febb też nie jest MSem ale się nie czepiam=) |
Cytuj:
kuczer a ty masz sklonnosci polityczne? widzimy przeciez dokladnie napisane duzymi literami PO w slowie poniewaz to tylko dowod ze jestesmy ludzmi i nie ma sensu sie czepiac szczegolow przeciez to widac ze "m" jest obok "n" zwykla literowka tak samo jak u ciebie czym innym sa bledy o ktorych jest mowa w postach uzu - one wygladaja na braki wiedzy niz przypadek |
Dravenor itd nie w polsce tharrin gra bo gra ja tam nie gram jak widze z 3 miejsca mg lvl spadlem troche :D ale w wakacje zawsze moge wskoczyc na 3 znowu tylko checi teraz tak pomyslec dziennie robilem 5-7 bp uh a teraz :D moj ostani log in co prawda mysla ze dzumior jest selniety bo to nie polak myla sie zreszta mialem rozmowe juz czy to ja musialem podawac swoje dane itd xD bo mysleli ze account selniety albo sharing konda napewno wroci uwierz mi tak jak peja mowi jak nie prawa strona to lewa z przekretami sie obejdzie zobacz to toxo i rivenn niby tacy przyjaciele rivenn jest 2 licowy jest tam gdzie ma chec bije friendsow potem waraca nigdy polacy nie mogli sie zgrac zawsze tak bylo kazdy war ktory mialem ja druid bylem na poczatku obkumac innych najtow ktorzy sie boja o lvl swoje i sa w tyle ale to chyba czolgi mialy isc na przod 0 zorganizowania zawsze ktos z polakow powie "ale" czas to zmienic ja tak patrze na filmy wmv itd z innych swiatow jak grupa 30-40 lvl zabija 140+ek pomyslec sobie ze takie gnoj~~ zabja kogos
Dochodzac do wojny zadajcie sobie 2 pytania 1,Po co walczyc i dla kogo? 2.Jestes w wojnie aby robi pa czy aby pokazac innym ze polacy sa lepsi...... jesli ktos z was walczy bo walczy to lepiej nie grac wcale 1 miech gralem wakacji a potem 2 miech ledwo wbilem 2 lvl pz camp oni po 24h online a jak nie to grali 6 dzien 8 noc maja zgranie co prawda my tez mamy ale duzo nam brakuje PAMIEATJCIE MOJE MOTTO PATRZAC NA ADASZKA BIJE WAS CAMUH+GAOSTIC NIE UHAC CI KRZYCZYC NEW OWNED POWAH OWNED |
...
@up
Powodow do walk w wojnie jest znacznie wiecej wiec juz nie gadaj glupot. I zauwaz ze to nie jest WOJNA PL VS BR albo PL VS SWE pieprzony rasisto |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:46. |
|